.
Затворена тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Дали съм заразена??? Моля ви за помощ !

С приятеля ми правим само анален секс,аз не съм правила секс преди с никой друг освен него ,и той с никоя друга освен мен, знам го това...Има ли опастност да се заразим ( СПИН ) продължавайки да го практикуваме аналния секс...моля ви за помощ П.С повечето време го правим без презерватив ..

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Болна си от слабоумие.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

моля без да се подигравате !

Не се подиграваме.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    От кво да се заразите?! От простотия вече сте болни! Освен някоя хубава инфекцийка ...друго не знам какво можеш да си хванеш.
    maDamn

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Заразена с какво? С ЧПВ, ХИВ, хепатит или нещо не чак толкова смъртоносно?

По зъболекари/татуисти ходили ли сте? Кръвопреливани ли сте? Наркомански изпълнения /интравенозни имам предвид/ имате ли?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka

По зъболекари/татуисти ходили ли сте? Кръвопреливани ли сте? Наркомански изпълнения /интравенозни имам предвид/ имате ли?
    не ,не нито едно от изброените ! имам предвид дали сме заразени от спин докато го правиме двамата,без той или аз да сменяме партньори, 2-3 пъти месечно без кондом го правим и се чудя дали можем да се заразим

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от morena33
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka

не ,не нито едно от изброените ! имам предвид дали сме заразени от спин докато го правиме двамата,без той или аз да сменяме патрньори, 2-3 пъти месечно без кондом го правим и се чудя дали можем да се заразим
    Много си умна,честно!
    Първо ХИВ е СПИН,по-скоро го причинява ,но все тая. И как като не сте правили секс с друг заразен партноьр ,смяташ става заразяванет.То по тая логика всички щяхме да сме болни. Много ,ама много трябва да четеш на тема секс и здравно образование,щото много ти куцат !
    maDamn

Въпреки обижданията ,ви благодаря много ,че ми отговорихте. ами може да ви се сторва ,че съм тъпа ,но какво да правя,просто исках да знам ,да съм сигурна .Знам,че при аналния секс заразването има най-голяма вероятност,но прочетох и никъде не беше уточнено дали при моя случай има вероятност от заразяване...

Xората вече ти отговориха, a ти продължаваш да се излагаш..

Цитирай Първоначално написано от GreenMindd
    Xората вече ти отговориха, a ти продължаваш да се излагаш..
    Мерси,че ми подсказа

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    ...... Боже......
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си