- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Красотата на зимата
Гледам, че има много фенове като мен, така че малко да обединим тази прелест. Последната е от едно мое незабравимо пътешествие. : )
![]()
„Зрелост, това е способността да осъзнаваш предела на своите възможности."
Ето малко и от мен за красотата на зимата:
![]()
n00bs
Първоначално написано от yakuza_
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
ЗИМАТА Е ГНУСНА И СТУДЕНА.
ЕНД ЪФ СТОРИ
перфектно за разходка <3
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Зимата е готина само до Коледа! Самото тръпнене до тогава и хубавата снежна покривка.
Вече няма истински зими, а само депресиращи оголени поляни.На Нова година, дори съм виждала все още зелена трева под сняг. Това си е откачено време.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
не ми осквернявайте мацката![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
според мен е пееерфектна![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Всеки сезон има своята красота, ама зимата.. тя е ..различна.. някак си обединява хората.. ох не, спирам с коментара..![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
тя си е вече оскверненаПървоначално написано от NqkfaNikakva21
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
2рата снимка на автора (черно бялата) е просто жестока!!! Това е да излезеш навън, абсолютно пусто и да се наслаждаваш на нежния звук от трупащия се сняг. Това е времето, което обожавам и, в което се чувствам най-добре![]()
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
НеПървоначално написано от starburst
:С
Тече конструктивна мисъл с по една дума.![]()
„Зрелост, това е способността да осъзнаваш предела на своите възможности."
Снегът е красив само като е прясно паднал. После става мърляв, а където се е топил става кално и гнусно.
Обичам студ, но предпочитам да няма сняг. Миналата зима беше доволна в тва отношение.![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Обичам зимата само заради Коледа и Нова Година. Иначе гадната и дълга, студена зима я мразя. :C
Обичам зимата. Студено сняг бяло. Да вървиш а след теб да остават следите. Да се стъмнява в 5 часа и по тъмното да се прибираш или излизаш. Да умираш от студ и когато ти стане много студено да влезнеш в някой магазин за няква дъвка от 5 стотинки да се бавиш 10 минути вътре. Просто перфектно е.
ваУ рокс
Grell
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
http://1x.com/photo/44328/category/a...come-to-nature
http://1x.com/photo/44110/category/a...ditions/powder
http://1x.com/photo/40251/category/a...est-additions/
Зимата е готина! Обожавам и празниците-Коледа и Нова година!![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn