- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- wtf man
сега гледах в google videos клипче как обрязват малко момче
слава богу, че не тук това не се прави, изглежда отвратително geezus![]()
бахти извратеното е това ;с
И понеже е отвратително реши да го споделиш тук?![]()
Ее...ама трябваше и клипче, то така усещането не е пълно.
мда май във вибокса имаше клипчета как образват малки турски момченцабез упойка
nigga stole my bike
Искаш ли да видиш видео как убиват човек ?
ваУ рокс
Grell
Първоначално написано от BladeDancer
Гледала съм![]()
А пък по темата.... Дори Мартин Карбовски имаше предаване посветено на този ритуал при турците и показваха всичко.
гледах едно как екзекутират 1 мъж с машина за рязане на дърваПървоначално написано от BladeDancer
![]()
Верно лиПървоначално написано от KumchoValcho
,имаш ли линк?
И следващия с нож.Първоначално написано от KumchoValcho
Бруталитет на макс.
ваУ рокс
Grell
как му отрязват главата на един ама...направо като на животно цялата му я махат... Оф много тъжно ми беше после за човечеца...
^ нах що, на мен ми приличаше на някакъв арабски педофил/рейпист.пък и явно са имали причина да ги убият.
отврат еПървоначално написано от BladeDancer
имам чувството, че бяха изпаднали в пълен шок и никаква реакция нямаше като тоя тръгваха да го обезглавяват с машината и после с ножа
да де, и ти си прав, дето викаш..кой знае и те какви са изроди..ама тъй като не знам предисторията. Ами тези, който ги убиват, после как спят, бе... бах мааа муПървоначално написано от Nithael
Отврат.А ние хората се мислим за нещо повече от животните.Как може да си причиняваме такива неща.
Може да са направили нещо ужасно и да знаят че ще ги убият.. просто да са се примирили и да няма смисъл да се унижават като викат и крещят..Първоначално написано от KumchoValcho
Пък и тва нее гадно че ги убиват. Гадното е, че има изроди които ги снимат.
ваУ рокс
Grell
а я дай клипче на обрязването ;д
Първоначално написано от BladeDancer