.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Как да постъпя ..

Здравейте тийнове,
    обръщам се към вас можеби, защото мисля, че тук ще намеря някой със същия проблем като моят. Той е следния..
    Преди доста време - 7-8 месеца си имах приятел.. всичко вървеше добре, обичахме се, разбирахме се.. както във всяка сериозна и нормална връзка и секса не липсваше, всичко беше много хубаво.. Това продължи около 4-5 месеца, след което последва раздялата. Той отиде в Стара Загора на купон и на следващия ден получих смс, с който ми се извиняваше, че ми е изневерил, но то било само невинна целувка .. и аз направих както повечето от вас биха сторили- разделихме се! Немога да понеса изневяра, на принципа съм: Като не си щастлив, просто си тръгни.. не е нужно да изневеряваш! .. Ии така той тръгна с нея, но и там нещата не бяха за дълго, след което се разделиха и 2-3 дена след това той пак "увисна" на моята врата.. Аз през цялото това време когато бяхме разделени го обичах и това отново да съм с него беше моя сбъдната мечта .. Започнахме да се виждаме, но не беше както преди Чисто и просто започнах една съвсем сексуална връзка с човека, който обичам безумно много !! Това можеби за него е само секс, но при мен обърква всичко.. виждам, че няма да стане по-сериозно и искам да прекратя отношенията, за да продължа и да дам шанс на някой друг, но знаете, че неможеш да изкараш някого от глава си, когато сърцето ти не го пуска ..Как да сложа край на тази "връзка" като само тя ме държи близо до него Обичаам го, искам да бъда с него, но не смея да го покажа, защото незнам какъв ще е отговора.. Дайте ми някакъв съвет и сили да го оставя, защото имам чуството, че още малко ако продължа с него никога повече няма да мога да погледна друг! Моля Ви без нападки, много съм объркана

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Милата
    БТВ. Според мен е най-добре да прекратиш 'връзката' си с него, защото по този начин се привързваш повече и повече.. Поне според мен, де.. По-добре се опитай да го забравиш и открий новата си любов.. Щом ти е изневерил, мисля, че не е особено сигурен в това, което изпитва към теб.. Не можеш първо да се вричаш в любов, после да изневериш и накрая пак да се върнеш при същия човек... Не ми се връзва просто
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Като не си щастлив, просто си тръгни..
    REGGAE BOOM <3

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    БТВ. Според мен е най-добре да прекратиш 'връзката' си с него, защото по този начин се привързваш повече и повече..
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Кажи му, че искаш нещо повече от секс. Ако ти откаже, значи е тъпак, който не си заслужава и да плюнеш отгоре му. Така само се нараняваш.
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Прекрати и тази безумна връзка с него и всякакви контакти. Трии го от фейса, скайпа, тела и където другаде се сетиш, Щом е изневерил един път и ти си го приела пак, нищо няма да го спре да изневери пак.
    Няма да те лъжа, че няма да те боли, да ще боли, но нали знаеш, всяко зло за добро!

Супер фен Аватара на badsector
    Значи нек'ъв смотан те използва като надуваема кукла, а ти го обичаш? Т'ва жените понякога сте.... Като толкова искаш да обичаш някой, си намери свястно момче и си втълпявай, че обичаш него, както правиш със сегашния боклук.

Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    Като не си щастлив, просто си тръгни..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си