- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Шотокан карате Пловдив
Къде може да се тренира Шотокан Карате в Пловдив? Ако има значение, не съм тренирала преди мс предварително![]()
Wild sexy bitch from Mainatown :P
кикбокс не те ли интересува ?
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
не
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
някво раздвоение на личността ли имаш ?? че не схванах ..
не одобрих да си предлагаш услугите тук![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
не усещаш ли че леко ставаш смешен в опитите си да пишеш във всевъзможни теми ,включително и такива които въобще,ама въобще не те засягат...или е важна идеята да си с най много постовевъв форума....ако искаш и на теб мога да ти предложа нещичко,само кажи к'во те интересува ...
сам съм си трениор![]()
sapphire5![]()
за ся си се научил само чикии да биешПървоначално написано от awerw
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Ей Паласка, не ме цитирай !
sapphire5![]()
защо бе плочка![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Не заслужаваш да съдържаш моя ник в постовете си.
sapphire5![]()