- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- На Богомил от Х фактор
Първоначално написано от lightcameraction
майко..кво общо има тоя Бийбър с Богомил
мнг сте зле..не разбирате от музика![]()
theo <333
ах,ние не разбираме.
..моля,'сички луди фенки да не спамят толкова яростно..
Между другото,защо ми говорите за Рафи?Рафи е пич,но ние не говорим за Рафи,нито пък говорим вие кой харесвате,говорим за Богомил.
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL
остави ги да пасат.Първоначално написано от lightcameraction
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
пхахахахПървоначално написано от lightcameraction
![]()
Момчето има невероятен глас и годините не са от значение.Луди фенки вика![]()
theo <333
Да,много невероятен глас ..направо като го слушаш и почваш да трепериш налиПървоначално написано от gummybear
![]()
Should ever be forgot...
аз пък се подмокрям
![]()
WindScar <3333
OMG Богомил,аз бях мнооого по якк но българите не харесват различното
просто не го разбират получих само идно да от Поли за изпълнението на Sweet Dreams на Marilyn Manson
аз мисля че пея също толкова добре като него ноо като не приличам на сладък педерассс не съм за там...
![]()
![]()
![]()
Някои казват, че нашата власт се клати! И на коча мъдите се клатят, ама не падат! - Тодор Живков
Типично за българина да злобее когато види по талантлив от себе си.Жалка картинкаПървоначално написано от XxDreamerxX
.
аве щом е стигнал толкова напред в предаването значи има талант и е нещо повечеПървоначално написано от lightcameraction
.. пък вече кво мислят тея дето не разбират от музика си е друго
![]()
theo <333
Първоначално написано от XxDreamerxX
Дай клип о.О заинтригува ме...
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Мх.Първоначално написано от XxDreamerxX
Жалко за теб.
WindScar <3333
мхм .. повечето са такиваПървоначално написано от macromicro
![]()
theo <333
Държат го за рейтинг , щото малките пикли му се кефят , накрая ще му теглят шута.Първоначално написано от gummybear
![]()
Ако съм те заинтригувал си щяла да ме запомниш...![]()
БОГИИИ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Някои казват, че нашата власт се клати! И на коча мъдите се клатят, ама не падат! - Тодор Живков
Първоначално написано от NightGuardian
ТОЧНО ТЪЙЙЙ![]()
Човек, наистина дай видио, да ти се изкефя аз поне.![]()
WindScar <3333
Заинтригуваме тука като каза, че си пял.Първоначално написано от XxDreamerxX
Гледала съм първия епизод на кастингите..
Не съм те гледала.. затова не съм те и запомнила..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
[quote="NightGuardian"]Държат го за рейтинг , щото малките пикли му се кефят , накрая ще му теглят шута.Първоначално написано от gummybear
това и преди съм го чувала..може да не победи ,но има невероятен глас.Дори ''Hurts'' са го забелязали ..
theo <333
Само да вмъкна.
Код:НАГРАДИ: » Специална награда от конкурса „Звездици за Лора” гр. Свищов през 2007 г.; » ІІІ-та награда от конкурса „Нова музика” гр. Г. Оряховица през 2007 г.; » ІІ-ра награда от конкурса „Звезди над Дунав” гр. Силистра през 2007 г.; » Награда за най-добро изпълнение на българска песен – в конкурса „Сребърна Янтра” Велико Търново 2007 г.; » ІІІ –та награда от конкурса „Северно сияние” гр. Русе през 2007г.; » Участие в конкурса „Короната на Европа” във Венеция в карнавал – фестивала „Орфей в Италия” – Гранд При за целия състав; » І-ва награда от конкурса „Магията на песента” гр. Търговище през 2008 г.; » Поощрителна награда от конкурса „Медни гласчета” гр. Кубрат – 2008 г.; » Специална награда от конкурса „Нова музика” гр. Г. Оряховица – 2008; » І-ва награда от конкурса „Тракийска лира” гр. Стара Загора – 2008; » ІІІ – та награда от конкурса „Звезди над Дунав” гр. Силистра – 2008 г.; » Специална награда на радио „Клуж” – Международен младежки конкурс Румъния Костинести - 2008 г.; » Награда за най-добро комплексно представяне от „Сребърна Янтра” Велико Търново – 2008 г. » Финалист от българският финал на Детска Евровизия 2008 г. – Лимасол, Кипър – ,,Една мечта” на Кръстияна Кръстева. » Много участия в концерти като солист на Българското Национално Радио, благотворителни и празнични и юбилейни концерти. » І – ва награда от конкурса ,,Сребърно кокиче” гр. Арат Румъния – 2009 г.; » І – ва награда от конкурса ,,Звездици за Лора” гр. Свищов – 2010г.; » ІІ – ра награда от конкурса ,,Нова Музика” гр. Горна Оряховица – 2010 г.; » Награда за най – добро изпълнение на българска песен от конкурса ,,Сребърна Янтра” гр. Велико Търново – 2010 г.; » Гранд При като участник в Boys трио /заедно с Робърт Ангелов и Иван Иванов/ от конкурса ,,Сезони” гр. Бургас – 2011г.; » ІІ – ра награда от конкурса ,,Звездици за Лора” гр. Свищов – 2011г.; » ІІ – ра награда от конкурса ,,Нота по нота” гр. Пазарджик 2011г.; » І – ва награда за Boys трио от конкурса ,,Нота по нота” гр. Пазарджик 2011г.; » ІІ – ра награда от конкурса ,,Нова Музика” гр. Горна Оряховица – 2011 г.; » І – ва награда за Boys трио от конкурса ,,Нова Музика” гр. Горна Оряховица – 2011 г.;
Остави на простите селяни да го плюят.Българина,ако не се насере върху нещо няма да го бъде.Първоначално написано от Bianc0
каза гражданинът
WindScar <3333
Should ever be forgot...