- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Добър вечер, деца! :)))
Гинка на 38 години с 2 деца, магазинерка, даваща уроци по пиано, ще се регне в тийн форум и ще пише точно в този раздел...![]()
Да, имам познание за интернет пространството, синът ми се занимава с компютри и аз покрай него, но не виждам нищо официално в отговора си.Първоначално написано от StringTheoryPracticist
Ако имаш предложение как да ти докажа, че съм, истинска с радост ще го чуя.![]()
Жените прощават само след като са наказали!
ЦИЦЕСТА ЛЕЛЯЦИЦЕСТА ЛЕЛЯЦИЦЕСТА ЛЕЛЯЦИЦЕСТА ЛЕЛЯЦИЦЕСТА ЛЕЛЯЦИЦЕСТА ЛЕЛЯЦИЦЕСТА ЛЕЛЯЦИЦЕСТА ЛЕЛЯЦИЦЕСТА ЛЕЛЯЦИЦЕСТА ЛЕЛЯЦИЦЕСТА ЛЕЛЯЦИЦЕСТА ЛЕЛЯЦИЦЕСТА ЛЕЛЯЦИЦЕСТА ЛЕЛЯЦИЦЕСТА ЛЕЛЯЦИЦЕСТА ЛЕЛЯЦИЦЕСТА ЛЕЛЯЦИЦЕСТА ЛЕЛЯЦИЦЕСТА ЛЕЛЯЦИЦЕСТА ЛЕЛЯЦИЦЕСТА ЛЕЛЯЦИЦЕСТА ЛЕЛЯЦИЦЕСТА ЛЕЛЯЦИЦЕСТА ЛЕЛЯЦИЦЕСТА ЛЕЛЯЦИЦЕСТА ЛЕЛЯЦИЦЕСТА ЛЕЛЯЦИЦЕСТА ЛЕЛЯЦИЦЕСТА ЛЕЛЯЦИЦЕСТА ЛЕЛЯЦИЦЕСТА ЛЕЛЯЦИЦЕСТА ЛЕЛЯЦИЦЕСТА ЛЕЛЯЦИЦЕСТА ЛЕЛЯЦИЦЕСТА ЛЕЛЯЦИЦЕСТА ЛЕЛЯЦИЦЕСТА ЛЕЛЯЦИЦЕСТА ЛЕЛЯЦИЦЕСТА ЛЕЛЯЦИЦЕСТА ЛЕЛЯЦИЦЕСТА ЛЕЛЯЦИЦЕСТА ЛЕЛЯЦИЦЕСТА ЛЕЛЯЦИЦЕСТА ЛЕЛЯЦИЦЕСТА ЛЕЛЯЦИЦЕСТА ЛЕЛЯЦИЦЕСТА ЛЕЛЯЦИЦЕСТА ЛЕЛЯЦИЦЕСТА ЛЕЛЯЦИЦЕСТА ЛЕЛЯЦИЦЕСТА ЛЕЛЯЦИЦЕСТА ЛЕЛЯ
Stand Your Ground
В отдел изгубени вещи.Първоначално написано от GinkaPetrova
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
а и рядко хора от първия си ден пускат темаПървоначално написано от whiteterror
Болна съм, мъжът ми спи, децата още ги няма и си нямах друга работа..Не вярвам да стана редовен потребител, а точно този раздел ме заинтригува...Първоначално написано от whiteterror
![]()
Жените прощават само след като са наказали!
от къде имаш познания в английския език?![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
дори не разбра какво казах... кофтиПървоначално написано от GinkaPetrova
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
още не се регнала и подпис направилаПървоначално написано от GinkaPetrova
![]()
Жената я е хванала кризата на средна възраст.И понеже се чувства грозна и нежелана реши да ни посети да си развее силиконките,за да може ние тийновите да й се насладим и тя да се почувства по добре за себе си.Жал ми е за нея,но не бива така да се излага.
И как провери 'сички раздели ?
И как точно на 35 години или на колкото си ,те заинтригува раздел,пълен с асоциални индивиди като нас ,а не някой от сорта на Лично творчество,Любов,Секс .. някъде,където можеш да споделиш житейския си опит?
Защо решиш да сложиш такава снимка и най-важното,мислиш ли,че сме такива идиоти ?
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL
Да нали,искаш да изглеждаш много социална за да ме предразположиш да не се чувствам неудобно.Първоначално написано от cweeet
..казах ти,че друго момиче е взело сърчицето ми,стига си ме преследвала..съжалявам много .
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL
Първоначално написано от GinkaPetrova
Мога да ти покажа.![]()
“Искам аз да съм дима,
излязъл от красиви устни начервени,
на напушена девойка, потънала във самота,
загледана в красивите цветя с очи
рубинено червени...”