.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Към обвързаните дами

Имам въпрос към вас дамите
    значи ако някоя мацка започне да прави комплименти от рода-много си сладък на приятеля ви как бихте реагирали?
    благодаря ви предварително

Град
    Софийските потайности
    ШамарЕ до де мърда
    !!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
    Like Jesus

Ще се побъркам. Отначало ще го държа в себе си и ще се карам с него за най-малкото нещо, без да споменавам комплиментите. После ще избухна много мощно. Тъпинко...
    По-добре поговори с твоя човек и виж дали има от какво да се притесняваш. (По)казвай му колко е важен за теб и (по)кажи на другото момиче, че нещата между вас са сериозни.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Ми той какво е виновен...Ако видя обаче, че й отвръща на "закачките", го чакат скандали и сръдни. А ако мърлата продължава, я чака бой.

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Цитирай Първоначално написано от Goddess
    Ми той какво е виновен...Ако видя обаче, че й отвръща на "закачките", го чакат скандали и сръдни. А ако мърлата продължава, я чака бой.
    А баш!
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Въшли.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Цитирай Първоначално написано от heartlesandfreaky
    А баш!
    ++ ;dd !

Мега фен Аватара на strawberry88
    +1

Супер фен Аватара на elysunny
    еми бих се издразнила естествено. ако той не и обръща внимание ще си и кажа, че тва си е моят мъж и по-добре да спре, защото няма да постигне нищо. но ако той и тръгне по акъла, го чакат 'сериозни' разговори. мда

Мега фен Аватара на iiordanova
    Абсолютно точно казано.

Повече от фен Аватара на elizabethg
    За мен такива момичета,като онази,която е казала на приятеля ти,че е сладък са супер жалки същества.Момчето си е с теб!Оная к'во се вре?

Супер фен Аватара на an0niimka
    Град
    L.A.
    И аз бих реагирала така
    Момиче съм! xD

Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.

Уча се от всеки, но не подражавам на никой!

Ако не й отвръща, ще ми е смешно, ако и той я закачи няма да му правя сцени, понеже и аз си позволявам от време на време подобни леки волности. Тва в никой случай обаче не значи, че не държа на него, колкото и да не проумяват как става тая далавера някои.

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    първоначално ще поговоря с нея ,ако нещата не се променят ще и се случи нещо .
    Hostis Honori Invidia

Banned Мега фен
    такива ги ненавиждам ! .. виждаш,че някой си има гадже, ми не му разваляй връзката бе ! .. ако някоя каже така на моето гадже ще и' се случи случка,която няма да е много приятна .. аз съм от търпеливите,така че ако видя такова нещо първо ще покажа,че си е мой,а ако не стане само с показване както казах по-горе ще и' се случи случка ..

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Ако приятелят ми не отвърне на комплимента и добре за него, няма да го отнесе и той.
    Колкото до дрислата позволила си пожелае моя мъж, ще я дръпна на страни и ще и кажа нещо от сорта на " Виж какво миличка, той е с мене, има и други мъже - свободни, прави им коплименти на тях " Ако разбере от дума и се отдръпне добре за нея, ако ли не и продължи, директно я повалям на пода и майка и жална ... все пак това хладно оръжие, което винаги носа в себе си не е само за красота и самозащита

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Е, той не е виновен. Xd Ако тръгне да и отвръща (което не си представям как ще се случи) ще има сериозен разговор и изясняване, че тая няма да я бъде. Но, ако не и отвръща, ще се посмеем дружно на разгонените пуберки, лепящи се по обвързани момченца.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Ако съм с него когато го каже ще отговоря с нещо от сорта на:
    "Да,сладък е ,затова съм си го избрала."

Ако продължи ще стане лошо за физическото й здраве.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Град
    Софийските потайности
    Ало, звездите от екшън филмите, всички на бой налитате. Страшна работа
    !!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
    Like Jesus

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Bozichko
    Ами много ясно, който смее да ни бара мъжете, бой, няма да се гледаме я.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Bozichko
    Аз пък не налитам. :P
    Не бих стигнала до чак толкова унизително положение. Все се предполага, че щом е сериозен и е с мен може да се справи той със ситуацията.
    Не, сериозно, защо вие да се хващате да се биете, да се скубете и да се разправяте? Мъжете ви едва ли са чак такива мекотели, че да не могат просто и ясно да покажат незаинтересованост.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Град
    Софийските потайности
    Ох, не, просто си представям как няква мацка стои с приятеля си, гушкат се нещо ала бала, няква друга минава, намигва на момчето, то стои и гледа тъпо, 1вата мацка става, хваща единия от столовете и разбива на "намигващата" мацка, главата Некво доста хардкор
    Like Jesus

Голям фен Аватара на eminemfenka
    a едно време мъжете се избиваха за жените..

ла-ла-ла

Голям фен Аватара на Sevdito
    Само хубави неща.

Мразя такива, мн мн мн мн мн! Даже ми се случи!!! Говорих с уная, но тя пак продължаваше, няма как да не ревнувам! Просто човеk отkача, търпението е до един момент, после изчезва Говорих и с приятеля ми, а той каза аз какво съм виновен, че тя така и така... Ами щом момчето не е отвърнал на к*чката тогава е Ок! Но съм казвала и на уная щом знае, че момчето има връзка защо прави така, заради нея всичко се проваля...
    Но ако беше от града щях да и сритам задника! Честно! ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си