- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- ТРАГЕДИЯ
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
това е присъщо на българина![]()
I don't care if you're black, white, straight, bisexual, gay, lesbian, short, tall, fat, skinny, rich or poor. If you're nice to me, I'll be nice to you. Simple as that."
— Eminem
Не знаех,че в Казанлък има стреет фитнес площадки ,па живея в тоз град,ех интернет![]()
даже песента се казва "болка"ловецо раздай правосъдие
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Бал ли съм гиКато гледам добре са направили,че са ги махнали,местата са подходящи за други неща,за които НЕ ТРЯБВА да има хора наоколо
![]()
ццц ;д колко ти е гръдната ?
sapphire5![]()
120 ти давам![]()
sapphire5![]()
аре кажи реални мерки, тея ги знам ;д
sapphire5![]()
Майка им мангалска отрепана извратена !
Аз мисля ,че е дело на цигани, които не са успели да вземат железата след цяла нощ къртене
При нас също имаше една площадка ,която мангитата през нощта откраднаха половината от успоредката До преди да сложат нова, правих силови да ниската греда останала от успоредката![]()
А да иба в колко училищо ги махнаха старите площадки за безопастност на дечицата да не се катерят по тях?![]()
![]()
Първоначално написано от HolyShit
Трябва да забранят всички фитнес зали!
![]()
Ама от фитнес зали не се нараняват деца
+1 point for me
2 pointsПървоначално написано от HolyShit
![]()
sapphire5![]()
Това беше най-големия бисер на 21 век![]()
![]()
![]()
Във фитнес залите има стотици инциденти с деца!
ААххахахах Финеса само промива мозъци![]()
В залата колко деца има?На лостовете колко деца има? Задръж отговора точка за ловеца!
Хаха,говорим за училищата ,колко деца има във фитнеса?? Аз лично под 14 годишен не съм виждал
Аз на фитнес 3, 4ти клас съм ходил с приятели
Иначе на най-малките да не ги допускат до лостовете, както не ги пускат и на улицата!
Ако е в даскало нормално..По-важно здравето отколкото някви си железа..
Нормално ...![]()
![]()
ТО има 5 училища на кръст в София с лост и успоредка.Там се набират на лостовете за тупане дето е още по-опасно.И все пак ако ми кажеш,че в залата е по-безопасно за дете ше те усвидетелствам.Просто в залите не ходят деца.Логично е да няма травми.
Точно защото не ходят деца,а и да ходят,там поне си има образовани (предполага се) треньори,тоест шанса да се наранят правейки някое упражнение е сведено до минимум
Това не навсякъде има треньори...в по-малките градове не е така.Първоначално написано от HolyShit
Im back...
По принцип съм против унищожаването на лостовете като спортна база, но като се сещам какво съсловие от населението засяга този проблем ми става яко, щото всички лостаджии са некви кухоглави позьори, или поне 99%![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Първоначално написано от TheManTheLegend
абсулютно! Принципно тия дет си тренират от години и не гонят популярност,гъзария и въобще да се покажат колко са яки има къде да тренират и не реват.Най-често за махнатите лостове реват лапетата,които имат 1-2 месеца тренировка от типа "висене"