- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- когато си мил с жените... качват ти се на главата.
Днес, след един неуспех, замислен си търсих грешката и стигнах до извода, че всичките ми неуспехи се дължат на това, че съм бил мил с момичетата, които съм харесвал, и те решават да ти се качват на главата и да те въртят. Когато някое момиче, ме хареса - аз нея не, и се държа по студено и идиотски, тя все едно още повече се привлича от това.. та стигнах до извода, че:
Държиш ли се мило и добре с едно момиче, то решава, че може да прави каквото иска с тебе и си те врътка.
Държиш ли се по-хладно с нея, леко недостъпно държание, тя ще се мъчи, да ти се къчи на главата!![]()
Желязна логика....
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Ама че простотия.![]()
Едно е да се държиш като кученце, което тича след жената, друго е да си мил. Момичетата обожават мили момчета и май почти всяка търси такова. Но не харесват да им се молиш и да ставаш досаден. Изясни си понятията. Има огромна разлика между двете.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ми дам.. като си малък пикльо, който си пада по кифли, ще ти се качват на главата и ще те връткат както им хареса. Ако беше поне момче а не размазаното ..... което си. Щеше да знаеш, кое момиче си заслужава и как трябва да се държиш, за да я спечелиш. Но уви... ще си останеш неук и заблуден.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Има разлика от мило държание до путенско държание... за да ти се качат на главата трябва да си позволил
Изводите са ти грешни ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Точно така си е.
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Първоначално написано от SisiStrange
Ето ти отговора.
И все пак тва е добра отправна точка за развитието ти като мъж. Отначало следвайки тази проста формула, ще ти станат ясни и тънкостите, както и че тя не винаги работи.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
баааааа![]()
![]()
![]()
Можеш да отрежеш някого без да се гавриш с него.Да бъдеш човечен и разбран, например!
Защо трябва да се държиш като кретен?![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Първоначално написано от Sh@d0w
+++++ ТОЧНО ТАКА !!!!
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Ррр, да!Първоначално написано от SisiStrange
Има разлика между мил човек и лигав такъв, който задушава и си кълчи китките в абсурдна досада за другия човек.
Старай се да си от първите и всичко е кк.
Когато си много мил става по зле. Понеже аз винаги съм така към момичетата, но новото поколение кифли не искат такива момчета.
Познайте? I don't give a fuck anymore.
Ми що не зарежеш новото поколение кифли и не си хванеш нормално момиче?Първоначално написано от GOODNESS
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Добре, ще ти кажа нещо. На 17 години съм и съм много зрял за разлика от повечето. Знам какво искам. Не съм ревнив, не се сърдя за глупости. Момичeтата, които смятах за мой тип не ме отбягват просто са ми само приятели. Не знам вече.Първоначално написано от SisiStrange
Авторе, казаха ти го! Намери си по - голяма!!
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Има нещо вярно. Жените се привличат от това, което не могат да имат. От друга страна, използват на максимум това, което имат, докато могат.
колко пъти те заразяха или разочароваха, че си такъв циник?Първоначално написано от badsector
REGGAE BOOM <3
Ами да в теб си е грешката,какво очакваш като такива си ги подбираш.
А и имаш много грешна и смешна представа за жените,докато продължаваш да мислиш така няма да се промени положението ти.
Да си мил може да бъде само + ОСВЕН ,ако момичето не те харесва особено и си пада малко ку*ка. Тогава ще се възполва.Но ти си остани мил,защото иначе ще изпуснеш момичето-мечта.
![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Има нещо вярно в това,което казваш,но когато има компромиси и от двете страни,няма да се стига до качване на главата.
..не е лесно и да си намериш както свястно момиче,така и момче... повечето прибягват към лесното,бързото и сигурното ..
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Само жените са ви виновни на вас.. Ами научете се да се държите като МЪЖЕ и няма да ви "се качваме на главата".
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞