- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Според вас заслужава ли си
да дам 20 лева за цирк, за да придружа един приятел, който иска да съм с него, а на мен не ми се ходи и не ми се дават толкова пари![]()
Това е уловка, ти нямаш приятели.![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Имам много дори, ама не обичам да се жертвам така![]()
бягай ве, ти ще си гея на цирка, ще те вземат
n00bs
без билет лиПървоначално написано от yakuza_
![]()
![]()
Ходи ми се на цирк!![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Муцка винаги следвай сърцето си,то не лъже.Първоначално написано от EinGutesKind
искаш ли да правим сексПървоначално написано от macromicro
![]()
отивай с негоПървоначално написано от Greennight
![]()
Мъж ли си.Ако си даПървоначално написано от EinGutesKind
.
МомчеПървоначално написано от macromicro
![]()
Не живеем в една и съща държава,иначе щяхме да си изкараме чудесна вечер.Активен или пасивен си?Първоначално написано от EinGutesKind
Фейспалм.жпг
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
И двете, съобразявам се с предпочитанията на партнора миПървоначално написано от macromicro
![]()
Добро момче.Обичам послушните момчета със стегнати дупенцаПървоначално написано от EinGutesKind
.
А този приятел гадже ли ти е?Първоначално написано от EinGutesKind
За цирк ще отида и на Луната! Вкусът на истинските неща отдавна си замина.Трябва да има повече подобни програми.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
След като не ти се ходи не го прави.По добре си вземи една успокояваща вана и си удари една чикийка,прави чудеса за менПървоначално написано от EinGutesKind
![]()
Аз съм спокоен, ама гореща вана отдавна се каня да си вземаПървоначално написано от macromicro
с него стигнахме до консенсус, ще му се реванширам някой друг ден
![]()