Цитирай Първоначално написано от GrandMasterSexy93
Те така.. проблема ми е голям.. ходя с едно момиче от 9 месеца .. тоест днеска трябваше да ги направим ,вчера скъсахме.. проблема е в мен мисля .. много съм ревнив ,няколко пъти се опита да си тръгне (да ме заебе) ама аз не и дадох.. говорех и много и все оставахме заедно .. снощи се скарахме заради един смс.. не тва е причината де.. беше си набрало одавна.. днеска осъзнавам ,че не мога без нея... говорих с нея за тва .. казах и че наистина сам променен този път и по дяволите наистина е така.. но тя не иска .. кво да направа ..? как да си я върна пак Много ще съм ви благодарен ,ако ме посъветвате..
Да добавя само и че аз бях първия на нея както и тя на мен ако тва има значение ..
Забрави я, започни да се променяш и си намери по-хубава от тая. Защо си такъв упорит дебил не мога да разбера? И много са като теб. По това, което казваш от километри си личи, че тая не може да те гледа и само си търси повод да те разкара. Добре, че бая народ са малоумници като теб, че да няма много конкуренция.