- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- крали ли сте някога
аз когато бях 3 или 4 клас с още трима приятели бехме направили ебати схематаотиваме в един магазин единия си купува нещо да разсее продавачката а останалите си взимахме мандарини от късетките там.. ама на четвъртия път една от класа ни видя и ни изпорти на класната.. на другия ден при директора даже бяха довели некъв от детска бедагогическа и аз се уплаших да не ме затворат в ТВУ.. сега като се сетя ми става смешно.. не се гордея с тва ама толкова ми е разбирала главата тогава
![]()
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..
България е една от малкото страни в които може да се случи това срамота...
да се краде ли?Първоначално написано от YoungBloodZ
айде да спрете с подобни малоумни изказвания, а?
един път щеше да гледаме филм и аз взех чипсове и коли ,а те взеха други неща и когато тръгнаха аз тръгнах с тях и чак като изядохме 'сичко разбрах,че не съм си платил и се върнах ,извиних се и си платих 'сичко.
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL
на морето си откраднах ключодържателче, после ми беше гузно
Да да се краде.Първоначално написано от psychopath
Веднъж откраднах дъвка и умрях от гузност после и оставях бакшиши на магазинерката![]()
ахахаха окей, няма да се хабя да обяснявам, дори като на малоумник...Първоначално написано от YoungBloodZ
достатъчно съм обяснявал през годините на всякакви идиоти какви ли не неща![]()
похвалноПървоначално написано от lightcameraction
и аз съм се връщал така само че да си платя една баничка![]()
![]()
Аз и не ти искам мнението не че нещоПървоначално написано от psychopath
![]()
Във втори клас с две приятелки се опитахме да откраднем кучешка храна за едно бездомно куче.
Хванаха ни де и после мама ми се скара и близо половин година ме беше срам да минавам пред маагзина![]()
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
признавайте си вие,после ЛейдиДи и Мачока ще ви предават на органите на реда![]()
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL
Първоначално написано от YoungBloodZ
ахахах
да, абс същото, само това съм кралаПървоначално написано от dirtyyy
![]()
а аз кво да кажа като магазина от които взимахме мандарини го държи приятел на баща ми с които е израснал и до ден днешен мн се уважават и винаги си помагат когато единия има нужда от другия..ебати тъпото гадно малко лаино съм билПървоначално написано от Ewok
![]()
нямаш ли й
да влезнахме с един приятел в едно даскало беше отворен прозореца през вечерта и разгледахме стаята и той взе един касетофон , не съм го крал аз , но ме прави съучастникА като малък веднъж бръкнах в едно и взех цяла шепа медчета за чай.
![]()
![]()
![]()
Връщахме се от мач с Литекс на шипка в 12-1 часа вечерта и някви разбили отвънка хладилник за сладоледи.. 2-3 кашона за целия автобус и ни беше много "гузно".
Беше голям бъзик
Иначе за кво да ми е гузно нали дадох 6 лева за 1 кебабче + филийка хляб + загорка 0.5 ..
ваУ рокс
Grell
Като бях на 7 откраднах на една приятелка една кукла.Беше на Жасмин от Аладин и вълшебната лампа на дисни.Бяхме на рождения й ден и тя така и не разбра кой я е откраднал.После като идваше в нас винаги се сещах да я скрия някъде.
Като бях на 6 някъде си играехме с едно момиче, и на нея й падна на барбито една рокличка, а аз я взех и се направих, че не знам къде е. И досега го помня и ми е гузно.![]()
Веднъж свих на мама дъвките и ги изядох тайно.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
нямам кирилица.. бъгна се нещо и ме мързи да я оправя.. кирилизирам от VboxПървоначално написано от Ewok
и нз как е въпросната буква там
![]()