- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- На Богомил от Х фактор
флоу и как подреждаш лириката си , на първо слушане не може да разбереш истинския хип-хоп/рап. Трябва време докато вникнеш в това гениално изкуствоПървоначално написано от macromicro
А ти като гей , може и чепа да гледаш , де да те знам. Ако има голям кур е добър изпълнителя , нали ?![]()
ОПА, ИЗВИНИ МЕПървоначално написано от XxDreamerxX
ПРОСТЕНО ЛИ МИ Е![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
ХАХАХАХАХАХАХА
БОГОМИЛ > 2pac
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
педала ги разбира ..
![]()
![]()
![]()
![]()
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL
Рапа ли - гениално изкуство за правене на рими
Не е толкова до глас , но Еминем е уникален и по глас и по римите
Всички повтаряте едно и също-всеки има право на мнение и не трябва да се налага над другия, през това време обаче всички го правите точно това. Момичето харесва Богомил, голЕма работа, Найт харесва Тупак, Паф харесва пича с мазната коса от аватара й, всеки харесва някого, но това не е причина за спор.
Успокойте се, пийте по един валериан и дишайте.
п.п.макромикро, сарказмът ти ме радва изключително много.
тая па дойде да ми се прави на майка тереза,до вчера други неща говореше .Първоначално написано от cweeet
Should ever be forgot...
'тая па' си има име, изобщо не те знам кой си, на никаква не се правяПървоначално написано от lightcameraction
![]()
ПРОСТЕНОПървоначално написано от xPafx
http://www.youtube.com/watch?v=m6VojYGrnpg
![]()
Някои казват, че нашата власт се клати! И на коча мъдите се клатят, ама не падат! - Тодор Живков
Абе кво сте тръгнали да завиждате на Богомил ?
Вместо да се радвате за него и подкрепяте го оплювате
Ето защо по този случай ме е срам от българския народ
Ай сиктир
То турците са по свестни от българския народ...
Богомил е на 14 години
Как искате да се държи,, че да не преличал да гейче,, - тъпи ли сте![]()
ОХ НЕ БЕ ДУША, ИСКАМ ДА ВИДА КЛИП ТИ КАК Я ПЕЕШПървоначално написано от XxDreamerxX
WindScar <3333
ЗНАМ ДУША АМА НЕ МИ СЕ ТЪРСИ И НЕ ЗНАМ ДАЛИ ГО ИМА ИЗОБЩОПървоначално написано от xPafx
![]()
![]()
Някои казват, че нашата власт се клати! И на коча мъдите се клатят, ама не падат! - Тодор Живков
ЖАЛКО![]()
WindScar <3333
Да не е в чужбина , да го подкрепям , че е Българин? Това е Българска сцена , това са Български таланти и той няма място там.Първоначално написано от loveca777
![]()
НЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ,ЧЕ НЕ ГО ДЪРЖАТ ЗАРАДИ ТОВА ЧЕ Е НЕВИЖДАН ТАЛАНТ, А ЗАЩОТО ИМА МАЛКИ,ЗАБЛУДЕНИ ФЕНКИ, КОИТО ГЛЕДАТ ПРЕДАВАНЕТО ЗАРАДИ НЕГО И ТАКА МУ ВДИГАТ РЕЙТИНГА.![]()
WindScar <3333
2PAC!!!
at least it was before i fucked everything up
Да сър.По вашата команда ще го изгоним.Вашето мнение значи света за нас.Първоначално написано от NightGuardian
Какво ти е направило момчето,че толкова го мразиш.Страх те е,че ще надпее този на аватара ти.Хайде да им пуснем песента на Hurts и ще видиш как нашето момче ще унижи публично този чието име не зная.
Оф какво ли разбирате вие от музика и пеене
Човека наистина си пее уникално за възрастта си
Айде само не ми се правете на оперни певици и професионалисти,които много разбират
ем точно..тва е че нищо не разбиратПървоначално написано от loveca777
![]()
имал САМО някви малки фенки..
И да беше по-голям и да има този глас .. пак щеше да има толкова много ФЕНОВЕ![]()
theo <333
извод:Първоначално написано от loveca777
който не харесва БОГОМИЛ не разбира от музика
BOGI IS THE BEST (ебавам се )
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от macromicro
ОМГ!По твоите думи как можеш да сравняваш Богомил и КРАЛЯ ТУПАК?Няма смисъл да се занимавам с такива хора..+това не го мразя и мисля,че пее добре.Ключ.
at least it was before i fucked everything up
Първоначално написано от gummybear
колко много ? 4 паралелки 6ти клас ,2 паралелки 7 клас и , 9-10 парелелки 8 клас .. около 300 човека некъде.. мали :О
Should ever be forgot...
..не го харесвай като искаш ама недей го сравнява с някой ,с който няма нищо общоПървоначално написано от XxDreamerxX
![]()
theo <333
Съжалявам, че пак го цитирам ама това просто ме разби..Първоначално написано от NightGuardian
По темата.. Богомил наистина може да пее(смятам, че това няма как да го отречете), но истината е, че го държат в предаването заради рейтинга, иначе нямаше да премине. Една моя приятелка(нея не я пуснаха заради възрастта, въпреки че пее много добре) ходеше на кастингите и от това, което ми е разказвала, е ясно, че в това предаване всичко се прави за рейтинг..
Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..
Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
Той си тръгва.
Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..
gummy bears![]()
В.
край, саднах сеПървоначално написано от XxDreamerxX
край умирам
*умрях*
WindScar <3333