- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Красотата на зимата
Някакъв проблем ?Първоначално написано от 4o4ina
ваУ рокс
Grell
И аз я мразя.![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Аз пък я обичам.
Въпреки че от години не ми е било коледно.
Нотази година ще си го направя! Ще си пека сладкиши с ябълки и канела и ще си правя топъл шоколад/какао и ще гледам коледни филми, ама смисъл такива, не коледни ми европейски, в които има и коледа с тези, уличните хорове и прекрасните сгради и шапки и шалове и да, ще гледам Оливър Туист и Коледна песен.
Ах, дано да стане това с тази по български.
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
тази зима казват че ще е доста люта
само да има повечко сняг и ще е най-добрата зима от години насам
А щрудели няма ли да си правиш?Първоначално написано от Ewok
![]()
щруделът според теб какво е?Първоначално написано от YoungBloodZ
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
Това, че цялата тая работа с елхичките и звънчетата и коледните песнички е гей, е едно на ръка.
Това, че е част от практиките на една религия, която поставя ума в окови, също.
Ама това, което най-много ме дразни е, че точно на бъдни вечер всеки се забива у тях на "семеен празник", а магазините и заведенията затварят. При мен семейния празник е сядане на масата и плюскане за 20 мин, след което дъртите се излягват пред телевизорите, а аз пред компа, умиращ от тъпня и псуващ всичко.
В такава ситуация хиляди пъти повече предпочитам да изляза, още повече, че е една от малкото ситуации, в който и аз и приятелите ми са си в Стара Загора и можем да направим някво пиене като едно време, ама всички са на семеен празник, а и няма къде да се ходи.
Така че кур за коледа.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Сейм стори.Първоначално написано от PainMonopoly
Повръща ми се от всичките елхички и нещата които се опитват да те направят "празничен" а всъщност ти вземат парите. Гирлянди ядене топчета мобчета кво ли не. Само проблеми. Коледа е като всеки друг ден само че хората са твърде тъпи да го разберат.
За тва от години държа елхата направена готова ссамо свита но със всичките гирлянди и глупости по нея в един шкаф. 2 минути ми отнема да я извадя и да я сложа някъде така че да не ми мрънкат че няма елха...
Пък и дядо Коледа е предерас и идиот.
ваУ рокс
Grell
Третата е като от приказка.
„Зрелост, това е способността да осъзнаваш предела на своите възможности."
как ме кефят нЕкви хора дето идват и разбират от 'сички световни конспирации и не знам си какво :Д .. това е празник като всеки друг ,това че ти не го честваш и ще станеш некъв дядка дето ще мрази света ни е 'се тая.Първоначално написано от BladeDancer
..ония идиот на първата страница дето е сложил снимка на убито животно,дано да сънуваш как ти го правят и на теб.
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL
аааааааа,невероятни саааПървоначално написано от dirtyyy
![]()
![]()
Не казвам кви конспирации има и бла бла бал. И съвсем съм от идеята че мразя света. Просто този празник е посредствен. Никой не оценява всъщност какъв е празника и какво цели той, а го превръщат в съвсем друго и едва ли не в машина за пари ... следователно Коледа може би е нещо много хубаво, но ние сме го превърнали в бахти и лайното.Първоначално написано от lightcameraction
ваУ рокс
Grell
Това вече е класика. <3Първоначално написано от JagAlskarDig
разглезен модераторПървоначално написано от Ewok
Всъщност приказно човече. :PПървоначално написано от FeelMyPain
![]()
„Зрелост, това е способността да осъзнаваш предела на своите възможности."
Обожавам Зимата! <333 Най-любимият ми сезон в който са събрани мнооого,много празници-РД-то ми,Бъдни вечер,Коледа,Нова Година,Василов ден..... :33 във всеки сезон има по капчица магия,но в зимата тя няма свършване ^^^
http://zgriptzu.files.wordpress.com/...inter-snow.jpg
http://www.dfg.ca.gov/viewing/images/winter.jpg
http://franto.com/wallpaper/wallpaper_winter.jpg
пс:включвам се и аз да поствам снимки на зима :333
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
доста са прави хората, покрепям мнението им,а ти си зле, не защото не ги подкрепяш,а просто, 'щото си зле.Първоначално написано от lightcameraction
ай лайк юПървоначално написано от cweeet
ваУ рокс
Grell
Should ever be forgot...
спокойно,не ям хора..защо си толкова срамежлива..покажи си личицетоПървоначално написано от cweeet
![]()
Should ever be forgot...