- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Какво бихте направили?
Ситуацията е следната.
Вие сте камондир на отряд, който е част от армейски части по време на война. Трябва да отбранявате града в който са вашите близки и приятели. Врагът прави масивна атака при която само вие и няколко човека от отряда оцеляват, а всичката ви техника е унищожена. Врагът постепенно ви обкръжава и притиска. Патроните привършват. Единствената ви надежда е в приятелски истребител който лети към бойното поле. За съжаление врагът е толкова близко, че ако самолета извърши бомбардировката ще убие и вас и врага.Какво ще предпочете? Да откажете бомбардировката, да избягате и да се спасите, оставяйки вашите роднини, приятели и целият град в ръцете на врага, който ще прави с тях, каквото си иска или да потвърдите атаката и така да подпишете свойта смъртна присъда, но ще спасите целият град.
Първоначално написано от GregoryHouse
ще им се изсера в устата ве ей как така ще ми бомбандират градчето ве
ааа, начиии
Ако съм стигнал до там, че да съм командир, ще знам, че индивидуалното благо, респективно живот, не струват нищо в сравнение с крайната победа.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Ралтата е че щи бомбират кратуната ако приемешПървоначално написано от KumchoValcho
![]()
Ъп да го ева
Писах толко много и искам поне 20 поста в темата
Ще спра хапчетата
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Не са хапчета ами мечтите за новата БФ3 която излиза след 10 дена.Първоначално написано от ShtrudeL
в Ирак са бомбандирали вражески войници на 10м от приятелските сили
и няма пострадали от приятелски огън
демек те трябва да са на 4 5 метра от мен ем кво да кажа пробвали да бягам ще ме гръмнат какъв е смисъла да избирам?
Говориш за ракети със сателитно насочване а аз говоря за най-често използваните евтини без специални насочвания бомби.Първоначално написано от darkPaladin
Тоест,ти питаш дали бих умрял за близките си или дали бих избягал като страхливец?
И какво мислиш,че ще кажат 'сички ?![]()
![]()
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL
Прав си. Ама стаа въпрос за цел град.Първоначално написано от lightcameraction
прекалено дълго; не го прочетох
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Я кажи на майка си че съм та ебал!Първоначално написано от pe6oskeiborda