.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35
    Фен
    Град
    sofia

1вото излизане с момиче

Според вас трябва ли да платя аз киното/сметката при положение, че срещата е между 16 годишни тиинейджъри? Ако иска тя да си плати аз да откажа ли и т.н?

П.С. Разкажете ми малко повече за излизането навън с момиче при 1ва среша, защото при мен ще е 1вата среша изобщо с момиче не просто чвата среща с това момиче !

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    По-добре е ти да платиш.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Разбира се, че е редно ти да платиш. На мен би ми направило много лошо впечатление, ако мъж (и то на първа среща) ме остави да си платя киното, кафето или каквото и да било. И то не защото не мога да си платя, а просто е признак на галантност най-малкото. Като тръгне да си плаща й кажи просто "Прибери си парите" или нещо такова.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Ти трябва да платиш!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на Chacho
    Има момичета, на които им е неприятно да им плащаш. Ако е готова да се бие със зъби и нокти, за да си разделите сметката, остави я. Но иначе е по-добре ти да платиш, дори и да трябва да си малко по-настоятелен. Аз за да не водя големи спорове или казвам "Аз каня - аз черпя", или отивам да платя предварително.

По-натам си делете сметките. Все пак си на 16, парите са на вашите. Ако се получат нещата между вас и искаш да направиш жест - спестяваш и й купуваш нещо.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на tomboy
    Град
    МаРс...
    съгласна съм с всезнайкото - зависи от момичето!...
    Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
    (... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)

Да, да учете малките момиченца да искат момчетата да им плащат сметките а те да подскачат от банан на банан... Поучителен и мъдър съвет.

FAT BOY GET NO LOVE
    POOR BOY GET NO LOVE
    UGLY BOY GET NO LOVE
    If so, keep your l.o.v.e. for yourself

Град
    Цитирай Първоначално написано от Righteousness
    Да, да учете малките момиченца да искат момчетата да им плащат сметките а те да подскачат от банан на банан... Поучителен и мъдър съвет.

FAT BOY GET NO LOVE
    POOR BOY GET NO LOVE
    UGLY BOY GET NO LOVE

На 16 г. не си малък.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

Цитирай Първоначално написано от Righteousness

FAT BOY GET NO LOVE
    POOR BOY GET NO LOVE
    UGLY BOY GET NO LOVE
    Нещо май настъпихме мазол, а?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Аз например мразя да ми плащат сметката, но на първа среща прави хубаво впечатление

Град
    Цитирай Първоначално написано от vikyyy123
    Аз например мразя да ми плащат сметката, но на първа среща прави хубаво впечатление
    И аз съм самостоятелна и обикновено черпя, но наскоро ми се наложи да търпя един такъв.

"От мен само кафето. Нали се сещаш? хахахах" Няколко пъти му го повтори все едно ще го ограбя при условие, че предварително му казах, че аз ще почерпя.

Има всякакви странни птици.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    На първа среща е хубаво той да плати. И мен би ми направило лошо впечатление, ако не го направи. Оттам нататък вече като се поразчупи леда и тръгнете, си делите сметката или се редувате. Според мен да плаща само момчето винаги е тъпо.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на gabsit000
    определено не е задължително,но някаква проява на джентълменство..мисля че трябва да го направиш..айде ако беше на кафе не е задължително ..но за кино прежали се

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Ако ти си я поканил на кино,много ясно че трябва да си готов да можеш ти да платиш сметката.За какво иначе ще я каниш?

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Има момичета, на които им е неприятно да им плащаш. Ако е готова да се бие със зъби и нокти, за да си разделите сметката, остави я. Но иначе е по-добре ти да платиш, дори и да трябва да си малко по-настоятелен. Аз за да не водя големи спорове или казвам "Аз каня - аз черпя", или отивам да платя предварително.

По-натам си делете сметките. Все пак си на 16, парите са на вашите. Ако се получат нещата между вас и искаш да направиш жест - спестяваш и й купуваш нещо.
    Съгласна съм. Иначе кино за първа среща не е подходящо... Няма да може да си говорите и съответно да се опознаете.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    На мен пък не ми харесва да ми плащат сметките , няма значение дали е първа , дали е десетата среща ! То си зависи от момичето.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    На мен пък не ми харесва да ми плащат сметките , няма значение дали е първа , дали е десетата среща ! То си зависи от момичето.
    Така е,всичко се и до момиче.Но той трябва да си има едно на ум,че щом я е поканил,трябва да бъде готов да плати сметката.Пък после каквото решат,ако е твърде инатлива ще си я поделят.

И да наистина,киното не е много удачно място за първа среща.Първата среща е за това да се срещнете,да поговорите,да се опознаете малко или много.А вие ще се забиете в залата да гледате някакъв филм 2 часа без да си продумате нищо.

Поне после се разходете след киното.

..точно ще обсъдят филма.. ще има някаква тема от къде да тръгнат..накрая филмите ще пренесат при момчето и така ..

Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от gabsit000
    ..точно ще обсъдят филма.. ще има някаква тема от къде да тръгнат..накрая филмите ще пренесат при момчето и така ..
    На него ако му трябва филм,за да намери обща тема с момиче не знам докъде ще стигне...

Не искам да си представям втората им среща.

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Цитирай Първоначално написано от gabsit000
    На него ако му трябва филм,за да намери обща тема с момиче не знам докъде ще стигне...

Не искам да си представям втората им среща.
    ами щом го е измислил като първа среща или има нещо в предвид или няма какво друго да измисли ..но наистина както теб мисля,че не е много удачно да я заведе там..

Фен
    Град
    sofia
    еми аз ве4е казах 4е това е моята първа среща изобщо с което и да е моми4е така 4е аз немога да тръгна от 1вата среща да и споделям някви неща или нещо от сорта пък и незнам на каква тема да си говориме дайте ми промер или нещо от сорта благодаря предварително

Какво те притеснява да споделяш? Не й разказвай целия си живот, но все пак иска да те опознае.

Знаеш ли защо ходят хората на срещи? Щото е забавно. Гледай да се забавлявате и всичко ще е на 6.

Мега фен Аватара на gummybear
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    Ти трябва да платиш!

theo <333

Град
    Хюстън
    Че кое момиче не харесва кавалерските постъпки?

Град
    Пловдив
    Абе какво си се панирал толкова... то е същото както когато излизате с момчетата само че без да говорите за футбол,мацки и комп. игри .
    Когато останете насаме , прави и комплименти за косата, дрехите или парфюма й. Всичко ще мине супер, ако си отпуснат и със самочувствие(с покритие ест.)

Айде успех и пиши как е минало )
    Не се знае какво губиш когато печелиш и какво печелиш когато губиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си