.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Hybrid View

Да го направя или не - това е (вечният) въпрос?

Знам сега ще си кажете за какво да чета като има 3000000 подобни,ще започнете с убидите и думите от сорта " потърси малко и виш само едно и също се пише " но да и аз като другите искам да споделя и да ви помоля за помощ имам приятел от 2 месеца чуствам се готова но много ме е страх няколко пъти почти щяхме да го направим но аз се паникюсах и спрях всичко ... на 16 съм и вече искам да го направя но се притеснявам и много ме е страх ... а виждам че и на него му е гадно да го спирам всеки път ! помогнете ...

Редактирах ти заглавието. Като не можеш да пишеш на един език, не пиши на него. То и на българаски толкова можеш... Extremescream

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Като си толкова несигурна, не го прави.

Кое му е страшното на секса не мога да разбера?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Ами няма как да ти помогнем, ако сама не си помогнеш. Явно не си готова, дори и да мислиш че си. Изчакайте още малко и всичко ще си дойде на мястото.
    П.С. Има 900000000 теми, точно като твоята и щом си решила да пуснеш своя, няма да е зле да я напишеш грамотно.
    Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    Аз най се кефя на Лъвовете... Няма човек който да познавам да е лъв и да е некъв тъпанар, злодей или нещо от сорта.
    marto98 написа:
    не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Ох, ама си неграмотно...
    Кво искаш да ти кажем?! Може и цял живот да се паникьосваш и да си умреш девствена, може и той да успее да те предразположи и нещата да се получат. Ние не сме гадатели.

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Re: Help pleace !!

Цитирай Първоначално написано от shyshi
    Знам сега ще си кажете за какво да чета като има 3000000 подобни,ще започнете с убидите и думите от сорта " потърси малко и виш само едно и също се пише "
    Напротиииив, не позна ! Ще ти кажа НАУЧИ СЕ ДА ПИШЕШ, МОМИЧЕЕЕ ! Първо на български, после и на английски. Тогава може би, МООООЖЕ БИ, ще си готова за секс.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    1. Ужасно си неграмотна. И на български и на английски. На 16 години тва е вече недопустимо.
    2. Кога да загубиш девствеността си е много индивидуално решение. Ако се страхуваш само от болката - недей. Не е чак толкова страшна, колкото я описват. За сметка на това, после става много хубаво.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на badsector
    Просто си малка.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    С какво да ти помогнем? Да те завържем на леглото, докато той (с извинение) ти го вкара? Ако искаш-правиш го. Ако не искаш-не го. Ние с какво да ти помогнем.
    Колкото и да си неграмотна, очаквам, че поне можеш да четеш, така че виж една от хилядите други теми тип 'не знам пикае ли ми се, чука ли ми се' и може и да ти помогне нещо.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от OnlyMeAndYou
    Ами няма как да ти помогнем, ако сама не си помогнеш. Явно не си готова, дори и да мислиш че си. Изчакайте още малко и всичко ще си дойде на мястото.
    П.С. Има 900000000 теми, точно като твоята и щом си решила да пуснеш своя, няма да е зле да я напишеш грамотно.
    +1

Senior Member Голям фен Аватара на Soraq
    Град
    Burgas
    Все някога ще го направиш, спокойно. Щом си несигурна и те е страх не бързай още. Това е моят съвет и се надявам да не следваш сегашните "тенденции"
    Все още помня момента, в който те видях за първи път.

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    ...виж една от хилядите други теми тип 'не знам пикае ли ми се, чука ли ми се'...
    Точно.

Голям фен Аватара на dami666

Re: Help pleace !!

Цитирай Първоначално написано от IncendiaSanctus
    Знам сега ще си кажете за какво да чета като има 3000000 подобни,ще започнете с убидите и думите от сорта " потърси малко и виш само едно и също се пише "
    Напротиииив, не позна ! Ще ти кажа НАУЧИ СЕ ДА ПИШЕШ, МОМИЧЕЕЕ ! Първо на български, после и на английски. Тогава може би, МООООЖЕ БИ, ще си готова за секс.
    Съгласна.Няма да е зле да имаш и някаква сексуална обща култура,преди да правиш секс.А май каквато и да било обща култура ти липсва.
    Believe in yourself.

Фен Аватара на val181
    Град
    София
    Въх въх прости се родиите прости си останаате
    Insieme assassini !

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Не е толкова страшна болката, няма да трае постоянно , затова се отпусни на макс!Друг е въпросът дали те спира страхът от самата болка ,или още не си готова,повярвай ми и мен ме болеше,ама не се дръпнах, защото бях готова и психически настроена .
    Понаучи се и да пишеш правилно ,и да слагаш препинателни знаци!
    maDamn

Ако наистина обичаш момчето, му се довери.

Супер фен Аватара на gabsit000
    щом все още толкова го мислиш значи не си готов ...момента сам ще настъпи и ще разбереш кога е дошъл ..

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от Darinella
    Ако наистина обичаш момчето, му се довери.
    +
    когато си готова. ;п
    awerw

Ние няма как да ти кажем дали да спиш с него или не, това сама трябва да го решиш. Сексът не е страшен, после ще видиш колко хубаво става. Но ние сме просто хора в един форум, не сме компетентно мнение по въпроса ти, според мен. И щом седиш и питаш непознати дали да спиш с гаджето ти или не... дали си готова?!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на leadyflame
    Дори няма да си направя труда да прочета темата, имаш глава на раменете мисли с нея

Град
    Пловдив :)))))
    Лелеле малеле.
    Кога ще спрете да превръщате тази ципа в толкова огромен проблем???

Ми като искаш-направи го,ако не искаш-недей.Какво повече да ти кажем?
    lalala

Хората които са готови да правят секс .. уверени са в човека до себе се.. обичат го... и имат сексуална култура- не питат другите дали да правят секс..
    и то за каква култура говорим.. ти часовете по български не си посещавала.. да не говорим за тези по биология и СРЗ..

Искаш отговор.. ето ти- НЕ СИ ГОТОВА.. И кво сега като изписах толкова редове.. сигурно ще ме послушаш.. мен или някой от другите, които ти казват, че не си готова... не нищо няма да се промени- едно си баба знае..

Повече от фен Аватара на Evterpa
    Град
    somewhere beyond the visible
    Щом питаш, значи ти е рано.

Guest
    Да направи го.

Град
    Пловдив :)))))

Re: Да го направя или не - това е (вечният) въпрос?

виш

паникюсах
    не,определено недей,сядай да учиш по български.
    lalala

If your age is ot the clock, you'te too young for the cock!
    SUPERNATURAL (H)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си