- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Пускане на език в ухото
Възбужда ли виКак ви се струва
Определено не ми е приятно![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Мне![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Звучи ми смешно.
И ако някой ми го направи предчувствам, че доста ще се смея.
Определено не ми се струва възбуждащо.
Едно е да гризнеш леко ухото на някой, друго е да пуснеш език В него.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Не го прави това,ужасно е.
Да, но когато езикът е вътре, да си поема въздух, т.е. нещо като засмукване. Цялата изтръпвам, много ме възбужда.![]()
Побиват ме тръпки (неприятни). Това го ползвам само, когато искам да го разсъня, а той не ми обръща внимание и си дреме.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Език в ухото? Не.. Да ги хапе- да.
Не ми харесва първо,защото изобщо не е приятно ( поне на мен ) втори,защото и звучи ужасно.
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
+ леко захапване и целувки ..Първоначално написано от kremen4eto
![]()
Обичам те !!![]()
Мен ме радва...настръхвам целия!
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
ами как да ме възбужда при мисълта че не си е чистил/а ушите и да му/и обереш ушната кал![]()
![]()
![]()
Лапни си пръста и си го мушни в ухото , същото е. НЕ Е приятно.![]()
ПиКаЯ ПрАв
Вчера едно момче го направи ама нещо хич не ми хареса. Нищо не съм му казвала, ама май сам се усети, че не ми хареса.
Не ми харесва иначе около него,по вратлето с леки въздишки обожавам![]()
you're the nicest thing I've ever seen <3 mousy ;**
полудявам направо
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.