- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- крали ли сте някога
ами бяхме на почивка аз да съм била 5/6 годишна.. и с едно момченце се промъкнахме в ресторанта на хотела, щото нали сме дребнички и минахме през решетките.. апък там продаваха дъвки.. и си взехме :Д после нашите като разбраха ходиха да плащат ;д нз как са се излагали, нас ни оставиха в стаята.. и ся като се сещам ми е забавно :Д
апък 3/4 клас крадяхме по цели шепи бонбони от магазина до наскато се изсипем 20 лапета вътре, че то и други клиенти имаше.. и те продавачките заети и ние набързо.. ;д
веднъж пък бях в една приятелка и на леглото имаше дъвка.. и аз си я взех![]()
![]()
Първоначално написано от BladeDancer
Първоначално написано от YoungBloodZ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Няма толкова малоумно изказване..
И къде не се краде бе умнико? В Германия? В Америка? В Англия? В Китай? В Русия?
Кажи ми къде не се краде?![]()
![]()
![]()
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
чакай да си го преместя в другия крачолПървоначално написано от lightcameraction
![]()
смятай...ама той не ми иска мнениетоПървоначално написано от fear4o
![]()
чакай, че още ми е смешно..![]()
![]()
Преди около година имаше няква схема с накъв хляб за прикритие и няква торто, кво беше там, не помня, уж бях съучасничка на момчетата в класа една вечер, ама така и нищо не задигнаха..
ох, ама и аз как обеснявам
нда
![]()
![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
нема ли изявени боклуци в тоя форум, бе?
не сте ли крали от приятели, от магазини и т.н?![]()
последно с един пич задигнахме 2 бутилки уиски от едно магазинче в Студенски на рождения ден на най-добрия ми приятел.
Са кво да направя, че продавачката е смотана и той ни изпрати да пазаруваме..
...
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Ти крал ли си?Първоначално написано от psychopath
//омг...![]()
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
никога ;дПървоначално написано от Ewok
Когато бях на 4-5 много обичах да прекарвам лятната ваканция на село. Само тогава се е случвало да открадна няколко ябълки, чепки грозде или какъвто и да било плод от някое съседско дърво.
Respect my authoritah
Плодове от разни градинки съм крал най-нагло, защото според мен те не принадлежат на никой.
Иначе сега си спомням като бях много малък и в една книжарница бях с майка ми и си видях едно календарче с картинка на таралежче. Мислех си, че всеки може да си вземе и си взех. Чак после разбрах, че се плащало.![]()
да, от приятели, карти ю-ги-о![]()
и едно пакетче желирани бонбони дето бяха по лев и петдесет и изобщо не ми беше гузно, изядох ги с кеф![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Да, дъвки, картофи, дини, нафта, разни сладки неща, инструменти и за това се сещам в момента.![]()
n00bs