- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- току що разбрах нещо шокиращо
братовчедка ми била просперираща във фъна![]()
![]()
![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
damn
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
силно се надявам да изчака поне още една годинаПървоначално написано от bootyboy
след като мине тя съм готова да ѝ обясня всичко и да я накарам да изчете важните теми
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Ей такава дъщеричка искам, като момиченцето на аватара ти. <3
АВЕ ЕЙ
тя е още малка, но ми подражава в някои отношения и като се успокои малко пуберитета ще я правя бомба
между другото и аз, пазя я от доста време и като я видя се сещам за идеала ми за дъщеряПървоначално написано от LovEsIckk
-M.B.
не, но аз - да
-M.B.
това оная която зарибявах ли е![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy