- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Лексикон...;)
1. Имате ли приятел/ка?
2.Ако да, как се запознахте?
3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете?
4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате)
5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче?
6.Кога ви беше първата целувка?
7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали?
8.Какво търсите у хората?
9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг?
10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате?
сори ако вече има такава тема....
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Първоначално написано от tomboy
{1.} Не
{2.} ...
{3.} Емм на някое романтично място ;дд
{4.}мм очите
{5.} държанието
{6.}ммм не помня
{7.} мм може би в момента
{8.} честност
{9.} мм не
{10.} мм веднъж тъкмо му бях казала ,че го харесвам и един негов приятел миказа пред него : айде дай ми очилата ти ... и ..... знаем ,че харесваш .... той ше тръгне сс теб ... Нещо от тоя род беше : ))
. . . Наистина е трудно да приемеш истината .. когато лъжите са това , което си искал да чуеш .
1. Имате ли приятел/ка? -не
3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? -о не знам.
4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) - усмивката
5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? -усмивката
6.Кога ви беше първата целувка? - 5 клас
7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? - не точно
8.Какво търсите у хората? - приятелство
9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? - не знам не съм попадала в такава ситуация
10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? - той дойде до мен. говорихме и аз го питах 'какво става', а той в същия момент ме пита 'как съм' и изчака аз да отговоря. казах 'нищо', но дори не се осетих. той ме попита 'как може да отговарям на как си с нищо' и аз се изчервих като домат![]()
имало е и по-неловки случай, но с други хорА
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Това беше епик,дам.Поне бързо се научиПървоначално написано от SisiStrange
![]()
Die nameless, mothafucka`
Fuck it.
"One good thing about music, when it hits u, u feel no pain." B. Marley
1. Имате ли приятел/ка? Дам
2.Ако да, как се запознахте? Да живее фейсбук !Иначе сме се мяркали , тъй като живее в моя блок ;d Хах
3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? -
4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) Усмивката
5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? Усмивка , държание и външен вид при първото впечатление
6.Кога ви беше първата целувка? На вторият ден от нашата връзка
7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? Да
8.Какво търсите у хората? Добротата
9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? Не
10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? На първата среща всяка ситуация си беше много критичнаБях се изчервила като домат .. Шоуто беше на шест !
![]()
1. Не.
3. Навсякъде, по всяко време и при всякакви условия.
4. Очите и характерът.
5. Очитеееееее! Иии... Усмивката. Но все пак... Очитееееееее!
6. В детската градина, ако се брои.
7. Даа... Няколко пъти
8. Да са добри првиятели, мили, забавни.
9. Вътрешният ми глас казва: да, не, да... Не... Може би не трябва... Я да мълчиш, да, много ясно.
10. Когато я поканих на театър и тя каза, че е заета, което прозвуча точно както трябва да прозвучи - да ме отреже по по-мил начин, без много увъртане, но да разбера намека от първия път. Тогава, въпреки, че разбрах за какво става дума, (да, смейте се) я попитах дали е свободна на следващия денИ... Няма нужда от повече разяснения.
![]()
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
1. Имате ли приятел/ка?
- Да.
- Познаваме се от много време, не помня как е станало.
-
4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате)
- Целият ми е слабост.
- Косата, обувките, походката, усмивката, ръцете..
- И това не го помня кога точно е било.
- Да, всеки ден се влюбвам.
- Човещинка.
- Не.
- Не се сещам. Едва ли имаме такъв момент.
И спря да се върти за миг земята..
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
![]()
1. Имате ли приятел? Не
2.Ако да, как се запознахте? ...
3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? О, нямам идея
4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) Никого не харесвам .
5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момче?Характера , очите .
6.Кога ви беше първата целувка? 13
7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? Да
8.Какво търсите у хората?Нищо или каквото намеря
9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? Зависи
10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? Никого не харесвам![]()
1. Имате ли приятел/ка? Да
2.Ако да, как се запознахте? На едно събиране
3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете?...
4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) Усмивката му,лигавата му страна
5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? Външния вид,или по точно самото излъчване
6.Кога ви беше първата целувка? на 6
7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? Да,в момента съм влюбена.
8.Какво търсите у хората? Най-вече искреността и уважението
9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? Нямам най-голям враг и то от мъжки пол
10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? Мисля,че няма такъв.. никога не съм се чувствала неловко с него,дори в началото.
1. Имате ли приятел/ка? - Не
2.Ако да, как се запознахте? - || - || -
3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? - Ами бих я поканил на басейн / кино /парк по skype или да се запознаем небрежно ... просто да се видим неочаквано
4.Каква е нaй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) - Усмивката
5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче? - Как се облича , дали е красива... де да знам
6.Кога ви беше първата целувка? - || - || -
7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? - Може би .
8.Какво търсите у хората? - Харесвам ''готините'' хора .
9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? - Не
10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? - - || - || - || -
1. Имате ли приятел/ка? да
2.Ако да, как се запознахте? когато му поисках приятелство в фейс...колко долно звучиииии
![]()
3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? ...
4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) очите и усмивката .. нямам думи ..спомням си на първата среща само го зяпах![]()
5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? комплексни са нещата,погледа,действията най-вече ..за какво говори ..
6.Кога ви беше първата целувка? у тях на един купон
7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? дасмятам,но не е в това момче с което съм сега..нещата все още са в самото начало...
8.Какво търсите у хората? доверие и разбиране
9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? няма шанс,но ако за да му го върна и да го накажа за това,което е направил-с удоволствие..много съм злопаметна и отмъстителнаа уж съм душа човек..ама всеки си има и тъмни страни...
10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? тогава когато останах последна у тях на втората ни среща беше.. и много се чудех дали да тръгна да нещо да направя или да продължим да си говорим..но чак най ..все още не се е случвал явно..
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
1. Имате ли приятел/ка? малко почивка ;д
2.Ако да, как се запознахте? ---
3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? в Starbucks примерно ;д
4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) Усмивката, винаги..
5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? Очите. И държанието
6.Кога ви беше първата целувка? 12?
7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? о, определено..
8.Какво търсите у хората? Искреност
9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? Да, предизвикателно е ;д
10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? като се скараме ;s
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
1. Имате ли приятел/ка?
Да
В IRC
-------------------
всичко в него...може би устните му са ми най-голямата слабост
Е, характера по принцио
толкова отдавна беше, че не съм сигурна...първата целувка с език ми беше на 12
Естествено, че да
уважение
Ми то, границата между любовта и омразата е толкова тънка, че не е изключено да се влюбиш в човек, който си мразил
Оооо, не помня![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
1. Имате ли приятел/ка? не
2.Ако да, как се запознахте? ...
3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? .. не знам-не планирам такива неща, нито имам някакви особени предпочитания
4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) ...
5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? Характера&държанието
6.Кога ви беше първата целувка? 2009
7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? да...може би
8.Какво търсите у хората? нещо различно&истинско
9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? ???
10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? ..
Even when I'm old and grey, I won't be able to play it, but I'll still love the game.
1. Имате ли приятел/ка? да
2.Ако да, как се запознахте?в един курс
4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате)Да ядем и да се гушкаме.
5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче?интелект и спокойствие
6.Кога ви беше първата целувка?12-13
7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали?ест.
8.Какво търсите у хората?спокойствие и добре развито логическо мислене
9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг?много рандом въпрос, ако отговаря на горните условия - да, ама не приемам никого като враг,лол
няма такива почти
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
1. Имате ли приятел/ка? Не.
2.Ако да, как се запознахте? Ако говоря за човека, който може да се каже, че харесвам - запозна ни наш общ приятел.
3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? По принцип предпочитам запознанствата да стават на живо и по естествен начин. В смисъл, няма значение къде и кога, като харесаш някой - отиваш и се запознаваш, или пък чрез общи приятели, познати, компании. След това може да се свържете чрез скайп, facebook и т.н. за контакт, но не съм много "за" запознанствата, които стават само по интернет.
4.Каква е най-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) Значи, ако отново говоря за момчето, което харесвам... Не бих го нарекла "слабост", а по-скоро си е доста стряскащо, че сме адски еднакви като хора, характери, начин на мислене и разсъждения като цяло; неща, които и двамата не харесваме и харесваме и т.н. Просто, реално погледнато, е доста нереално да имаме чак толкова прилики и общо помежду ни. Дори мога да кажа, че е "моето второ Аз в мъжки род"![]()
5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? На пръв поглед - външния вид, цялостното излъчване, чар, а след това държанието. Определено от начина, по който се държи един човек мога да си извадя доста изводи за това какъв е.
6.Кога ви беше първата целувка? Мисля, че в детската градина, но беше доста отдавна и нямам спомен, а и не знам дали е било точно целувка или някаква лиготия. Вече по-зрялата ми и по-осъзната първа целувка беше в 8 клас.
7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? Не, но само съм си мислила и съм се залъгвала, че съм била влюбена, а пък и по принцип не съм влюбчива. Дори трудно някой може да ми направи до такава степен впечатление, че да си задържа интереса и вниманието над него.
8.Какво търсите у хората? Това, което вече във все по-малко хора се среща. Много неща са, съвкупност от качества. За повечето истинските ценности за сетивата им са скрити.
9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? Не мога да кажа, че чак имам "врагове", но има момчета, които не харесвам и определено ме дразнят, така че е ясно - не бих била с момче, което не е мой тип.
10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? С момчето, което харесвам до момента не сме имали неловки моменти, но знам кой ще е неловкия момент между нас, затова не мисля и да го създавам. Просто, защото сме приятели и понеже съм почти сигурна, че той не очаква и не предполага за чувствата ми, не бих искала да го разочаровам или да сметне, че съм "предала" приятелството ни.![]()
Човека е бедняк, щом отнемат му мечтите! Злобата, за жалост е най-срещаното чувство - да правиш и да даваш любов е изкуство!![]()
waiting for something real...