- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- На Богомил от Х фактор
16 и половина!!!Първоначално написано от cweeet
ем браво на него..кво пак започвате темата с годинитеПървоначално написано от cweeet
кво значение има
theo <333
Запиши видео и го качи тук да го видим.Може да ти стана агентПървоначално написано от xPafx
.
ти намеси годините,хахаПървоначално написано от gummybear
мхм..ангел и мойсей същоПървоначално написано от macromicro
![]()
theo <333
да бе .. точно аз бяхПървоначално написано от cweeet
theo <333
поклон =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от xPafx
Някои казват, че нашата власт се клати! И на коча мъдите се клатят, ама не падат! - Тодор Живков
Моята приятелка ходи на уроци откакто се помни, била съм на предостатъчно нейни концерти, за да знам, че може да пее. Освен това в Ексфактор 3 дена са обсъждали дали да я пуснат и накрая са й казали, че точно Богомил заема нейното място. На мен ми харесва как пее, но в предаването наистина има по-добри участници.. наистина няма смисъл толкова да спорите и да обиждате..Първоначално написано от loveca777
![]()
Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..
Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
Той си тръгва.
Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..
gummy bears![]()
В.
Дали ще станеш световно известен зависи от самия теб
иЗкаш ли моя снимка с аФтографПървоначално написано от XxDreamerxX
![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
има и такива ,които не заслужават ..Първоначално написано от Evie
![]()
съжалявам за твоята приятелка..
theo <333
изкъмПървоначално написано от xPafx
искам мнного яснооПървоначално написано от xPafx
![]()
![]()
Някои казват, че нашата власт се клати! И на коча мъдите се клатят, ама не падат! - Тодор Живков
100% е така.Първоначално написано от loveca777
Никой не спори за по , по ,найПървоначално написано от Evie
Просто някой хора не могат да видят таланта на момчето
Аз искам да ти стана агент.Талант като теб няма място за губене по форумите.Клиента ми ще си почине малко и след това ще дава аФтографи.Първоначално написано от xPafx
*мърртвата наoценена певица подава автограх*Първоначално написано от XxDreamerxX
![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
И от всичко , какво стана ? Нямахте какво да кажете и почнахте да храните 2Pac и да казвате , че Богомил бил повече от 2Pac , това показва колко сте вдлъбнати.![]()
и малко късметПървоначално написано от NightGuardian
Защото например това Биибърче друг го е харесал и вкарал на големия екран
Абе то като си го имаш и искаш истински - излиза
Богомил сам си каза,че и да не го приемат във х фактор пак ще продължава да се бори
Първоначално написано от xPafx
мерси душаа кефиш ма![]()
![]()
Който не е на твоето мнение в вдлъбнатПървоначално написано от NightGuardian
.Зачитай чужди мнения.Иначе то е ясно,че Богомил е по талантлив.
аз нищо не съм казалаПървоначално написано от NightGuardian
.. просто вие не виждате истинския талант
theo <333
Е, аз да съм казала, че няма талант? Вкрайна сметка всеки има собствен вкус, не разбирам какво толкова спорите. Няма как всички да харесват Богомил, или всички да харесват 2Pac..
Оф обърнахте темата на безсмислен спам..
Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..
Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
Той си тръгва.
Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..
gummy bears![]()
В.
талант , но недоразвит. Също не може да покаже различна емоция от това да пее балада и нежни песни. Което , не го прави добър изпълнител. Това е положението , повече аз няма какво да кажа , защото , Вие така или иначе , не може да ме разберете.![]()
разговор за минималните певчески умения на Богомил = безсмислен спамПървоначално написано от Evie
толкосс от мен