Снощи се видяхме за малко. говорих с нея питах я. първо неискаше да говори после каза че си има проблеми и може би несъзнателно си го изкарва на мен. поне така ми каза като е питах какви проблеми мога ли да и помогна каза че не е моя работа. казах и ако ще се почувства по-добре да си дадем време тя се замисли и се съгласи. казах и че знае как да ме намери ако иска да се видим или да поговорим но се съмнявам че ще го направи. май е загубих.
Давам своето мнение , без да преглеждам чуждите коментари , защото нямам много време . На базата на това , което си ни написал бих казал , че просто си й умръзнал . Без да те отчайвам допълнително - въпрос на време е в който ще почне да ти се "кара" за щяло и нещяло , да те нашива и да се държи едва ли не надменно . Знаеш какво е да нямаш интерес към някоя ... така е и с нея .
ами незнам какви точно са отношенията ви,но се надявам че не се даржиш кат някав мажкар с нея повярвайте момчета тва не действа подходете по нежно ..ПРОБВАЙ ДА Я ИЗНЕНАДАШ ОБИКНОВЕННО ДЕЙСТВА ( ЕСТ НАДЯВАМ СЕ ДА НЕ СТЕ ДЕТСКАТА ГРАДИНА /НЕ ГО КАЗВАМ ДА СЕ ЗАЯЖДАМ/) МОЖЕ ДА ОТИДЕШ ДО ТЯХ КОГАТО СИ Е ВКЪЩИ И ДА Я ЗАРАДВАШ С ЦВЕТЯ НАПРИМЕР ( УВЕРИ СЕ ЧЕ ОБИЧА ЦВЕТЯ ИЛИ НЕ Е АЛЕРГИЧНА !!!!) ЗАСЕГА ТОЛКОЗ ОТ МЕН