- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ПРОБЛЕМ .. :(
Те така.. проблема ми е голям.. ходя с едно момиче от 9 месеца .. тоест днеска трябваше да ги направим ,вчера скъсахме.. проблема е в мен мисля .. много съм ревнив ,няколко пъти се опита да си тръгне (да ме заебе) ама аз не и дадох.. говорех и много и все оставахме заедно .. снощи се скарахме заради един смс.. не тва е причината де.. беше си набрало одавна.. днеска осъзнавам ,че не мога без нея... говорих с нея за тва .. казах и че наистина сам променен този път и по дяволите наистина е така.. но тя не иска .. кво да направа ..? как да си я върна пакМного ще съм ви благодарен ,ако ме посъветвате..
![]()
Да добавя само и че аз бях първия на нея както и тя на мен ако тва има значение ..
оххх счупи ли се едно нещо не можеш да го залепиш и тва е..... по-добре се разделете!
не по темата: мн пъти сме се разделяли с моя, после почвахме уж отново уж ще е по друг начин и пак същото си беше.
...Кажете лек.. тогава.. нещо как да я забравя.. как да махна тази болка.. щото е гадно..
Човече тва е невъзможно .. да забравя да мисля за нея... аз съм от друг град като да кажем.. знам и номера на изуст и къде живее.. на друга планета да е пак ще ида.. немога без нея..![]()
Няма начин. И да започнеш всеки ден с различни да си лягаш, пак няма да я забравиш. Единствено времето ще излекува болката и ще започне малко по малко да запълва раните ти, и в сърцето ти ще останат само хубавите спомени. И все пак продължавай да и показваш колко я обичаш и държиш на нея, но без да я задушаваш!Първоначално написано от GrandMasterSexy93
![]()
Все още помня момента, в който те видях за първи път.
тя очевидно може без теб ...... дай и малко време да помисли поне... скъсали сте едва вчераПървоначално написано от GrandMasterSexy93
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Ами , живота продължава .. просто се поучи от станалото и я забрави.
П.П : А за забравянето, най-лесният начин това да стане, е да се влюбиш отново , но, този път в друга, в друга, което ще отнеме време, но наистина действа.![]()
Амии.. да очевадно може без мен..но т'ва е щото аз така си го направих.. в началото нещата стояха по коренно различен начин..
ПС. не мога да бъда влюбен в друга.. не вярвам ,че пак ще мога ..вече ме е страх да го направя..![]()
Няма от какво да се боиш, повярвай ми. Дай й време да осмисли нещата, не я притискай, защото по този начин ще я отблъснеш повече. Ако все пак не иска да бъде с теб... продължи си живота, намери си приятно занимание... И не слушай любовни песни! Аз преди кат слушах разни депресарски песнички се прецаках жестоко![]()
![]()
Излизай с приятели, весели се... Пък любовта все ще се покаже отнякъде..
![]()
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Indeed so, most indeedly!Първоначално написано от SheDevil
Повтаряй си: "Мечка страх, мен не страх" и готово.Първоначално написано от GrandMasterSexy93
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Времето, друг път..
Докато не намериш по интересен човек от нея все ще си я обичаш.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
не и казвай,че си променен ПОКАЖИ И ГО .. то е лесно на думи ама на действия не !Първоначално написано от GrandMasterSexy93
![]()
тва сигурни ти е първата, ще свикнеш
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Който ревнува,се страхува че ще изгуби нещо,което не заслужава...
Гледай с 2-рата да не допускаш същите грешки.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Забрави я, започни да се променяш и си намери по-хубава от тая. Защо си такъв упорит дебил не мога да разбера? И много са като теб. По това, което казваш от километри си личи, че тая не може да те гледа и само си търси повод да те разкара. Добре, че бая народ са малоумници като теб, че да няма много конкуренция.Първоначално написано от GrandMasterSexy93
Temet Nosce
벨야카
Бате, умри, ако щеш повярвай, твоите мнения са 95 % от причината да продължавам да следя от време на време форума.![]()
другите 5% са заради мене нали![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Просто и докажи, че наистина си променен, то само с приказки не става.
Аватарите ти с тези на DespicableMe се борят за останалите 5%Първоначално написано от tuzaro
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Първоначално написано от fenkaaa
Не е до пола, а до човека.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Вече официално претендирам за 10% от печалбите от безкрайните досадни реклами в тоя сайт.Първоначално написано от xBadxApple
Temet Nosce
벨야카
Еми пичове и пички мерси много за съветите ама аз си я върнах.. :Д
Оказа се ,че като сваляш звезди.. става.. а па и наистина се промених.. да прави квот ще.. ще се усети все някога![]()
Чак когато срещнеш ново и подходящо момиче,ще си по-добре.Но дори и след това пак ще се сещаш за нея.Когато обаче се влюбиш истински отново изобщо няма да те боли за нея...