Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly
Това, че цялата тая работа с елхичките и звънчетата и коледните песнички е гей, е едно на ръка.

Това, че е част от практиките на една религия, която поставя ума в окови, също.

Ама това, което най-много ме дразни е, че точно на бъдни вечер всеки се забива у тях на "семеен празник", а магазините и заведенията затварят. При мен семейния празник е сядане на масата и плюскане за 20 мин, след което дъртите се излягват пред телевизорите, а аз пред компа, умиращ от тъпня и псуващ всичко.

В такава ситуация хиляди пъти повече предпочитам да изляза, още повече, че е една от малкото ситуации, в който и аз и приятелите ми са си в Стара Загора и можем да направим някво пиене като едно време, ама всички са на семеен празник, а и няма къде да се ходи.

Така че "мъжки полов орган" за коледа.
Сейм стори.

Повръща ми се от всичките елхички и нещата които се опитват да те направят "празничен" а всъщност ти вземат парите. Гирлянди ядене топчета мобчета кво ли не. Само проблеми. Коледа е като всеки друг ден само че хората са твърде тъпи да го разберат.
За тва от години държа елхата направена готова ссамо свита но със всичките гирлянди и глупости по нея в един шкаф. 2 минути ми отнема да я извадя и да я сложа някъде така че да не ми мрънкат че няма елха...

Пък и дядо Коледа е предерас и идиот.
как ме кефят нЕкви хора дето идват и разбират от 'сички световни конспирации и не знам си какво :Д .. това е празник като всеки друг ,това че ти не го честваш и ще станеш некъв дядка дето ще мрази света ни е 'се тая.
..ония идиот на първата страница дето е сложил снимка на убито животно,дано да сънуваш как ти го правят и на теб.