.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: Проблем

Проблем

Здравейте знам че сигурно има около 2 млн теми такива,но и аз да попитам и да ми обясните с приятелката ми се опитваме да правим секс, но не става защото сме малко не опитни за мен ще ми е за първи път, а на нея за 2-3.Проблемът е че долу е много тясна и въобще немога да проникна...Понякога едвам успявам с 1 пръст или 2 давайте съвети

Guest
    С какво да ти помогнем? Ние не можем да я разширим. Давай пръст, 2-3-4-5 докато не я разшириш. Ако не стане- neeeext!

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    викни съседа да помага

Re: Проблем

Цитирай Първоначално написано от ivanpazardjik
    Здравейте знам че сигурно има около 2 млн теми такива,но и аз да попитам и да ми обясните с приятелката ми се опитваме да правим секс, но не става защото сме малко не опитни за мен ще ми е за първи път, а на нея за 2-3.Проблемът е че долу е много тясна и въобще немога да проникна...Понякога едвам успявам с 1 пръст или 2 давайте съвети

Ванка,сигурен ли си,че целиш правилната дупка

Да,стига глупости чак толкова тъп не съм просто неможе да влезе или леко ако тръгна да го вкарам казва че я боли и т.н.

Senior Member Голям фен Аватара на Soraq
    Град
    Burgas

Re: Проблем

Цитирай Първоначално написано от mitiko

Ванка,сигурен ли си,че целиш правилната дупка
    Все още помня момента, в който те видях за първи път.

Ване ,щом на нея и е за 2-3 път,и работата не става с тебе ......-извода е само един.

Много си курест Ванчоооооо.

Guest
    Да,стига глупости чак толкова тъп не съм просто неможе да влезе или леко ако тръгна да го вкарам казва че я боли и т.н.
    Тя е просто девствена. Малко повече предигра, лубриканти, пръсти, езици, уши, нос, гърло и ще стане.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    Тя е просто девствена. Малко повече предигра, лубриканти, пръсти, езици, уши, нос, гърло и ще стане.
    Не е нужно да е девствена, просто все още не е достатъчно широка. Мен и до момента ме боли при първото проникване, ако не съм правила секс скоро. Да, лубрикантът и оралната любов са добра идея, но стигне ли се до съществената част - давай по-рязко просто. Ще я заболи, ама така с лигавщини съвсем няма да стане. Само докато проникнеш и оттам лесно..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Goddess
    Не е нужно да е девствена, просто все още не е достатъчно широка. Мен и до момента ме боли при първото проникване, ако не съм правила секс скоро. Да, лубрикантът и оралната любов са добра идея, но стигне ли се до съществената част - давай по-рязко просто. Ще я заболи, ама така с лигавщини съвсем няма да стане. Само докато проникнеш и оттам лесно..
    Мен също ме боли при първото проникване, ама малко и... Винаги си влиза?! Най-много да го е метнала, че не е девствена, а всъщност да е. Тоя форум е пълен с такива момичета.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    ^ Да, възможно е. Ама пък има и хора със супер нисък праг на болка, пък и в такъв момент ако се притеснява, се свива още повече. Ако е отпусната, няма да я боли толкова.

Ами точно това е и притеснението влияе голяма роля иначе моя не е малък и си е дебел (не се хваля) това е просто допълнителен проблем.След всеки опит остава голямо разочарование помежду ни и не искам пак да е така

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Goddess
    ^ Да, възможно е. Ама пък има и хора със супер нисък праг на болка, пък и в такъв момент ако се притеснява, се свива още повече. Ако е отпусната, няма да я боли толкова.
    Да. Но ако го е правила преди и се е получавало, едва ли чак пък толкова се притеснява.
    Не знам за мене пича или се хвали колко му е голям, или момата има още химен.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    И аз съм на мнение, че е девствена. Лубрикант!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Град
    Green Street
    сложи една мазна топла слюнка и ще ти е по-лесно
    Stand Your Ground

Тайната се крие в любовната игра

Ами гледай да я възбудиш максимално... после с 1 2 пръста докато не стане !

Супер фен Аватара на gabsit000
    С какво да ти помогнем? Ние не можем да я разширим. Давай пръст, 2-3-4-5 докато не я разшириш. Ако не стане- neeeext!

е това е !

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

аз го имах този проблем,но след няколко опита накрая дето предишните пъти с 1 пръст не ставаше без усилия стана с 3... Предразположи я,аз след като той ми направи 1-вия път хубаво с пръсти вече винаги съм отпусната и стават нещата без засечка... но нещо ме съмнява да е така и да не е девствена...

Повече от фен Аватара на Muaythaifighter
    xaaxaxaxax

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Цитирай Първоначално написано от DespicableMe
    сложи една мазна топла слюнка и ще ти е по-лесно
    нда.... лубрикант също е вариант.

възбуди я,накарай я да се отпусне

Цитирай Първоначално написано от step_up_right
    аз го имах този проблем,но след няколко опита накрая дето предишните пъти с 1 пръст не ставаше без усилия стана с 3... Предразположи я,аз след като той ми направи 1-вия път хубаво с пръсти вече винаги съм отпусната и стават нещата без засечка... но нещо ме съмнява да е така и да не е девствена...
    и от 3 без усилие стана с целия крак хахаххаахахахахахаха

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си