- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към обвързаните дами
Имам въпрос към вас дамите
значи ако някоя мацка започне да прави комплименти от рода-много си сладък на приятеля ви как бихте реагирали?
благодаря ви предварително![]()
ШамарЕ до де мърда![]()
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
Ще се побъркам. Отначало ще го държа в себе си и ще се карам с него за най-малкото нещо, без да споменавам комплиментите. После ще избухна много мощно. Тъпинко...
По-добре поговори с твоя човек и виж дали има от какво да се притесняваш. (По)казвай му колко е важен за теб и (по)кажи на другото момиче, че нещата между вас са сериозни.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ми той какво е виновен...Ако видя обаче, че й отвръща на "закачките", го чакат скандали и сръдни. А ако мърлата продължава, я чака бой.![]()
А баш!Първоначално написано от Goddess
![]()
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Въшли.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
еми бих се издразнила естествено. ако той не и обръща внимание ще си и кажа, че тва си е моят мъж и по-добре да спре, защото няма да постигне нищо. но ако той и тръгне по акъла, го чакат 'сериозни' разговори. мда
Абсолютно точно казано.Първоначално написано от Goddess
![]()
За мен такива момичета,като онази,която е казала на приятеля ти,че е сладък са супер жалки същества.Момчето си е с теб!Оная к'во се вре?![]()
И аз бих реагирала такаПървоначално написано от Goddess
![]()
![]()
![]()
Момиче съм! xD
Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.
Уча се от всеки, но не подражавам на никой!
Ако не й отвръща, ще ми е смешно, ако и той я закачи няма да му правя сцени, понеже и аз си позволявам от време на време подобни леки волности. Тва в никой случай обаче не значи, че не държа на него, колкото и да не проумяват как става тая далавера някои.![]()
първоначално ще поговоря с нея ,ако нещата не се променят ще и се случи нещо .
Hostis Honori Invidia
такива ги ненавиждам ! .. виждаш,че някой си има гадже, ми не му разваляй връзката бе ! .. ако някоя каже така на моето гадже ще и' се случи случка,която няма да е много приятна.. аз съм от търпеливите,така че ако видя такова нещо първо ще покажа,че си е мой,а ако не стане само с показване както казах по-горе ще и' се случи случка
..
![]()
Ако приятелят ми не отвърне на комплимента и добре за него, няма да го отнесе и той.
Колкото до дрислата позволила си пожелае моя мъж, ще я дръпна на страни и ще и кажа нещо от сорта на " Виж какво миличка, той е с мене, има и други мъже - свободни, прави им коплименти на тях " Ако разбере от дума и се отдръпне добре за нея, ако ли не и продължи, директно я повалям на пода и майка и жална ... все пак това хладно оръжие, което винаги носа в себе си не е само за красота и самозащита![]()
Е, той не е виновен. Xd Ако тръгне да и отвръща (което не си представям как ще се случи) ще има сериозен разговор и изясняване, че тая няма да я бъде. Но, ако не и отвръща, ще се посмеем дружно на разгонените пуберки, лепящи се по обвързани момченца.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ако съм с него когато го каже ще отговоря с нещо от сорта на:
"Да,сладък е ,затова съм си го избрала."
Ако продължи ще стане лошо за физическото й здраве.![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Ало, звездите от екшън филмите, всички на бой налитате. Страшна работа![]()
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
Ами много ясно, който смее да ни бара мъжете, бой, няма да се гледаме я.Първоначално написано от Bozichko
Аз пък не налитам. :PПървоначално написано от Bozichko
Не бих стигнала до чак толкова унизително положение.Все се предполага, че щом е сериозен и е с мен може да се справи той със ситуацията.
Не, сериозно, защо вие да се хващате да се биете, да се скубете и да се разправяте? Мъжете ви едва ли са чак такива мекотели, че да не могат просто и ясно да покажат незаинтересованост.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ох, не, просто си представям как няква мацка стои с приятеля си, гушкат се нещо ала бала, няква друга минава, намигва на момчето, то стои и гледа тъпо, 1вата мацка става, хваща единия от столовете и разбива на "намигващата" мацка, главатаНекво доста хардкор
![]()
Like Jesus
Мразя такива, мн мн мн мн мн! Даже ми се случи!!! Говорих с уная, но тя пак продължаваше, няма как да не ревнувам! Просто човеk отkача, търпението е до един момент, после изчезваГоворих и с приятеля ми, а той каза аз какво съм виновен, че тя така и така... Ами щом момчето не е отвърнал на к*чката тогава е Ок! Но съм казвала и на уная щом знае, че момчето има връзка защо прави така, заради нея всичко се проваля...
Но ако беше от града щях да и сритам задника! Честно! ...