- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам да чуя вашето мнение .
Такаммм... В тази тема искам да ви попитам вие съгласни ли сте с това:
"Когато искаме да се сближим с някого, се отдръпваме"
Лично аз - ....мне.
![]()
![]()
.. DaKid ..
![]()
![]()
няма такова нещо .. много ясно,че като искам да съм с тоя човек и ме влече,ще се боря до последно да сме заедно..ако няма смисъл или просто е неизбежно да се получи просто спирам ...
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
според мен има нещо такова. зависи си от човека де. на мен ми се е случвало, когато много искам да се сближа с някои дда се отдръпна по някакъв начин.
Ко речи?![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
И на мен ми се струва малко измислицаПо - вероятно е да търся контакт с човека, но все пак исках да чуя вашите мнения по въпроса ...
![]()
![]()
![]()
.. DaKid ..
![]()
![]()
някакво безсмислено...хем търсиш контакт с него..хем бягаш ..![]()
![]()
![]()
Ем именноПървоначално написано от gabsit000
![]()
![]()
![]()
Все пак не се учудвам от умовете на кифлите, щото именно момиче от кифленската идилия се беше изцепило преди време с тва...![]()
![]()
![]()
.. DaKid ..
![]()
![]()
абе не е точно така.
може би има предвид, че когато искаш да се сближиш с някои започваш да се държиш потайно, за да предизвикаш интереса му. аз поне така си го обяснявам. и доста често има ефект
Първоначално написано от Missmarch
о така вече става ясно,що за мисъл е това![]()
![]()
![]()
....или пък да му показваш че можеш и без него, за да те потърси... ;дПървоначално написано от elysunny
варианти хиляди.
![]()
![]()
.. DaKid ..
![]()
![]()
именно, така че не е чак толкова голяма простотия квато я изкарахте.
а тва, че го е нипасала 'кифленска особа' не значи на сто про, че тя го е измислила. прочела го е някъде или по-сскоро чула и така
"Всеки иска товa, което не може да има, затова щом веднъж пофлиртуваш с обекта на желанията си, отдръпни се за малко. Ако се разкриеш много бързо пред Него/Нея, интересът ще спадне. Но ако се отдръпенш, това ще Го/Я накара да се чуди каква е причината и ще те иска още повече."
Яяяя тва ще го пробвам![]()
![]()
![]()
![]()
.. DaKid ..
![]()
![]()
Първоначално написано от Missmarch
![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
щях да напиша сериозно мнение:Д
Впрочем ТИ слагаш мн яки ав. :дПървоначално написано от Blab
![]()
![]()
.. DaKid ..
![]()
![]()
Зависи в какъв контекст е употребена фразата. Всички знаем и играем онези игрички, в които мъжът преследва, а жената бяга. В този случай според мен трябва да е така. За този случай ли говорим всъщност?![]()
п.с. gabsit000, от къде е текста от подписа ти? Цитат от някога книга, собствени мисли или...?
Мастило - В ръцете ти е най-добреПървоначално написано от stelkastel
![]()
това да ..а предишното беше от стиховеПървоначално написано от robles
![]()
![]()
![]()
![]()