- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Котката ми май се е натровила
Само да споделя.. Оправи сеДобре е..мисля, че е от млякото. Иначе вчера цял ден спа, а днес си е наред. Бяга, скача..ама голям зор видя горкичката. Мерси за полезните съвети на някои хора ..
Ти ли си на аватара ти?Първоначално написано от Silent
Ако не можеш да намериш истината там, където си, къде другаде смяташ да я търсиш?
"Не трябва да се тревожиш,
Че да ме загубиш можеш,
Спомняй си за мен,
Гледай винаги напред,
За да знаеш, че ще бъда до теб."
Информирай се - http://promena.org/
People say "I want peace." If you remove I (ego), and your want (desire), you are left with peace. Satya Sai Baba
Мисля че трябваше директно да и сипваш в устата мляко, а не просто да и даваш, (поне разбрах, че само си и давала), но щом се е оправила суперПървоначално написано от alzheimer
![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Току що и на мен ми се случи нещо подобно ние имаме две котки и някак си се напълниха с бълхи,решихме да ги изкъпем с шампоан против бълхи но ги изкъпахме една след друга.
Преди около час на едната ми котка започна да и тече лига от устата,сетихме се веднага да и дадем кисело мляко за да се причисти, тя не искаше да го яде сама за това ми се наложи да и дам със спринцовка.След като и дадохме се оправи спряха да и текът лиги и да трепери,лошото е ,че не се досетихме че може да е от шампоана а се замислихме какво по точно е яла ,докато се чудехме от устата на другата ми котка започнаха да и текът лиги веднага пак действахме по същия начин и и дадохме мляко спряха да и текът лиги и си помислихме ,че като другата котка вече е добре оставихме я да си почине ,но разбира се я наблюдавахме след около 10 минути пак започнаха да и текът лиги пак и дадохме мляко мисля ,че сега е по-добре защото мина час и още не са и протекли лигите също така повърна и мисля че каквото е погълнала го е повърнала все пак ще я наблюдаваме.
Искам само да добавя ,че нямам възможност сега да я заведа на ветеринар защото е 1 часа през ноща утре ще я заведем на лекар.
Ще помоля да се сдържите от негативни коментари от сорта на "как може да сте толкова тъпи да не заведете животното на ветеринар" или "много глупаво е да пишете в гугъл вместо да я заведете на лекар" мисълта ми е ,че всеки реагира различно, не пожелавам на никой да изпита този стрес да гледа животното си как страда и да не може да му помогне.
Нека не съдим хората преди да сме ги изслушали,мисля че всички можем да бъдем малко по-добри.![]()
Аз не те упреквам, но в доста градове има денонощни ветеринарни клиники принципно. Ако котките не са толкова зле, може и да остане за утре, но никога не се знае... Животните не могат да говорят и няма как да ти каже какво изпитва. Успех и дано да се оправят.
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.