- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- На Богомил от Х фактор
ай стига спамихте че ми писна да ви чета глупостите уе!![]()
![]()
![]()
Боги е на 14.Тепърва ще се развива и някой ден ще ни накара да се гордеем с него.
не се и съмнявам, детеПървоначално написано от XxDreamerxX
![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
толкова глупости изписахте,че вече не знаете и кой храните..Първоначално написано от cweeet
..да,вече наистина започва да се казва едно и също.
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL
Първоначално написано от YoungBloodZ
![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Първоначално написано от YoungBloodZ
![]()
:P
Дядо ми бише оперен певец и то мн добър![]()
ей гей!Първоначално написано от macromicro
![]()
още ли правите рейтинга на тия еврейски предавания
n00bs
:P :P :P :P :P :PПървоначално написано от YoungBloodZ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P :P :P :P
![]()
![]()
![]()
![]()
Неделна любов за Богомил![]()
![]()
![]()
Много сте зле, честно.
Спорите за човека и говорите, че няма талант, докато той си клати краката и не му пука какво пишат няк`ви в тийн форум, лол.![]()
Не знам защо всички го сравняват с бобъра, като аз не виждам никаква прилика между двамата.. освен че и двамата имат някви фенки по на 12-13.
Оставете момчето да се радва на 10-те минути слава.Наистина завиждате според мен.
Ама това са българите... Човек тръгва да постига нещо и веднага ще се появят хора, които да го оплюват, вместо да се радват, че още има хора, които са талантливи и имат желание за изява.
Смешки.
BladeDancer
Music gives soul to our hearts, and wings to our thoughts.
да , има толкова други успели хора , аз на богомил , ще тръгна да завиждам.![]()
Много ти е пораснало самочувствието и много устат си станал от както лейдиди ти даде тоя ранг, честно. Вземи се осъзнай накрая.
Навсякъде и с всеки спориш за всичко. Все едно си Господ. Нито пък зачиташ чуждото мнение. Ай сиктир!
BladeDancer
Music gives soul to our hearts, and wings to our thoughts.
Още ли има богомили?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Неделно следобедна любов за Боги.Прочетох,че феновете му са изпаднали в истерия като са го видяли http://life.dir.bg/news.php?id=97011...ments.Това го могат само големите звезди,като бийтълс например
.
пак ли ъпвате шибаната тема?![]()
отново почитателки , които по цял ден слушат чалга , чули някой да не пее на playback и той е номер едно.Хиляди почитателки на Рафи и Богомил се бяха събрали в търговския център, за да видят любимците си на живо. Щом двамата се появиха, мацките започнаха да крещят и да се блъскат, за да стигнат до тях, пишат от bliasak.bg![]()
Богомил манията тепърва започва мой човекПървоначално написано от YoungBloodZ
.
джъстин бийбър IN bg![]()
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Bogi feverПървоначално написано от Sofff
.
Вечерно неделна любов за Боги,Момчето което открадна сърцата ни и не иска да ги пусне.
![]()