- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Упражнения на Cindy Crawford+Pump it up
Значи променям темата, защото реших да правя упражненията на Cindy Crawford . ЧЕта по форумите, че са доволни. Тъй като не съм ги гледала какво представляват искам да попитам ще помогнат ли да сваля мазнините от комера, съчетано с правилно хранене?
Не...И няма да е лошо да поразгледаш малко из форума преди да пускаш тема!
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Да..обачее после тая кожа как мислиш, че се стяга..?![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
с пластична операцияПървоначално написано от liim0nka
![]()
За да се получи желания резултат трябва да се положат и усилия. Така че отделяй поне 15 мин. от времето си за упражнения.
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Аха, добре. А може ли да кажете упражнения за вкъщи, ако сте изпитали някой, защото нямам много време. Смятам да почна да скачам на въже, дали ще помогне, ако го правя по 15-30 мин, обаче не всеки ден?
http://www.zamunda.net/details.php?id=18417&hit=1
тази пр0грама е страх0тна.. е п0не аз сЪм д0в0лна 0т нея :P 0питаи да правиш няк0и 0т тези упражнения и няма да сЪжаляваш![]()
Скачането ще помогне... Колкото до това, дали да е всеки ден - аз като почнах да правя упражнения и т.н., не ги правех всеки ден... постепенно увеличих натоварването. Но ако нямаш опит в спорта, не е лошо да почнеш през ден да го правиш наприер.Първоначално написано от damdam
А това какво представлява, че не ми се тегли направо.?Първоначално написано от MimmZzZchYyY
Чета добри отзиви за упражненията на Cindy Crawford, така че мисял и тях да дръпна.
А значи това, което най-много искам е да се отърва от тези гадни мазнини от корема![]()
+1 Аз лично си я пускам и я правя цялата, като имам само една почивка по средата.Първоначално написано от MimmZzZchYyY
![]()
Ок, значи ще го изтегля и ще го правя. Но ще ми помогнели за това, което искам.мазнините от корема?Първоначално написано от foreverr
При това много се скача и много се потиш, така, че можеш да се отарвеш от тях, но тярбва търпение.Щото ти можеш да почнеш да ги правиш тия упражнения и да ги правиш половин-един месец и да кажеш, че няма ефект.Но за да има ефект трябва повече от един месец.Първоначално написано от damdam
А ти ми говориш не за това на Синди, ами за другото, нали? А по колко пъти седмично да правя това Pump it up?Първоначално написано от foreverr
Ако в Google напишеш '' упражнения'' ще ти излязат хиляди неща и то много ефикасни ... не виждам смисълът от тази тема![]()
първо, упражненията и за корем са супер и има всякакви.
друго, трябва си правилно хранене - най-важното![]()
На Синди упражненията за корем са много леки, но са наистина ефективни.![]()
Да обаче там има коремни преси, а съм чела, че с тях не се свалят мазнини... НО както и да е. Смятам да пробвам първо с Pump it up, обаче ме интересува колко пъти в седмицата да го правя минимум?
Сп0ред мен, за да има ефект тряабва да ги правиш най-малк0 2 пЪти седмичн0.. На мен личн0 упражненията ми харесват мн0го и ги правя п0чти всеки ден.. и наистина резултата се забелязва след 1 месец някЪде.. Аз сЪщ0 исках да ст0пя мазнините п0 к0рема и наи вече п0 бедрата..Иии да ви се п0хваля..
.. за 1 месец сЪм смЪкналаа 4 см 0т к0рема ии 6 см 0т бедрата
![]()
Аз почнах от днес и ще ги правя всеки ден ... отнема само 20 мин.![]()
20 минути? Аз като ги правих, отиваше към час. Само някоя част ли правиш?Първоначално написано от darka1
Говоря ти за PUMP IT UP ми първата седмица го направи един път, и втората почни по два пъти в седмица, и накрая ако свикнеш по 3 пъти в седмицата ще е супер.Първоначално написано от damdam
Ако говорите за PUMP IT UP то е 1 час и 15 минути!!!А не 20 минути!Първоначално написано от Sissy90
Аз правя тези
http://www.youtube.com/watch?v=EW0dX...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=WawIlxwZkUU&feature=fvw
Още ли има ? ... Аз намерих само тези
Аз не говоря за Pump it up, а за упражненията на Cindy... ако има още такива упражнения на Cindy моля ви дайте линк
![]()
Има ги в замундаПървоначално написано от darka1
Първоначално написано от damdam
Мерси мн мн мн ... аз знаех само за Pump it up, че ги има, а сега ще изтегля и тези на Синди ... мерси пак![]()
![]()
![]()
А да ви питам нещо за Pump it up.Ей тия упражнения накрая нали са нещо като разгрявка ли... как да го кажа? А лицевите опори какво стягат?