- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да го направя или не - това е (вечният) въпрос?
Знам сега ще си кажете за какво да чета като има 3000000 подобни,ще започнете с убидите и думите от сорта " потърси малко и виш само едно и също се пише " но да и аз като другите искам да споделя и да ви помоля за помощ имам приятел от 2 месеца чуствам се готова но много ме е страх няколко пъти почти щяхме да го направим но аз се паникюсах и спрях всичко ... на 16 съм и вече искам да го направя но се притеснявам и много ме е страх ... а виждам че и на него му е гадно да го спирам всеки път ! помогнете ...
Редактирах ти заглавието. Като не можеш да пишеш на един език, не пиши на него. То и на българаски толкова можеш... Extremescream
Като си толкова несигурна, не го прави.
Кое му е страшното на секса не мога да разбера?![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ами няма как да ти помогнем, ако сама не си помогнеш. Явно не си готова, дори и да мислиш че си. Изчакайте още малко и всичко ще си дойде на мястото.
П.С. Има 900000000 теми, точно като твоята и щом си решила да пуснеш своя, няма да е зле да я напишеш грамотно.![]()
marto98 написа:Първоначално написано от FlashMX
не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????
Ох, ама си неграмотно...
Кво искаш да ти кажем?! Може и цял живот да се паникьосваш и да си умреш девствена, може и той да успее да те предразположи и нещата да се получат. Ние не сме гадатели.
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Напротиииив, не позна ! Ще ти кажа НАУЧИ СЕ ДА ПИШЕШ, МОМИЧЕЕЕ ! Първо на български, после и на английски. Тогава може би, МООООЖЕ БИ, ще си готова за секс.Първоначално написано от shyshi
1. Ужасно си неграмотна. И на български и на английски. На 16 години тва е вече недопустимо.
2. Кога да загубиш девствеността си е много индивидуално решение. Ако се страхуваш само от болката - недей. Не е чак толкова страшна, колкото я описват. За сметка на това, после става много хубаво.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
С какво да ти помогнем? Да те завържем на леглото, докато той (с извинение) ти го вкара? Ако искаш-правиш го. Ако не искаш-не го. Ние с какво да ти помогнем.
Колкото и да си неграмотна, очаквам, че поне можеш да четеш, така че виж една от хилядите други теми тип 'не знам пикае ли ми се, чука ли ми се' и може и да ти помогне нещо.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
+1Първоначално написано от OnlyMeAndYou
Все някога ще го направиш, спокойно. Щом си несигурна и те е страх не бързай още. Това е моят съвет и се надявам да не следваш сегашните "тенденции"![]()
![]()
Все още помня момента, в който те видях за първи път.
Съгласна.Няма да е зле да имаш и някаква сексуална обща култура,преди да правиш секс.А май каквато и да било обща култура ти липсва.Първоначално написано от IncendiaSanctus
Believe in yourself.
Въх въх прости се родиите прости си останаате
Insieme assassini !
Не е толкова страшна болката, няма да трае постоянно , затова се отпусни на макс!Друг е въпросът дали те спира страхът от самата болка ,или още не си готова,повярвай ми и мен ме болеше,ама не се дръпнах, защото бях готова и психически настроена .
Понаучи се и да пишеш правилно ,и да слагаш препинателни знаци!
maDamn
Ако наистина обичаш момчето, му се довери.![]()
щом все още толкова го мислиш значи не си готов ...момента сам ще настъпи и ще разбереш кога е дошъл ..
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
+Първоначално написано от Darinella
когато си готова. ;п
awerw♥
Ние няма как да ти кажем дали да спиш с него или не, това сама трябва да го решиш. Сексът не е страшен, после ще видиш колко хубаво става. Но ние сме просто хора в един форум, не сме компетентно мнение по въпроса ти, според мен. И щом седиш и питаш непознати дали да спиш с гаджето ти или не... дали си готова?!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Дори няма да си направя труда да прочета темата, имаш глава на раменете мисли с нея![]()
Лелеле малеле.
Кога ще спрете да превръщате тази ципа в толкова огромен проблем???
Ми като искаш-направи го,ако не искаш-недей.Какво повече да ти кажем?
lalala
Хората които са готови да правят секс .. уверени са в човека до себе се.. обичат го... и имат сексуална култура- не питат другите дали да правят секс..
и то за каква култура говорим.. ти часовете по български не си посещавала.. да не говорим за тези по биология и СРЗ..
Искаш отговор.. ето ти- НЕ СИ ГОТОВА.. И кво сега като изписах толкова редове.. сигурно ще ме послушаш.. мен или някой от другите, които ти казват, че не си готова... не нищо няма да се промени- едно си баба знае..
Щом питаш, значи ти е рано.
Да направи го.
не,определено недей,сядай да учиш по български.Първоначално написано от shyshi
lalala
If your age is ot the clock, you'te too young for the cock!![]()
SUPERNATURAL (H)