- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- На Богомил от Х фактор
да бе , знаем.Първоначално написано от gummybear
И АЗ МОГА ДА ПЕЯ И ИЗГЛЕЖДАМ КАТО МОМИЧЕ
СТАНИ МИ ФЕНКА![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Плюс това той никога не може да бъде голяма звезда. Той първо на първо , няма никакъв имидж , второ е супер дърво и трето не може да пее.![]()
Първоначално написано от whiteterror
![]()
![]()
![]()
много тъжно .. ай вече всяко момче, което изглежда добре и пее добре е копие на Бийбър![]()
![]()
Както казахте вие не го познавате ,че да знаете какъв е..
theo <333
нещо много почна да знаеш..Първоначално написано от NightGuardian
![]()
не всеки може да пее така : )
theo <333
АУ, ЩЕ ГО НАБИЕШ ЛИ?
ДАВАЙ
ВИЖДАМ ХЪС
ТИ СИ БОЕЦ
ДАЙ,ДАЙ,ДАЙ
WindScar <3333
Бива ли да си толкова прост, бе?Ако обичаш напусни и се надявам да си намериш някакво занимание, че мязаш на поредния ноу лайфър.Айде със здраве.Първоначално написано от lightcameraction
Знам , защото съм изслушал много повече музика от тебПървоначално написано от gummybear
![]()
Първоначално написано от NightGuardian
и мен не познавашш..
theo <333
OMG 8 страници за Богомил явно има хлеб в тоя/тая
![]()
Някои казват, че нашата власт се клати! И на коча мъдите се клатят, ама не падат! - Тодор Живков
Убеден съм.Първоначално написано от gummybear
А този на аватара ти може ли да пее.На бас,че не може да стъпи на малкия пръст на Богомил по талант.Първоначално написано от NightGuardian
хип-хоп не се гледат гласови възможност , като пеене.![]()
Богомил е талант и може да пее НЯМА НИЩО общо с гейчето Джъстин Бейбъър , което ми прави свирки....
Без да обиждам на сексуална ориентация но
шЪттттт ПЕДИ !!!
![]()
Някои казват, че нашата власт се клати! И на коча мъдите се клатят, ама не падат! - Тодор Живков
МОМЕ, ЗАБАВНА СИ
WindScar <3333
ехе..Първоначално написано от xPafx
тука колко смешници има
theo <333
А какво се гледа.Колко ти е голям чепа ли?Първоначално написано от NightGuardian
ЕИИ ЛИЧИ СИИ БАТЕ САМО ЧЕПОВЕ СА ТИ В ГЛАВАТА![]()
МОМЕТО С ПЕСЕНТА НА ММ ЩО МЕ ИГНОРИРА![]()
WindScar <3333
АМММ МОМЕТО Е МЪЖ![]()
А ТТЕ ИГНОРИРА ЩОТО ГО ТЪРСИ ДА ТЪРСИ КЛИП![]()
ай ся .. както казаха наистина ти свършиха аргументите и смени тематаПървоначално написано от XxDreamerxX
![]()
theo <333