- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Мача вчера цска - славия
харабейшио ахахах
не просто ти си минет, в тва е целата работа...
лошото е, че ше си умреш като минет![]()
Черноморец Бургас!![]()
You're everything I thought you never were
And nothing like I thought you could've been
But still you live inside of me
So tell me how is that
♥
Честита победа.
Херо, бори се, ние сме с теб!
Много емоционален мач. :>
чакай ся чакай..значи аз съм минет(ооооооо каква хипермегагигаултраимбалий т обида) ЗАЩОТО пишлето ти падна, като казах че умрелия бг футбол съкса..добре![]()
пич, имам само 1 въпрос - майка ти що те е родила толкова тъп?
жалкото е, че не дори не се усещаш как фейлваш ин ляйф![]()
не щото си казвал еди какво си, ами защото си п'утчица и се перчиш...ела ми ги кажи в очите тия неща и ще спра да те наричам минет.
а заучените фразички си ги наври в п'утката.
ти реално сещаш ли се, че ако ми ги кажеш тия неща в очите...ще умреш, разбираш ли?
ше ти се изсера на смешния живот, п;утчице... :>
радвай се, че монитора те закриля...ДЕРЗАЙ МИНЕТЧЕ
обаче не се знаеш съдбата какви изненади може да ти поднесе...България не е толкова голяма, да не говорим за София (ако си довлечеш селската п;утчица тук) или пък Бургас :>
За кво се карате. Единия не обича футбола а другия го обича. И двамата сте хипер отворените във форума ... смешно става острани спрете се и се прегърнете![]()
ваУ рокс
Grell
а ти що се буташ, където немаш работа? ама кажи ми честно?
боли ме к'ура кой гледа футбол и кой не...и без друго ми е писнало от псведофенчета и псевдоразбирачи, така че не ми требват такива
ти ако допускаш некакви спермички да говорят за майка ти в некъв форум , щото на живо нема да посмеят...то АЗ НЕ ГО ДОПУСКАМ!
аре стига вече сте се изказвали неподготвени (отнася се за всички)
По-спокойно.. ядосан си тва не е добре. Опитвам се да спра тъпия спор щото това което казваш е вярно, но и ти правиш същото като него, което не е много добре...
ваУ рокс
Grell
шш село..тва изразяването на мнение откога е перчене?
най-смешното е че до сега викаше кой бил интернет файтър, пък в предишния пост нещо си противоречиш на мнението а?
най-добре спри да пишеш, щото със всеки твой пост се излагаш все повече и повече![]()
тъп е спора, да...Първоначално написано от BladeDancer
щото за мен мога да допусна да се каже всичко, но за хората, които обичам НИКОГА
както аз не си позволявам да говоря за нечии родители...най-малкото защото е абсолютна простотия и примерно колко неловко ще е, ако напсувам някого на майка и се окаже, че е починала (примерно)?
а кое правя аз като него и кое не ...е друго нещо
щото такова нещо ако ми каже "на една ръка разстояние"...ще го пребия на момента.
Ако го каже наистина с цел да ти обиди роднина да.. ама той го казва с цел да се дразниш. А ти се дразниш. Замисли се дали има смисъл да му се караш и да му се заканваш в момента..
ваУ рокс
Grell
интересни неща стават в българския футбол последните години
няма я вече тази доминация на ЦСКА и Левски
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
как по-точно изразяваш мнение бе, сперермичко?Първоначално написано от Nithael
като намесваш майка ми ли го изразяваш, нещастник?
да, аз не съм интернет файтър, щото ако ми кажеш тия неща в очите ще те пребия на секундата...тва не ти ли е ясно.
ти от своя страна нямаше да си позволиш да си отвориш устичката, лъхаща на сперма.
аз пред кой се излагам по-точно? ако мнението на шепа келеши във форум ме интересуваше, нямаше да пиша изобщо.
хаха интересното е, че аз не съм се дразнел никога, ами точно обратното винаги съм дразнел другите...Първоначално написано от BladeDancer
обаче не може някакъв келеш да се прави на мъж и да говори такива неща за майка ми и аз да му остана длъжен...
и то само щото е защитен зад монитора и форума
на живо пак казвам, това никога няма да се случи...![]()
точно ако не те интересуваше нямаше да пишеш ама айде тва е друга тема.
и понеже виждам не си от най-умните ше ти го обясня..
1во ако не искаш да говорят квото и да е за майкати или там който се сетиш, се научи да приемаш мнението на другите а не да ги обиждаш.
2ро с тея обиди на майка...нямам с цел да обидя майка ти, а да засегна теб.
3то казвам си и без това всичко в очите и не ми пука.
айде сега отиди да си набиеш една ч.кия и се успокой ^____^
много искам да ми ги кажеш в очите, интересно ми е да го видя тва хахах![]()
да бе, забравих че за теб всички хора са едни и същи и всеки говори зад гърба на всеки и никой не си казва мнението.само ти си най-великия, най-мъдрия и най-просветения от всички, верно.
не, приятелче...просто ще те пребия.![]()
айде лека ти нощ, не ми пиши повече.