.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

СЛЪНЧЕВИ ОЧИЛА

много си търся едни очила но съм в малък град и не съм виждала такива знаете ли някой сайт от който да си поръчам подобни не са кой знае какво но просто много ги харесвам
    ето тва са очилата:

http://www.facebook.com/photo.php?pi...8&id=630757663

http://kaprizen.com/?cat=10&img=601175

http://images.smh.com.au/2009/04/03/...00-600x400.jpg

http://www.one2love.co.za/wp-content...tro-azzuro.jpg

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ми аз такива виждам,почти навсякйде..
    За сайтове - не мога да ти кажа,най-добре попитай чичо Гугъл
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Голям фен Аватара на liim0nka
    Ray Ban имат такива със сигурност, но не знам от кой сайт би могла да си поръчаш.Защо не отскочиш до съседен по-голям град?
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Аз съм от Асеновград и тук имаме Бижуленд - от там си взех моите за 15 лв. Разгледай хубаво по разни забутани магазинчета - може би ще намериш.

Град
    Пловдив
    ^имате Бижуленд?Къде е ? Мъжо е от Асеновград е никога като съм идвала не съм го виждала..
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Град
    BEyond YOUR wildest DREAMs
    Ценете си очите! С очила за 15 лв. най-много да ги увредите непоправимо, макар и не внезапно. Качествени очила, притежаващи всички необходими защити, практически не могат да се закупят на цена под 50 лв. Винаги купувайте маркови очила от магазини, в които сте сигурни, че се продават само такива - марката е гаранция за качество в случая и ако е все едно дали дънките ви ще са за 10 лв. от Илиенци или ще са за 110 лв. от Levi's - що се отнася до очилата и в известна степен обувките - това не е така.

По темата - в последната колекция на Ray-Ban се завръщат точно такива retro модели, а названието им (по което могат да бъдат и търсени) е WAYFARER.
    Велипокепието на мига би могло да бъде уловено в най-пълната му красота само от тези, които не биха се побояли да му се отдадат безрзервно и с цената на всичко свое.

В теми, написани фрапиращо неграмотно или без пунктуация, НЕ пиша.

Цитирай Първоначално написано от yeSHua
    Ценете си очите! С очила за 15 лв. най-много да ги увредите непоправимо, макар и не внезапно. Качествени очила, притежаващи всички необходими защити, практически не могат да се закупят на цена под 50 лв. Винаги купувайте маркови очила от магазини, в които сте сигурни, че се продават само такива - марката е гаранция за качество в случая и ако е все едно дали дънките ви ще са за 10 лв. от Илиенци или ще са за 110 лв. от Levi's - що се отнася до очилата и в известна степен обувките - това не е така.

По темата - в последната колекция на Ray-Ban се завръщат точно такива retro модели, а названието им (по което могат да бъдат и търсени) е WAYFARER.
    +1,по добре даите едно 80-100 лв. за цаиси,от колкото после да слагате такива с диоптри...

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    new yorker - 15 lv
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Цитирай Първоначално написано от tonie__
    ^имате Бижуленд?Къде е ? Мъжо е от Асеновград е никога като съм идвала не съм го виждала..
    То е Бижу шоп,ама е като вашия в Пловдив,само че по малък
    Иначе е по центъра като вървиш от търговския надолу.Дано да си ме разбрала..

Супер фен Аватара на shakira96
    Град
    София
    Имах някакви такива от зрънчо с играчка.

Град
    [На Метри От Земята]
    м и моите са такива
    Просто аз

Повече от фен Аватара на Gllory
    Цитирай Първоначално написано от awesomesheepy
    new yorker - 15 lv
    само че моите ги взех за 20
    Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Цитирай Първоначално написано от Gllory
    new yorker - 15 lv
    само че моите ги взех за 20
    в момента са 15.90 последно като ходих,имаше различни цветове
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    new yorker - 15 lv
    + Както и Теранова. Иначе по сергийките съм виждала такива. Просто се разходи малко и няма начин да не намериш

Мега фен Аватара на teenems
    Тя каза ,че е от малък град и едва ли имат Ню Йоркър и Теранова ,ама по сергийте трябва да има ..
    Магазини за очила ..

и аз искам да си взема в района на Младост1 Младост2, но вс приятелки ги имат и пазят в тайна от къде ти взимат а тези цайси много искам да ги имам искам цветовете синьо, зелено, бяло, жълто и шарено с цветовете синьо и бяло! Но не мога да ги намеря!! Само бяло и черно виждам! аз имам само 1 чифт- розово с бяло, ама мразя розово~!

Фен Аватара на Evie
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Rounder
    Цитирай Първоначално написано от yeSHua

+1,по добре даите едно 80-100 лв. за цаиси,от колкото после да слагате такива с диоптри...
    Мда.
    Въпреки че вече всеки втори има такива, а 90% дори не са оригинални Ray Ban..
    иначе мисля, че от тук можеш да си поръчаш, не знам какви са цените
    http://www.facebook.com/ochilata
    Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..

Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
    Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
    Той си тръгва.
    Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..

gummy bears
    В.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от Evie
    иначе мисля, че от тук можеш да си поръчаш, не знам какви са цените
    http://www.facebook.com/ochilata
    Около 15-20 лева са взависимост от модела.
    Аз от там имам 3 чифта. Единия го спечелих с първо място във един от конкурсите им, а другите два съм ги поръчвала.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си