Нека вече да споделя и моята история,тъй като почва да се развива и да става нещо...Та аз съм от Видин,но уча задочно в София и докато бях в София си пишех с едно момче от родния ми град,с него сме се виждали по града,но само си се знаем,нищо конкретно..(накратко за него .. 4 години е живял с бившата си приятелка,3 от които са били по морето,супер обещаващо всичко,но в крайна сметка тя го реже най-неочаквано и той супер много преживяваше тая връзка,едвам се отърсил,но за сега уж казва,че го е приел и го е преодолял) .. та почна да проявява интерес към мен,докато бях в София нон стоп подържахме контакт,голям мерак да се видиме,да излезнеме,аз почнах много и да се изнервям,защото мразя да подържам някакви отношения с някого само по скайп или фейбукк за мен това е най-голямата боза,но тук беше неизбежно..та както и да е ..прибрах се видяхме се ..излезнахме веднъж..след това втората среща беше на купон у тях...след това третата бяхме с негови приятели на кафе..аз тотално вече се отказах да стане нещо между нас,тъй като той по никакъв начин не показваше някакво по-специално отношение .. и вчера бях отново на купон у тях.. пийнахме ...весело си беше..и доста неща си поговорихме .. и проведохме следния диалог,който точно неговите думи не знам как да възприема : Той:"Ти май забелязваш,че се дърпах и доста протаквам нещата"
Аз:..да забелязах,мислех си че нищо конкретно няма да стане между нас..така ли е?
Той:"Аз не искам да бързаме,за да не ти давам напразни надежди,но мисля,че с действията си сега,показвам какво искам от теб?
Аз:Какво... говори направо?
Той: Ми искам да сме заедно,кефиш ме ,харесваш ми ..
...и натам продължението не е важно .. та тези думи с по-дебелия шрифт някак си не знам на мен ли,но ми се струва доста противоречиви и не мога да разбера дали наистина е сериозен или просто всичко е една свалка и до тук.. пишете ако имате мнение