.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28

Тема: Историйка

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от gabsit000
    Цитирай Първоначално написано от sapphire5
    Sh@d0w голям си преводач значи
    Ако не можеш да устоиш на изкушението, просто му се отдай..

да ама той не ми е изкушение,просто не знам дали си заслужава да продължа в задълбочаването на връзката,все пак нещата са в самото начало...
    Ти го познаваш най-добре от всички тук....прецени дали има смисал да започвате да се задълбочавате или още докато е време.....
    awerw

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от gabsit000
    ама кой говори за секс..въобще не сме повдигали темата...не е правил някакви намеци.. попадала съм на тип-а момчета които си търсят само това.... не е същото.. защо по дяволите го извъртяхте,че иска това ..
    Това е основната нужда на мъжете и винаги стои на първо място при комуникацията с жени. Така че бъди 100% сигурна, че иска секс, в противен случай би бил болен. А типа "момчета, които търсят секс" е широко понятие - някои знаят как да си го поискат, че мацката сама да им предложи, без да се усети, че това е целта им. Вече дали в твоя случай ще има и нещо друго, освен чукане... само времето ще покаже.

Супер фен Аватара на gabsit000
    мисля че не е .. надали му е до сега да крои планове и да прави всичко това,само за да спи с мен .. просто явно нещата опират до това,че все още се страхува да се впусне,което напълно разбирам .. просто аз съм свикнала бързо и изведнъж да ми се случват нещата и един вид съм някак нетърпелива,но с времето ще свикна ..за сега върви много добре и съм доволна на този етап,ако има нещо той ще си го каже ..

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си