.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

отчаян съм ;(

Нов съм във форума и доста мислих преди да пусна темата. С приятелката ми сме заедно от почти седем месеца. в последно време усещам че има промяна в нея в чувствата и. казва, че ме обича но някак не и вярвам вече. понякога като и се обадя да се видим казва че не може, или има да учи или е с приятелки. спря и да звуни ако звъне е за много малко повече аз е турся. почвам да си мисля че има друг....
    забравих да кажа тя е с 2 години по голяма. възможно ли е да и е писнало от мен да иска някой по- голям?! мисля че 2 години не са много но как мислят момичетата? какво да направя за да си е както в началото. ОБИЧАМ Я МНОГО! помагайте.... има ли значение годините или просто сме се изчерпали или има друг?

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    на колко сте години?
    awerw

аз съм на 20 тя е по-голямата.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Приятелките не стоят преди човека до мен! Егати хората. Трябва да намира време за тях, а не за теб. Ти трябва да си този до нея, а не те. Ученето си е учене.

Тя те реже. Или си й досаден, или не знам какво. Може да иска да те скъса.

На какво се дължи това отдръпване? Кога си случи? От колко време не сте се виждали и от колко време не сте го правили?

Първите признаци на проблеми в една връзка винаги се отразяват на секса. Там са разковничетата.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

ledenakrasota не сме го правили от близо 2 седмици, а иначе последно вчера се видяхме за малко. Днес се бяхме разбрали да излезем но ми прати смс че няма да може да го отложиме питам се кога може тогава? почвам да се чувствам като досадник който е преследва. като ми прати смс е помолих да седне на скайпа да поговориме и когато стана дума за това тя ми каза че си въобразявам. Да си избия тия мисли от главата и да не предизвиквам съдбата. след това излезе от линия.
    явно има някаква причина държанието и но не смее или не иска да ми каже.. а иначе някъде от месец е такава. ако искаше да ме остави до сега да го е направила нали така? офф незнам какво да си мисля а и тя не иска да говори не искам да е загубя

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Не искаш ама натам отиват нещата... Повече от явно е че момичето вече няма кой знае какъв интерес към тебе. Опитай се да разбереш причината и ако не е друго момче, пробвай да си я "спечелиш" отново
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

ако не е друго момче спечели я пак.. ако е друго момче набий ги и двамата..

Град
    Просто я изненадай. Не може да ти отказва. Или според мен най-лесното е да я скъсаш. Не си струва занимавката и нервите. Така да се държат с теб е нещо ужасно, все едно си натрапник.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

Мега фен Аватара на Chacho
    Според мен почваш да й омръзваш.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Повече от фен Аватара на NoMore
    Ледената красота или там както беше... за мен лично на първо място за приятелите не е гаджето... щото нали знаеш, че са си за цял живот пък момчето в повечето случаи не е Мисля, че трябва да си поговорите. Може да ти е сърдита за нещо, може да си й омръзнал, да иска нещо ново, да я мъчи нещо, причини хиляди. Попитай я нищо няма да загубиш!
    In a mad world , only the mad are sane...

Град
    Цитирай Първоначално написано от NoMore
    Ледената красота или там както беше... за мен лично на първо място за приятелите не е гаджето... щото нали знаеш, че са си за цял живот пък момчето в повечето случаи не е Мисля, че трябва да си поговорите. Може да ти е сърдита за нещо, може да си й омръзнал, да иска нещо ново, да я мъчи нещо, причини хиляди. Попитай я нищо няма да загубиш!
    Нещата са много субективни. Човекът до мен е този , с когото ще прекарам остатъка от живота си. Той е най-близкият ти. До теб е в радост и мъка.
    Приятелствата са преходни. Само единици оцеляват. Често те предават и подобни.

Отново зависи как ще го погледнеш. Определено, когато имаш човек до себе си отношенията с приятелите ти се променят. Истинските си остават до теб, но не и другите. Защото човекът до мен е най-добрият ми приятел. Ако не го приемаш за такъв, няма как да не е преходна връзка.

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Цитирай Първоначално написано от maks90
    Разликата не е толкова голяма (:

Повече от фен Аватара на NoMore
    Да права си до някъде просто на тези години тези връзки, които създаваме малко от тях са истински и продължават дълго. Според мен трябва да има време и за приятелите и за гаджето за не се чувства никой от тях ощетен!
    In a mad world , only the mad are sane...

Град
    Цитирай Първоначално написано от NoMore
    Да права си до някъде просто на тези години тези връзки, които създаваме малко от тях са истински и продължават дълго. Според мен трябва да има време и за приятелите и за гаджето за не се чувства никой от тях ощетен!

Така е!

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    има я и тази вероятност, за съжаление
    awerw

Направи и изненада. 'например'..
    Заведи я на мястото дето за пръв път сте се запознали и пресъздай срещата.

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Цитирай Първоначално написано от cigarettekisses
    Цитирай Първоначално написано от maks90
    Разликата не е толкова голяма (:
    и аз мисля че не е но се сещам нещо друго. Беше ме запознала с нейна приятелка преди време горе долу тогава започна да се държи така с мен. та въпросното момиче не ме хареса. била казала на мойта приятелка че съм дечко това тя ми го каза...

Цитирай Първоначално написано от sapphire5
    има я и тази вероятност, за съжаление
    за жалост и аз така усещам нещата.

Цитирай Първоначално написано от kyon
    Направи и изненада. 'например'..
    Заведи я на мястото дето за пръв път сте се запознали и пресъздай срещата.
    идеята е добра ама преди това трябва да е убедя да се видиме... май няма смисъл ...

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    Има друг,почти сигурен съм,сега тя се чуди кво да прави,сиг с оня не и е още сигурна работата,затова си те държи в резерва,постави въпроса за раздяла...ако не се стресне,ясно ти е какво е положението...1 месец токова държание?!За бога,ебъхти тъпата овца,какво си мисли...че ти нямаш лимит на нервите ли?!
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Град
    Orange County

Супер фен Аватара на badsector
    Ти още си дете, въпреки годините, явно се развиваш по-бавно. Няма лошо. Обаче нея вече я привличат други неща - пари, коли, батковци... Явно връзката ви се е изчерпала. Хвани я да се разберете и да скъсате по цивилизован начин.

Цитирай Първоначално написано от Stan4o123
    Има друг,почти сигурен съм,сега тя се чуди кво да прави,сиг с оня не и е още сигурна работата,затова си те държи в резерва,постави въпроса за раздяла...ако не се стресне,ясно ти е какво е положението...1 месец токова държание?!За бога,ебъхти тъпата овца,какво си мисли...че ти нямаш лимит на нервите ли?!
    май така ще направя. и без друго натам отиват нещаъа поне да не ми го каже пурва. разбрах ме се довечера да излеземе и ще говоря с нея. благодаря ви!

Цитирай Първоначално написано от badsector
    Ти още си дете, въпреки годините, явно се развиваш по-бавно. Няма лошо. Обаче нея вече я привличат други неща - пари, коли, батковци... Явно връзката ви се е изчерпала. Хвани я да се разберете и да скъсате по цивилизован начин.
    не се имам за дете и тя ми е казвала че за годините си съм доста зрял. обаче в момента наистина съм отчаян и сигурно приличам на дете. довечера ще говоря с нея.

Говори с нея направо и без заобиколки. Може би има нещо, което трябва да ти каже, но отлага.

Обясни й как се чувстваш и я накарай да говори.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си