- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 1вото излизане с момиче
Според вас трябва ли да платя аз киното/сметката при положение, че срещата е между 16 годишни тиинейджъри? Ако иска тя да си плати аз да откажа ли и т.н?
П.С. Разкажете ми малко повече за излизането навън с момиче при 1ва среша, защото при мен ще е 1вата среша изобщо с момиче не просто чвата среща с това момиче !![]()
Разбира се, че е редно ти да платиш. На мен би ми направило много лошо впечатление, ако мъж (и то на първа среща) ме остави да си платя киното, кафето или каквото и да било. И то не защото не мога да си платя, а просто е признак на галантност най-малкото. Като тръгне да си плаща й кажи просто "Прибери си парите" или нещо такова.
Ти трябва да платиш!![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Има момичета, на които им е неприятно да им плащаш. Ако е готова да се бие със зъби и нокти, за да си разделите сметката, остави я. Но иначе е по-добре ти да платиш, дори и да трябва да си малко по-настоятелен. Аз за да не водя големи спорове или казвам "Аз каня - аз черпя", или отивам да платя предварително.
По-натам си делете сметките. Все пак си на 16, парите са на вашите. Ако се получат нещата между вас и искаш да направиш жест - спестяваш и й купуваш нещо.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
съгласна съм с всезнайкото - зависи от момичето!...![]()
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Да, да учете малките момиченца да искат момчетата да им плащат сметките а те да подскачат от банан на банан... Поучителен и мъдър съвет.
FAT BOY GET NO LOVE
POOR BOY GET NO LOVE
UGLY BOY GET NO LOVE
If so, keep your l.o.v.e. for yourself![]()
Първоначално написано от Righteousness
На 16 г. не си малък.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Нещо май настъпихме мазол, а?Първоначално написано от Righteousness
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Аз например мразя да ми плащат сметката, но на първа среща прави хубаво впечатление![]()
И аз съм самостоятелна и обикновено черпя, но наскоро ми се наложи да търпя един такъв.Първоначално написано от vikyyy123
"От мен само кафето. Нали се сещаш? хахахах" Няколко пъти му го повтори все едно ще го ограбя при условие, че предварително му казах, че аз ще почерпя.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Има всякакви странни птици.![]()
На първа среща е хубаво той да плати. И мен би ми направило лошо впечатление, ако не го направи. Оттам нататък вече като се поразчупи леда и тръгнете, си делите сметката или се редувате. Според мен да плаща само момчето винаги е тъпо.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
определено не е задължително,но някаква проява на джентълменство..мисля че трябва да го направиш..айде ако беше на кафе не е задължително ..но за кино прежали се![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Ако ти си я поканил на кино,много ясно че трябва да си готов да можеш ти да платиш сметката.За какво иначе ще я каниш?
Съгласна съм. Иначе кино за първа среща не е подходящо... Няма да може да си говорите и съответно да се опознаете.Първоначално написано от Chacho
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
На мен пък не ми харесва да ми плащат сметките , няма значение дали е първа , дали е десетата среща ! То си зависи от момичето.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Така е,всичко се и до момиче.Но той трябва да си има едно на ум,че щом я е поканил,трябва да бъде готов да плати сметката.Пък после каквото решат,ако е твърде инатлива ще си я поделят.Първоначално написано от SmilezZz
И да наистина,киното не е много удачно място за първа среща.Първата среща е за това да се срещнете,да поговорите,да се опознаете малко или много.А вие ще се забиете в залата да гледате някакъв филм 2 часа без да си продумате нищо.
Поне после се разходете след киното.
..точно ще обсъдят филма.. ще има някаква тема от къде да тръгнат..накрая филмите ще пренесат при момчето и така ..![]()
![]()
![]()
![]()
На него ако му трябва филм,за да намери обща тема с момиче не знам докъде ще стигне...Първоначално написано от gabsit000
Не искам да си представям втората им среща.
ами щом го е измислил като първа среща или има нещо в предвид или няма какво друго да измисли ..но наистина както теб мисля,че не е много удачно да я заведе там..Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
еми аз ве4е казах 4е това е моята първа среща изобщо с което и да е моми4е така 4е аз немога да тръгна от 1вата среща да и споделям някви неща или нещо от сорта пък и незнам на каква тема да си говориме дайте ми промер или нещо от сорта благодаря предварително
Какво те притеснява да споделяш? Не й разказвай целия си живот, но все пак иска да те опознае.
Знаеш ли защо ходят хората на срещи? Щото е забавно. Гледай да се забавлявате и всичко ще е на 6.
Че кое момиче не харесва кавалерските постъпки?
Абе какво си се панирал толкова... то е същото както когато излизате с момчетата само че без да говорите за футбол,мацки и комп. игри .![]()
Когато останете насаме , прави и комплименти за косата, дрехите или парфюма й. Всичко ще мине супер, ако си отпуснат и със самочувствие(с покритие ест.)
Айде успех и пиши как е минало)
Не се знае какво губиш когато печелиш и какво печелиш когато губиш.