- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- На Богомил от Х фактор
оф майко ..Първоначално написано от lightcameraction
![]()
300 човека вика..
ставаш смешен![]()
theo <333
ДИШАЙ ДУШОООПървоначално написано от xPafx
![]()
Някои казват, че нашата власт се клати! И на коча мъдите се клатят, ама не падат! - Тодор Живков
Краля Тъпак.Този рапър има забавно име.Написах в търсачката the king idiot,но нищо не ми излезе.Много ли е известен,дали е по стар от Богомил?Първоначално написано от ggb
От сега мисля, че няма нищо да излезе от Богомил. Ще видим и като свърши предаването , колко ще помните Богомилчо.Или ще излезе друг вид шоу , което ще изкочи друга симпатяга да му лижете гъза.
![]()
Не мога, нене, не разбирам от музикаПървоначално написано от XxDreamerxX
ох
![]()
тцтц
умрех
*пиша от товъдното*
![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Първоначално написано от NightGuardian
![]()
хаха няма да премине вика..ще премине и ще спечели,Богомилчо определено ми е фаворит и ще спечели 100%
![]()
.. А иначе,не е нужно да се правиш ,всички знаем,че пишеш тея глупости само щото богомилчо () не може да се върже на малкия пръст на 2pac ..
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL
ти се появи..измисли нещоПървоначално написано от NightGuardian
![]()
ама пак нещо не ти се получава..
Не знам как стоят нещата с предаването..дали го държат за рейтинг или не ,просто има невероятен глас и това не може да се отрече. Вие нищо не цените, нищо не харесвате.. само плюете
![]()
theo <333
Първоначално написано от xPafx
явно и аз пиша от там и не разбирам от музика![]()
Някои казват, че нашата власт се клати! И на коча мъдите се клатят, ама не падат! - Тодор Живков
йей, не съм сама![]()
WindScar <3333
оценявам много други. Дори се възхищавам , трябва и вие да откриете. А не , каквото ви поднесат.![]()
Може , не изключвам и този вариант, но не ти ли идва на ум, че твоята приятелка може би не пее толкова добре,за да стане победител x-factor? А и в тези предавания се иска и добро излъчване на визията +куп други неща Не е само пеенето!Първоначално написано от Evie
Сам ли си говориш?Първоначално написано от NightGuardian
да , разбрахме ,че и ти нямаш 14Първоначално написано от lightcameraction
Това е моето мнение , помнете ми думитеПървоначално написано от NightGuardian
![]()
Всеки си има различен вкусПървоначално написано от NightGuardian
![]()
Няма значение .. и да не спечели пак ще си изгради кариера,
въпреки че в България .. абе това си е истински талант
дори и всичко да е за рейтинг.![]()
theo <333
Първоначално написано от NightGuardian
най-много 12 му давам
ау баткото се обади..Първоначално написано от NightGuardian
theo <333
Абе в тази държава пълна с хора като теб , които не позволяват и притискат можещите - никой не преуспява !Първоначално написано от NightGuardian
Както стана с Тома , както стана и Люсита , както стана и съв Светльо от 5 старс. От Music Idol-ите. Всяко чудо за 3 дни.... Помнете ми думите , които казах по-горе![]()
да,той е много по-голям от теб, на 16 еПървоначално написано от gummybear
по-добре не му се дъхай.
тъпата държава притиска можещите, притиска мен
аз съм уникален талант![]()
бъдете ми фенове
много добре пея песни на селена гомез![]()
и на джъстин бийбър![]()
WindScar <3333
мога да подкрепя Ангел и Моисей и ще го направя , защото когато са на сцената забравям , че са от България!Първоначално написано от loveca777
![]()
за това си прав,Първоначално написано от NightGuardian
ама ако хората се научат да оценяват можещите .. няма да е така![]()
theo <333
Богомил е един от 3-мата кандидати в x factor,който има шанс за световна кариера.Другите двама са Jaesan Brad Lewis и Рафи.