.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 77 от общо 77
    Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от TheMightyNadenica
    Цитирай Първоначално написано от Stan4o123
    Ние сме най-тъпата и заспала нация,ей тва ще ви кажа...оня ден(в Събота),на протеста с/у банковата система (1500 градове в света протестират),30 човека...направо ми стана обидно,че съм българин,тъп народ,тъпаци сме,тва е...ние сме си роби,такива и ще си останем,докато единственото,което ни интересува е да имаме 5 чаши ракийка и чалгийката,това е...не знам на какво се позовавате,когато твърдите,че сме умен народ - ми не,не сме,идиоти сме си...
    Това, че инстинкта за самосъхранение ни прави узлобени един срещу друг, усета за забавление, мързела и тн, не отрича факта, че сме умни!
    Тези неща не противоречат на това,че сме умни ли?!Братле,в какво точно се изрязява нашият "велик разум"?!
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Цитирай Първоначално написано от TheMightyNadenica
    Ние сме най-тъпата и заспала нация,ей тва ще ви кажа...оня ден(в Събота),на протеста с/у банковата система (1500 градове в света протестират),30 човека...направо ми стана обидно,че съм българин,тъп народ,тъпаци сме,тва е...ние сме си роби,такива и ще си останем,докато единственото,което ни интересува е да имаме 5 чаши ракийка и чалгийката,това е...не знам на какво се позовавате,когато твърдите,че сме умен народ - ми не,не сме,идиоти сме си...
    Това, че инстинкта за самосъхранение ни прави узлобени един срещу друг, усета за забавление, мързела и тн, не отрича факта, че сме умни!
    Тези неща не противоречат на това,че сме умни ли?!Братле,в какво точно се изрязява нашият "велик разум"?!
    Под "нашият велик разум" какво точно имаш в предвид...на човека като цяло или...
    Im back...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си