- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- паяче в тоалетната
Като ходих преди малко и изведнъж забелязах в ляво от мен как се спуска един паяк и след това изведнъж спря.Мисля си,че чакаше да види какво ще направя.Мен ми дожаля за него и реших да не го убивам.Като си свърших работата само леко го погалих и му казах довиждане.Чувствам се добре,че съм остваил тази животинка да се радва на живота и тя все пак душа носи.Просто имам добро сърце.
Просто си гей![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
бляя, ходи и го смачкай и го запали, всички паяци на сапун
Аз по принцип ги убивам,но този ми влезе под кожата.Имах чувството,че умира от страх и просто ми дожаля.Първоначално написано от KumchoValcho
Заведи му някоя хлебарка да си правят взаимно компания. Ще помогнеш на 2 души така
mhmПървоначално написано от Nithael
![]()
![]()
Някои казват, че нашата власт се клати! И на коча мъдите се клатят, ама не падат! - Тодор Живков
Как се гали паяк?![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Докосваш го леко с пръстче.Той веднага побягва де,но се надявам да е усетил добрите ми намеренияПървоначално написано от someonerandom
.
аз бих го нацикал със сперма, защото паяците тва заслужават
едва лиПървоначално написано от macromicro
![]()
Откакто ме ухапа паяк..блах,мразя ги.
Но никога не съм убивала.
Това,че един те е ухапал,не означава,че всички са като него.Не може да ги слагаме под общ знаменател.Всеки паяк и човек си е индивидуалност.Първоначално написано от dirtyyy