.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Как да отслабна?

Здравейте приятели! Аз съм момиче на 14 години и имам проблем със дебелината не съм чак толкоз дебела даже съм си нормална 49 кг. съм и съм висока 1.53 в краката не съм дебела само проблема ми е в корема. Много ми е голямо коремчето започва от горната част и до отдолу дано да можете да ме разберете какво искам да кажа. Много искам да отслабна в коремната част най-вече там както и в краката. Ако можете ме насочете какво да ям и какво не както и какви упражнения да правя... Много ще съм ви благодарна ако ме насочите към някъде и ми помогнете.!!!.

Прави коремни преси и ограничи сладкото, хляба, въглехидратите като цяло. Малка си да се тормозиш с диети, просто яж колкото се може по-малко, повече плодове,зеленчуци и никакво пържено, и вечеряй преди 7. Запиши се на някакъв спорт, или просто карай колело и тичай в парка..

Едит: един съвет от мен-преди хранене пий по две чаши вода, така коремът ти ще се напълни и ще имаш нужда от по-малко храна, за да се наядеш.
    Обичам.. гушната в тебе да заспя

Ето няколко статии, които ще ти помогнат, защото вече ми омръзна да повтарям едно и също. : )

Съвети за плосък стомха

Храни, които могат да развалят диетата ти.

Как да свалим излишните килограми?

12 стъпки към здравословна диета

10 ефикасни упражнения за крака

Успех с отслабването! : ))
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на musS
    добре , земи се поразрови .. теми такива поне 100 има ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си