- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Мама каза, че..
Сега искам шейна и боксови ръкавици![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Ще си купя рокличката за Хелоуин и книжки![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
баща ми е печелил така 5 пъти и реши, че е загуба на пари
n00bs
нещо си ного отворен/а за новакПървоначално написано от lightcameraction
![]()
бтв
Имам 140IQ, но пред вас предпочитам да съм проста.
Първоначално написано от BladeDancer
бих зарадвала приятелите си с 87546 почерпки иглупости, семействово с подаръци
ще си купя 8578465 обици и всякакви глупости
ще направя дарения, ще си купувам храна постоянно
ще си основа приют за животинки, в който ще се почивстват,обезпаризитява и ще могат да се дават за осиновяване ^.^
това са първите идеи, които ми дойдоха на ума
това е изключително интелигентна постъпка,мда.Първоначално написано от fen7asy
inb4 всеки да каже колко му е ИЯ
значи,ако някой е новак,то той не трябва да говори лошо за мега феновете .Първоначално написано от fen7asy
..т.е новаците са селяни,а мега феновете римски имератори към които трябва да имаме високо уважение![]()
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL
а хората с рангове сме богове
основата инкоминг
поне това го разбраПървоначално написано от lightcameraction
Първоначално написано от BladeDancer
Намля гиПървоначално написано от fen7asy
![]()
ваУ рокс
Grell
Уроци по пиано и пиано естествено. Това е първото нещо, за което се сетих. Всичко останало ще е за бъдещето. Имам мерак да уча медицина в чужбина, така че ако не взема стипендия всичко ще е за следването.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
аз на един онлайн изкарах 163,да се чуствам ли Айнщайн?Първоначално написано от fen7asy
аз пък имам такъв списък с идеи, че джакпота надали ще ми стигне...![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
http://www.iqtest-center.com/iq-scores.php Да казвам ли, колко интелигентен трябва да си, за да вярваш на тестове в интернет?Имам 140IQ, но пред вас предпочитам да съм проста.
Аз най-вероятно бих си взел, някоя добре обзаведена къща и кола, а другото, ще оставя с времето.
Ще си купя апартамент в някой по-голям град, ще направя основен ремонт на настоящото ми жилище, ще купя някоя по-хубава кола и с останалите пари ще живея известно време, ще си платя обучението в някой университет(казвам го надявайки се да ме приемат, като кандидатствам след време). Най-вероятно ще замина за някъде за известно време с цялото си семейство. Част от парите може да ги дам за благотворителност, или на някои приятели да си покрият дълговете.. и още милион неща.
*сън*
Ще си ги запазя за бала и една част от тях ще похарча за фотоапарат.
Като за начало бих купила на нашите една хубава къща, а специален подарък за майка ми ще е едно чистокръвно хъски. Малко дрешки за мен, сестра ми и нашите. Бих се записала на уроци по език и останалите за по нататък- университет, мой дом и т.н.
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
прекрасно е -.-Първоначално написано от Concussion
Иначе аз искам:
iPad + iPhone + всичко на Apple
Пиано
Огромна вила в планината
такива обувки със шиповете всеки един богат млад мъж със стил трябва да ги притежава
Остров с огромна къща, охрана и прислуга, за да не се чувствам самотен
билет за The Born This Way Ball + среща с Гага
Огромен апартамент в Ню Йорк в много висока сграда със стъклени стени, за да гледам целия град вечер като си легна в прекрасното си легло точно до стената и се наслаждавам на прекрасна цигара осветен от светлините на града в прекрасни меки чаршафи изтъкани в Рая.
И нашите естествено каквото си поискат.
Останалото го обръщам в Юани и айде в банката![]()
Малък, но хубав апартамент в София + кола + малко дрехи и останалото в банката.
А, и котка и ебаси якия терариум за костенурката ми.
прекрасно е -.-Първоначално написано от Concussion
Иначе аз искам:
iPad + iPhone + всичко на Apple
Пиано
Огромна вила в планината
такива обувки със шиповете всеки един богат млад мъж със стил трябва да ги притежава
Остров с огромна къща, охрана и прислуга, за да не се чувствам самотен
билет за The Born This Way Ball + среща с Гага
Но най-вече искам:Огромен апартамент в Ню Йорк в много висока сграда със стъклени стени, за да гледам целия град вечер като си легна в прекрасното си легло точно до стената и се наслаждавам на прекрасна цигара и топъл шоколад осветен от светлините на града, завит в прекрасни меки чаршафи изтъкани в Рая.
И нашите естествено каквото си поискат там нека да си купят.
Останалото го обръщам в Юани и айде в банката![]()
значи 1-вото нещо което ще искам е нов компютър или по-точно някви супер яки и скъпи части за около 2000 лева и после може би IPHONE 4S or samsung galaxy ace
Stand Your Ground
Оох, КумчоВълчо, как го описа това с огромния апартамент в Ню Йорк, направоо...![]()
Някакъв бизнес , апартамент един тук , друг зад граница. Дребни работи на първа ръка - лаптоп , телефон(мощен някав) , Ipod и beats by dre.
Ще издигна няколко статуи(мономенти) на 2Pac в България.Както има в Германия такива. В България има ,но е на DIO от Rainbow.![]()