- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към обвързаните дами
Само не разбрах, защо аз трябва да реагирам по какъвто и да било начин?
Той глава на раменете си няма ли?!
Виждала съм и съм чувала много момичета да му правят комплименти и да му се лепят, но никога не съм ги отразявала. Той сам си се оправя с тях. Едва ли ще му е приятно, ако аз тръгна да се правя на негова собственичка, размахваща юмруци и пазеща със зъби и нокти нейното си.
На мен също няма да ми е приятно, ако той тръгне да се вири носа, че е с мен пред други момчета, които са ми направили някой комплимент.
И спря да се върти за миг земята..
Ако знае, че си има приятелка... бой ще яде![]()
Ще се издразня и то много,но тъй като имам пълно доверие на приятеля ми,ще се опитам да не реагирам по-бурно![]()
Това пък е най - тъпото за мъж да се стига до бой.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
омг със сигурност не бих тръгнала да я бия ..![]()
На мен ми е кеф да знам, че имам хубаво момче до себе си, което е искано! Идеята е да не им отвръща!
.. но ако им отвърне - в случая той губи!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Да бе, и на мен това ми направи впечатление, както и словосъчетанието "моят мъж". Никой на никого не принадлежи и никой за никого не е вързан. Това, че даден мъж е с вас, не значи, че не може да бъде привлекателен и за другите жени, както и да общува с тях. Тия махленските истории с шамарите и дърпането на коси са ми безкрайно грозни и далечни като идея, но все пак ми е чудно що за мъж би търпял подобни истерични изпълнения?Първоначално написано от Bozichko
Егати бойните мацки има в тая тема.Направо има чувствотон че съм влезнал в сценариите на женският вариант на филма Непобедимите 2.![]()
Ами ако не можеше да я биете маската какво ще стане.В най-добрият случай ще ви поскъса косата, а в най-лошият ще ви понамести кокалите,защото лично съм виждал жени, които не се скубят само, а си се бият като мъже.![]()
Иначе аз какво бих направил ли? Отговора е...НИЩО. Ще гледам отстрани вътрешно в себе си леко ревнувайки и от отношението 9и ще знам дали мога да и вярвам или не.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
ако действам първо сигнално ще я смачкам....но зависи от ситуацията,може да запазя някакво си там самообладание,но съм адски ревнива...
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Докато и той не почне да и отговаря с нещо е добре.Инъче да си говори.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Еми ,определено ще ми стане кофти.Не бих тръгнала на бой,но може би съм си леко ревнива .Но,имам пълно доверие на приятелят си...(:
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Ох, боже, толкова драматизирате всички, което до някаква степен е показателно за ниското самочувствие на повечето от вас.
Разбира се, че ще се зарадвам - все пак околните комплиментират избора ми.![]()
просот какъв отговор но си ацки права радваш ме да знаеш![]()
![]()
ако той и отвръща на него ще се сърдя, а ако тя продължава, ще си изяде боя![]()
awerw♥
Всеки трябва да си получава заслуженото разбира се,но и сами не се досещате как смешничко изглежда отстрани. Оприличавам го на някакво осило около,което постоянно обикалят осем нервни осички готови да жилят.Първоначално написано от fenkaaa
![]()
Или ще му повдигнеш егото на твоя или ще го разочароваш доста по този начин.Едно от двете ще е.
А за това че се е наебала с приятеля на една от най-добрите ти приятелки...повярвай...само тя е виновната.Напила го е,упоила го е,вързала го е с вериги все пак да не може да избяга,наблъскала го е с виагра за да го надърви и му е скачала върху оная работа докато не получи оргазъм. Толкова е и свестен приятеля на твоята приятелка.Показал и е колко всъщност държи на нея. И вместо да правите организирани групички е трябвало всяка една от вас и най вече приятелката ти да си е направила изводите и или да му даде наистина последен шанс или да го остави да се ебе натам, с която си поиска, но не и с нея.
П.П. И мисля че това заглавие леко трябва да се редактира.Не е задължително човек да е обвързан да има мнение по тая тема, а пък и не пишат само дами в нея.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Аре пък това, че сме обвързани ни прави по-малко хора ли? Значи като си жена, ако някой мъж ти направи комплимент пред гаджето ти, не е проблем. Но ако на него му направи комплимент жена, вече е долна шаврантия, искаща да ви раздели и не знам си още какво.
Имаше един единствен нормален отговор тук. Ако мацка направи комплимент на мъжа ми, ще се изкефя, защото и тя го мисли за сладък. Ако той и отвърне, ще бъде единствено от уважение, но ако продължават закачките, тогава вече им се пише лошо и на двамата.
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Ще и гледам сеира и ще се посмея, защото му имам пълно доверие. Ще се гордея, че не може да го има, защото е мой.![]()
Ами няма да ми пука особено. Виж ако приятелят ми започне и той тогава вече вероятно ще се ядосам... но ще си замълча докато не останем двамата. Тогава ще му обясня, че ми е станала гадно и че не искам това да се повтаря![]()
In a mad world , only the mad are sane...
Съгласна!! ;ддПървоначално написано от Buubka
Френски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те те питат
Български форум - питаш и всички ти обясняват колко си зле ...
Щурче88 и човекОт с ник на ез ай лей дайнг песен ви отсрамват.
К'ви са тея агресии, побоища и т.н., басирам се, че само една крива дума дори няма да кажете на мацката, а ще го изкарате вашия човек виновен.
Той ако си е на място като му обърнете внимание ще говори с девойката, няма да се налага вие да мятате кютеци..
Първо момиче ,което казва пред мен на приятеля ми ,че е сладък..мога да определя като доста нагло същество..и дори шамарите ще са и малко..
Ще се ядосам ..няма да се скараме за това,все пак той не е виновен ,че тя му е направила комплимент..ще му обясня ,че ми е неприятно..
На колко си? Какво дефинираш като "наглост"? Самоопределяш ли се като комплексарка?Първоначално написано от mey_si
Бахти докачливите... 'Сладък' не винаги е комплимент. Има 'сладък', като искам да ти седна на лицето, но има и 'сладък', като 'сладурче, с което никога няма да спа'. Второто не е комплимент. За да се разбере какъв е контекста е важно цялостното отношение на момичето към момчето и държанието й спрямо него.
Една жена, ако наистина е привлечена от приятеля ви, едва ли точно пред вас да му прави такива истимарски комплименти. По-скоро ще мисли някакъв дълбок и зъл план, който не включва тва вие да разбирате за нейния интерес. Пазете се от тия дето пред вас са тихи, а много им шарят очите, и им следете езика на тялото и малките неща, като смях на шегите и погледа спрямо приятеля ви.
Първоинстинктни шматки такива... все едно повече ви пука как сте изглеждали отстрани и колко ви е наранено самочувствието, когато някоя си осмелява да каже такова нещо пред хора, отколкото дали всъщност е заинтересувана от него и иска нещо. Ама то си е така. Дано някой ме е разбрал.
Temet Nosce
벨야카