- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Защо всички
Не можеш да кажеш нищо друго, освен да сипеш обиди наред, колко типично. Успех с оправянето на държавата, само дето, не виждам как ще стане когато е пълно със слаби същества като теб... Помисли първо как се излагаш като обиждаш момиче по този начин (не ти е за първи път).
Амеркиа съксПървоначално написано от BladeDancer
![]()
![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Защото в много отношения си ограничен,ако решиш да се развиваш.Инвестираш в образование,душевно издигане и тн,а на среща не получваш нищо др освен унижение,ограничение,никой не те цени като кадърен кадър дори и да можеш.Системата не ти създава удобства,а проблеми.
Creative Technologie
Слаби? Човека който ще седи и ще се опита нещо да направи е слаб. Нали трябва всички да си даваме задника наляво и надясно..Първоначално написано от Concussion
ваУ рокс
Grell
Яко. Поредната тема БГ vs. Америка.
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Много знаеш ти, говориш така, щото най-вероятно не знаеш какво е да си скъсваш задника от работа. Ще променяш... първо започни от себе си и начина си на мислене, тогава мисли за държавата.
Аз не искам да ходя никъде.
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
емиии неПървоначално написано от FuckedUp
![]()
Не знам в кой е проблема.. Вмен ли ? Щото аз съм готов да си скъсам задника заради страната а ти би си дала задника за друга държава.Първоначално написано от Concussion
И не знам като се изказваш толкова лошо за държавата включваш ли се себе си, защото мен ме обвиняваш, че сипя само обиди ама помниш ли какъв ти беше първия пост в темата. Включи ли се към всичките обиди дето нареди там?
ваУ рокс
Grell
жалко, но факт
Аз лично искам да си завърша тук и да остана в България, но какво ще се случи, никой не може да ми каже.
айде айде,не може да си позволите да заминете и сега се правите на националисти.
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL
Well, duh... Естествено, че this country is superior to all other countries because you were born in it.Първоначално написано от Perchem
По принцип няма нищо лошо в това да живееш в чужбина временно, защото точно в чужбина оценяваш каква стойност има за теб Родината.
Плюс това в момента България се съвзема от много разрушителни години на комунизъм и преход към капитализъм и е необходимо някой да я изгради наново. Както след турското робство. След 500 години не сме имали нито кой да ни води армията, нито кой да преподава в университетите. Какво сме правили тогава? Внасяли сме кадри от чужбина (руски генерали, западни академици), а българите са се обучавали в чужди университети. С течение на времето вече сме имали и собствени генерали, и собствени професори и т.н.
Колкото до мрънкалата, които тръбят, че в България било бахти гадното и чакат да се махнат завинаги, за тях не се притеснявам. Те първи се връщат.![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Аз не съм българин, така, че имам право да я напусна![]()
n00bs
Ти ме обиждаш на лична основа, аз говоря за обстановката в България. Не съм обиждала лично теб. Не ти прави чест да обиждаш момичета, много е грозно.Първоначално написано от BladeDancer
Първоначално написано от lightcameraction
Това беше мега тъпо,честно.
Всъщност обиждаш, защото за да я има тая мизерия всеки един от нас е виновен. Дори и да не си пряко виновна за това ти обиждаш вместо да се опиташ нещо да промениш. Това не те ли прави виновна ?
ваУ рокс
Grell
сериозно?Най-ме кефят 6 и 7 клас да се правят,че много разбират от 'сичко..Първоначално написано от MegiBoOm
Should ever be forgot...
дете, какво изкуство ще правиш, като нямаш морални устои?Първоначално написано от lightcameraction
//в изкуствено създадена държава, в която мултикултурализмът заличава всякаква задъхваща се автентичност, е изпитание за духа да съществува дълго.
по темата:
мен не ме интересува мястото. важни са ми хората. около себе си искам душевно богати, високоморални, интелигентни създания. имеджин на Ленън, мечтатели на Бертолучи, все тая. съществувам.
абе като малка случайно да си падала в казана с кокаин ?Първоначално написано от Blab
![]()
n00bs
Добре..използва думи,дето си научила вчера и на половината не им знаеш значението,споко,мислим те за интелигентна от сега нататък.Първоначално написано от Blab
Should ever be forgot...
Ами не знам, аз никога не съм си изхвърляла боклуците през прозореца (дори не ми е хрумвало, омг), както и други такива мизерщини са ми твърде чужди, обичам чистотата и прилежността, но си прав, със сигурност и аз съм допринесла с нещо... И пак ти казвам, че не съм те обиждала на лична основа, за разлика от теб, ся, друго си е да ти кажа, че си скапaн пе****с, нали?Първоначално написано от BladeDancer
Може да е изглеждало, че съм обиждал на лична основа но чисто просто си беше на имитиране на българина, който би направил такова нещо като теб. Е по едно време се изпуснах ама не го приемай лично тва.
ваУ рокс
Grell
не казвам,че разбирам от всичко, но това, което отсега съм решила за себе си, го казах в първия ми пост, като добавих,че нищо не е сигурно,защото времената се променят и не мога на 100процента да твърдя,че ще стане така...Първоначално написано от lightcameraction
А колкото до това,че "не можем да си го позволим" - не е нужно човек да няма пари, за да остане в държавата си. Има хора, които обичат България и не заради липса на пари остават в нея.
и аз съм била на 14, и аз съм писала в този форум:Д
Ето знамето на държавата в която ще живея.Някой дали ще я познае![]()
![]()