- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Историйка
Ти го познаваш най-добре от всички тук....прецени дали има смисал да започвате да се задълбочавате или още докато е време.....Първоначално написано от gabsit000
awerw♥
Това е основната нужда на мъжете и винаги стои на първо място при комуникацията с жени. Така че бъди 100% сигурна, че иска секс, в противен случай би бил болен. А типа "момчета, които търсят секс" е широко понятие - някои знаят как да си го поискат, че мацката сама да им предложи, без да се усети, че това е целта им. Вече дали в твоя случай ще има и нещо друго, освен чукане... само времето ще покаже.Първоначално написано от gabsit000
мисля че не е .. надали му е до сега да крои планове и да прави всичко това,само за да спи с мен .. просто явно нещата опират до това,че все още се страхува да се впусне,което напълно разбирам .. просто аз съм свикнала бързо и изведнъж да ми се случват нещата и един вид съм някак нетърпелива,но с времето ще свикна ..за сега върви много добре и съм доволна на този етап,ако има нещо той ще си го каже ..
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()