.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 67
    Мега фен Аватара на Concussion
    Не можеш да кажеш нищо друго, освен да сипеш обиди наред, колко типично. Успех с оправянето на държавата, само дето, не виждам как ще стане когато е пълно със слаби същества като теб... Помисли първо как се излагаш като обиждаш момиче по този начин (не ти е за първи път).

Re: Защо всички

Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    искате да живеете някъде извън България. Толкова ли ви е хубаво да се делите. Толкова ли е хубаво да ни наричате тея дето оставаме идиоти и тъпаци щото има на нещо което държим и имаме някакви ценности и някакъв морал или просто "дай пари братко отивам в америка и ставам бахти пича вече съм част от заблудените идиоти"...
    Амеркиа съкс
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    Защото в много отношения си ограничен,ако решиш да се развиваш.Инвестираш в образование,душевно издигане и тн,а на среща не получваш нищо др освен унижение,ограничение,никой не те цени като кадърен кадър дори и да можеш.Системата не ти създава удобства,а проблеми.
    Creative Technologie

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Цитирай Първоначално написано от Concussion
    Не можеш да кажеш нищо друго, освен да сипеш обиди наред, колко типично. Успех с оправянето на държавата, само дето, не виждам как ще стане когато е пълно със слаби същества като теб... Помисли първо как се излагаш като обиждаш момиче по този начин (не ти е за първи път).
    Слаби? Човека който ще седи и ще се опита нещо да направи е слаб. Нали трябва всички да си даваме задника наляво и надясно..
    ваУ рокс
    Grell

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Яко. Поредната тема БГ vs. Америка.
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Много знаеш ти, говориш така, щото най-вероятно не знаеш какво е да си скъсваш задника от работа. Ще променяш... първо започни от себе си и начина си на мислене, тогава мисли за държавата.

Град
    София
    Аз не искам да ходя никъде.
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    Яко. Поредната тема БГ vs. Америка.
    емиии не

Много знаеш ти, говориш така, щото най-вероятно не знаеш какво е да си скъсваш задника от работа. Ще променяш... първо започни от себе си и начина си на мислене, тогава мисли за държавата.
    Не знам в кой е проблема.. Вмен ли ? Щото аз съм готов да си скъсам задника заради страната а ти би си дала задника за друга държава.
    И не знам като се изказваш толкова лошо за държавата включваш ли се себе си, защото мен ме обвиняваш, че сипя само обиди ама помниш ли какъв ти беше първия пост в темата. Включи ли се към всичките обиди дето нареди там?
    ваУ рокс
    Grell

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    жалко, но факт

Аз лично искам да си завърша тук и да остана в България, но какво ще се случи, никой не може да ми каже.

айде айде,не може да си позволите да заминете и сега се правите на националисти.

Remember remember the fifth of November
    Gunpowder, treason and plot.
    I see no reason why gunpowder, treason
    Should ever be forgot...

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    you're weird
    i like you

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от Perchem
    "Patriotism is your conviction that this country is superior to all other countries because you were born in it."
    Well, duh... Естествено, че this country is superior to all other countries because you were born in it.

По принцип няма нищо лошо в това да живееш в чужбина временно, защото точно в чужбина оценяваш каква стойност има за теб Родината.

Плюс това в момента България се съвзема от много разрушителни години на комунизъм и преход към капитализъм и е необходимо някой да я изгради наново. Както след турското робство. След 500 години не сме имали нито кой да ни води армията, нито кой да преподава в университетите. Какво сме правили тогава? Внасяли сме кадри от чужбина (руски генерали, западни академици), а българите са се обучавали в чужди университети. С течение на времето вече сме имали и собствени генерали, и собствени професори и т.н.

Колкото до мрънкалата, които тръбят, че в България било бахти гадното и чакат да се махнат завинаги, за тях не се притеснявам. Те първи се връщат.
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Аз не съм българин, така, че имам право да я напусна
    n00bs

Не знам в кой е проблема.. Вмен ли ? Щото аз съм готов да си скъсам задника заради страната а ти би си дала задника за друга държава.
    И не знам като се изказваш толкова лошо за държавата включваш ли се себе си, защото мен ме обвиняваш, че сипя само обиди ама помниш ли какъв ти беше първия пост в темата. Включи ли се към всичките обиди дето нареди там?
    Ти ме обиждаш на лична основа, аз говоря за обстановката в България. Не съм обиждала лично теб. Не ти прави чест да обиждаш момичета, много е грозно.

Град
    Света На Мечтите
    Цитирай Първоначално написано от lightcameraction
    айде айде,не може да си позволите да заминете и сега се правите на националисти.

Това беше мега тъпо,честно.

Всъщност обиждаш, защото за да я има тая мизерия всеки един от нас е виновен. Дори и да не си пряко виновна за това ти обиждаш вместо да се опиташ нещо да промениш. Това не те ли прави виновна ?
    ваУ рокс
    Grell

Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm

сериозно?Най-ме кефят 6 и 7 клас да се правят,че много разбират от 'сичко..

Should ever be forgot...

you're weird
    i like you

Мега фен Аватара на Blab
    просто ти или си изпуснал шанса или знаеш,че не можеш да отидеш в Америка или където и да е другаде и казваш,че го правиш това,защото си националист и искаш да промениш нещата,а истината е,че просто не можеш да отидеш там и го правиш да изглежда сякаш просто не искаш.
    дете, какво изкуство ще правиш, като нямаш морални устои?

//в изкуствено създадена държава, в която мултикултурализмът заличава всякаква задъхваща се автентичност, е изпитание за духа да съществува дълго.

по темата:
    мен не ме интересува мястото. важни са ми хората. около себе си искам душевно богати, високоморални, интелигентни създания. имеджин на Ленън, мечтатели на Бертолучи, все тая. съществувам.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Цитирай Първоначално написано от Blab
    .
    абе като малка случайно да си падала в казана с кокаин ?
    n00bs

Цитирай Първоначално написано от Blab
    просто ти или си изпуснал шанса или знаеш,че не можеш да отидеш в Америка или където и да е другаде и казваш,че го правиш това,защото си националист и искаш да промениш нещата,а истината е,че просто не можеш да отидеш там и го правиш да изглежда сякаш просто не искаш.
    дете, какво изкуство ще правиш, като нямаш морални устои?

//в изкуствено създадена държава, в която мултикултурализмът заличава всякаква задъхваща се автентичност, е изпитание за духа да съществува дълго.

по темата:
    мен не ме интересува мястото. важни са ми хората. около себе си искам душевно богати, високоморални, интелигентни създания. имеджин на Ленън, мечтатели на Бертолучи, все тая. съществувам.
    Добре..използва думи,дето си научила вчера и на половината не им знаеш значението,споко,мислим те за интелигентна от сега нататък.

Should ever be forgot...

you're weird
    i like you

Всъщност обиждаш, защото за да я има тая мизерия всеки един от нас е виновен. Дори и да не си пряко виновна за това ти обиждаш вместо да се опиташ нещо да промениш. Това не те ли прави виновна ?
    Ами не знам, аз никога не съм си изхвърляла боклуците през прозореца (дори не ми е хрумвало, омг), както и други такива мизерщини са ми твърде чужди, обичам чистотата и прилежността, но си прав, със сигурност и аз съм допринесла с нещо... И пак ти казвам, че не съм те обиждала на лична основа, за разлика от теб, ся, друго си е да ти кажа, че си скапaн пе****с, нали?

Може да е изглеждало, че съм обиждал на лична основа но чисто просто си беше на имитиране на българина, който би направил такова нещо като теб. Е по едно време се изпуснах ама не го приемай лично тва.
    ваУ рокс
    Grell

Град
    Света На Мечтите
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm

сериозно?Най-ме кефят 6 и 7 клас да се правят,че много разбират от 'сичко..
    не казвам,че разбирам от всичко, но това, което отсега съм решила за себе си, го казах в първия ми пост, като добавих,че нищо не е сигурно,защото времената се променят и не мога на 100процента да твърдя,че ще стане така...
    А колкото до това,че "не можем да си го позволим" - не е нужно човек да няма пари, за да остане в държавата си. Има хора, които обичат България и не заради липса на пари остават в нея.

Мега фен Аватара на Blab
    и аз съм била на 14, и аз съм писала в този форум:Д

Ето знамето на държавата в която ще живея.Някой дали ще я познае

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си