- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос относно презервативите
Здравейте!
Извинявам се за тъпата тема, но имам въпрос. С приятеля ми ползваме какви ли не презервативи. Druex, sexwell, lifestyle и др. Та въпроса ми е, каквито и да ползваме малко след започването те стават толкова сухи, че ме заболява. Ползвахме лубрикант, но от него ме щипе. Някаква представа защо са толкова сухи?
Моля без тъпи коментари.![]()
![]()
![]()
Цветослав Радков
![]()
попиваш като гъба що ?
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Може би ..Първоначално написано от awerw
![]()
Цветослав Радков
![]()
мила тфа и на мен ми се случваше преди ужасно е ако е сух.. усещането е гадно и цялото ми удоволствие отива на кино. та аз мисля, че е от това че не си достатъчно овлажнена.. поиграите си първо да ти дойде настроението и той като те позакачи малко и ще станат нещата.. поне аз го нямам тоя проблем вече.
Проблема идва от там, че ти не си достатъчно възбудена и мокра отдолуПовече любовна игра ще ти се отрази добре, както и на него.
Презервативите не съхнат, ти съхнеш, мацка! Не си достатъчно влажна. Повече игра, повече възбуда, по-читав лубрикант. И все пак няма да е лошо да посетиш гинеколог. Много е възможно да имаш здравословен проблем... Успех!
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
хахахах тва беше доброПървоначално написано от awerw
![]()
иначе по темата... Както ти казаха и другите проблема не е в презервативите, а в тебе.
Не си достатъчно влажна. Повече любовна игра...
awerw♥
Да не си алергична и затова да имаш проблем с лубриканта? Другият вариант е ако ползвате лубрикант със затоплящ ефект - мразя го, защото наравоо изгаряш там долу.. пробвайте с охлаждащ ефект
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
За първи път чувам такова нещо :Д
Наистина се обяснява с това че ти не си прекалено ..или поне малко възбудена.
Удължете любовната игра и пробвай лубриканти на водна основа.
Бързия секс също може да е причина за изсъхване ... ако го правите бързо пробвайте да намалите темпото поне в началото ... иначе както казаха другите, може би ти трябва повече възбужданеда ти направи френска преди да започнете самия акт ...
![]()
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
'бах ли го...такива неща не са ми се случвали ...![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Лошо е, че никога не ти се е случвало да правиш сексПървоначално написано от gabsit000
![]()
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
Първоначално написано от Bozichko
ще ти се![]()
![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Без презерватив няма да съхнеш...
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
И после вечната гинеколкогична тема "БРЕМЕННА ЛИ СЪМ".... :ДПървоначално написано от straus
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Действайте в задния двор.
Сбогом
roki2011
ban2011
TeenProblem СПАМ сайт № 1