- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- КЛЮЧ?!
КЛЮЧ?
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Точно когато мислиш някой за перфектен, той е най-далече от такъв![]()
Кофти е да се заблуждаваш, че изобщо съществува перфектен човек. Но да, когато си влюбен ти се струва перфектен.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
На такива им бия па 2 шамара и да се оправя.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
винаги става така. мислиш го за перфектен и той ебава майката на сичко. мда
Пуберите често не знаят какво искат,не се очудвай.
А приятелката ти къде и е мозъка като е толкова добра да се хваща с гаджето ти? Ако ще и бивше да е било вече. Все тая. Бахти, колко много хора на следват простичкия приятелски кодекс: Не се хващай с гаджета/бивши гаджета/бащи.
А иначе... просто се радвай, че си се отървала от такъв смотан, жалък тип.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Перфектните са само в приказките ..
А колкото до приятелката ти .. ако е знаела, че го харесваш и се занимава с него си направи изводите колко важно е за нея вашето приятелство!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
+111Първоначално написано от Hilary_
Indeed so most indeedly.
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Първоначално написано от Razor93
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Големият знае всичко!Първоначално написано от Sh@d0w
П.С. Учудвай*![]()
най-точноПървоначално написано от elysunny
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
rly dat much of a deal?
досега се запознахме само с твойта гледна точка.
REGGAE BOOM <3
..
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
[b]../b]Първоначално написано от antifashionshit
gnerdrageПървоначално написано от Pamaa
![]()
всичките описания в началния пост ми се виждат неясни и твърде субективни. а какво е станало всъщност и какво разбираме ние са различни неща.
да погледнеш нещата от друг ъгъл е доста полезно, както и не твърде сложно.
оф май съм някъв неадекватендеба
REGGAE BOOM <3
Поредната история на пубер, който иска да изчука други две пуберки. На тия години човек разсъждава с хормоните си, както правите и тримата.
Не търсете "перфектен",а човек,който е склонен да се развива и променя,които се стреми да се подобрява,а не някои егоистичен и всезнаещ,надут сноб...така ще можете да се нагаждате и израствате заедно!
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Ей,само ако знаеш колко пъти съм си го казвала т'ва.Първоначално написано от Pamaa
Ще излезна,само за да проверя еди-какво си,ще ми отговоря на смс-а,ей така,да не ме тормози повече... Знаеш,че правилното решение е да не излезеш,нали?
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
И НЕ излязохПървоначално написано от SuperBadSuperFresh
. Но няма да спра да излизам с тях, защото просто ще си направят грешни изводи.. едва ли не, че толкова са ме засегнали, че не искам да ги виждам. Да, и двамата наистина ме нараниха, но съм такъв човек, че прощавам. Рано или късно той ще разбере, че е направил грешка, а тя.. еми тя съвсем съзнателно го е направила това. Само не знам от ревност ли, от какво
.
..
Ебати драмата за...? Нищо!
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Когато имаш прекалено големи очаквания, обикновено оставаш много по-разочарован!!! Просто правило. Важи за всичко и всички...![]()