Здравейте съфорумци ще ви разкажа моята история, за която вече не знам какво да мисля и ще съм благодарна на съвети. Преди няколко месеца срещнах НЕГО... запознахме се, започнахме да излизаме с общи познати... всичко наред. Пишем си всяка вечер... просто е страхотен... точно мой тип. 1 вечер той ми предложи да се видим само 2мата. Та излязохме просто няма друга такава вечер! Няма друг като него! Целувки-милувки... до тук добре, НО снощи излизахме, всичко беше наред, страхотна вечер, а днес - напълно различен. Пиша му смс не ми отговаря, не се обажда. Като се прибрах му писах и го питах какво се случва и не получих никакъв смислен отговор. После ми каза, че съм му просто интересна и до там. Направо се побърквам. Незнам какво да мисля и да правя. Тъй като сме студенти ми минава през главата и мисълта, че в родния си град може да си има приятелка, но никога нищо не споменава. Какво да направя? Как да постъпя - да го забравя ли или да изчакам още малко, та да видя какво ще стане? Благодаря предварително