- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Часовник s2h-какво мислите
Днес видях няколко сайта за него и ми хареса идеята,че спортуваш и за това ти дават точки и с тях печелиш награди (ако не се лъжа при208 часа получаваш xbox 360).Толкова лесно ли е колкото изглежда или има някаква уловка.Примерно аз много карам колело обаче така ръцете не се движат (а маи така отчита движение) и не знам дали е водоустойчив.
Я дай насам квото си намерилНякъв сайт ли,нещо ? .. :P
вируса шсе скъса да помпи с тва чавовниче![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
АААаЩе ме стимулира да правя кардио по 10 пъти седмично по 2-3 часа :P
Чакаме автора да каже нещо :P
като го сложиш за кракът ;дд
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
http://www.s2h.com/ има и БГ език.Яко ще е, ако е и водоустойчив.По 2 часа плуване секи ден..и бягане секи ден..ша валят награди Ха-ха
Така извинете,че не отговарях ама не бях на компа. Значи ето го http://www.s2h.com/how когато се поразровите ще видите наградите,а сега видях,че има и s2h step.Все пак не е да обиколиш даскало и да вземеш игра от пулсар(и това го има про 3740 т. ако не се лъжа).Мисля че има нещо като топче,което се мърда.Аз май степа ще взема.
На какво се равнява 1та точка ?
Как става номераКупувам нещо от тях ,спортувам и после наградите валят
Ех да имаше и хр.добавки
![]()
А сега разбрах,че има и Step на същата цена,но мисля че Replay(часовника) се задейства когато има голямо движение на ръката кат бягане ,тенис или нещо др.О да жодоустойчив е почти 100 процента съм сигурен.
А значи аз купувам тоя часовник там,слагам го на ръката си,отброява ми някви точки..И после къде се трупат и как да заредя тая карта там с точки,даже се регнах,това нещо много ще ме мотивира да правя кардио,а на мен ми трябва ,да чистя тия крака и корем :P
Да ама човек мисля,че дори да направиш 1000 коремни преси ще ти отчете по-малко точки от може би степа а иначе получаваш код на всеки час и той някак си е уникален и валиден (не знам как става)и май не го помни.Четох няколко отговора в сайта,баси зарибявката.
И ще давам всичките кодове ли![]()
Баси лудото..Как са го направили нз..