- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Защо всички
момиче,вярно е,че говориш и вЕрни работи,но точно тук се включи с пълна глупост,която няма нищо общо с темата,просто искаше да се покажеш колко умна и колко над останалите си.Първоначално написано от Blab
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL
Gay and Lesbian Kingdom of the Coral Sea IslandsПървоначално написано от Concussion
http://en.wikipedia.org/wiki/Gay_and...al_Sea_Islands :P :P :P
България предоставя на всички вас възможности за развитие и ако не можете да се възползвате от тях, проблема е изцяло във вас.
Аз имам образование и умения, които биха ми докарвали достатъчно пари, за да живея не охолно, но достойно, независимо дали съм в България, Германия, Америка или Япония.
Някои хора са на принципа "защо да седя тук и да взимам 750 евро на месец, като мога да отида в Швейцария и да взимам 10000 евро на месец". Заплатите там са такива, защото разходите са много по-големи, особено за неща като транспорт, услуги и, най-вече, наеми. Накрая ще живеете по същия начин, както ако си бяхте останали в България.
Има една съществена разлика обаче. В България вие сте у дома си, адаптирани сте, господари сте. В чужбина сте като на гости - добре третирани, но никога не можете да се разгърнете. Не само защото нямате достатъчно опит в самата държава, за да се разгърнете, ами и защото няма да ви позволят. Хората в са си изграждали държавите в продължение на поколения, проливали са пот и кръв за да си докарат този стандарт на живот, и изведнъж идва някакъв имигрант, за да го ползва наготово - е не става.
Отидете в чужбина, това има изключително висока образователна стойност и изгражда. Там обаче най-добре ще разберете, че естествената среда на българина е България.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Обичам родината си, защото тук са моите родители, приятели, познати и защото не мога да живея сред чужденци. Те имат друг манталитет, спят по часовник, работят по часовник, отиват на почивка по часовник и ако не свикнеш на техния начин на живот, ще живееш на социални помощи и ще си поредният мизерник само че в чужбина. Предпочитам да живея в България, защото искам да си изкарвам средната заплата и да си излизам по заведения с приятели. А не да бачкам като робот по цял ден и в събота да се напия в пъба, защото нямам познати, с които да излезна. Не, благодаря. Такъв живот не ща. Дръжте си го.
TheShoah
Всичко което трябва да се каже го казаха а някои хора сега само се смеят..
И още едно нещо
Патриотизъм- обичам страната си защото е най-доброто място за мен независимо колко и зле да е.
ваУ рокс
Grell
Първоначално написано от BladeDancer
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BladeDancer голям си тъпак, честно. Изкарваш се големия националист, а си скаран с правописа на елементарни думички. Плюс, че обиждаш всички наред.
lightcameraction ти пък си още по-голям идиот. Не можеш да приемеш, че си тъп като орач и се опитваш да изкараш хората с мозък такива. Жалък си.
Иии много обичам tl;dr мненията на Драго, особено като последното.![]()
Мерси.
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
описа ме с 3 изречения.Първоначално написано от Ewok
Браво.
ваУ рокс
Grell
Поласкан съм. Един да ми каже нещо хубаво.
ваУ рокс
Grell
Ако има кой да ми подаде ръка, веднага зарязвам всичко и отивам в чужбина......
^лол и защо си мислиш че в чужбина ше живееш по-добре.там от 100 българи 1-2 макс успяват.
именно затова трябва някой да ми помогне, да ме уреди с връзките си някъде на работа и т.нПървоначално написано от Nithael
![]()
ПфуПървоначално написано от BladeDancer
![]()
Така войнствено критикуваше другите, че очаквах и на мен да ми обърнеш внимание.
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
освен да кажете на някой,че е тъп,друго не казвате,с нищо не се обосновавате,просто му казвате,че е идиот и млъквате.Това е се едно изобщо не си ми писала.
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL