.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 119

Hybrid View

1. Имате ли приятел/ка? Не.

2.Ако да, как се запознахте? Ако говоря за човека, който може да се каже, че харесвам - запозна ни наш общ приятел.

3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? По принцип предпочитам запознанствата да стават на живо и по естествен начин. В смисъл, няма значение къде и кога, като харесаш някой - отиваш и се запознаваш, или пък чрез общи приятели, познати, компании. След това може да се свържете чрез скайп, facebook и т.н. за контакт, но не съм много "за" запознанствата, които стават само по интернет.

4.Каква е най-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) Значи, ако отново говоря за момчето, което харесвам... Не бих го нарекла "слабост", а по-скоро си е доста стряскащо, че сме адски еднакви като хора, характери, начин на мислене и разсъждения като цяло; неща, които и двамата не харесваме и харесваме и т.н. Просто, реално погледнато, е доста нереално да имаме чак толкова прилики и общо помежду ни. Дори мога да кажа, че е "моето второ Аз в мъжки род"

5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? На пръв поглед - външния вид, цялостното излъчване, чар, а след това държанието. Определено от начина, по който се държи един човек мога да си извадя доста изводи за това какъв е.

6.Кога ви беше първата целувка? Мисля, че в детската градина, но беше доста отдавна и нямам спомен, а и не знам дали е било точно целувка или някаква лиготия. Вече по-зрялата ми и по-осъзната първа целувка беше в 8 клас.

7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? Не, но само съм си мислила и съм се залъгвала, че съм била влюбена, а пък и по принцип не съм влюбчива. Дори трудно някой може да ми направи до такава степен впечатление, че да си задържа интереса и вниманието над него.

8.Какво търсите у хората? Това, което вече във все по-малко хора се среща. Много неща са, съвкупност от качества. За повечето истинските ценности за сетивата им са скрити.

9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? Не мога да кажа, че чак имам "врагове", но има момчета, които не харесвам и определено ме дразнят, така че е ясно - не бих била с момче, което не е мой тип.

10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? С момчето, което харесвам до момента не сме имали неловки моменти, но знам кой ще е неловкия момент между нас, затова не мисля и да го създавам. Просто, защото сме приятели и понеже съм почти сигурна, че той не очаква и не предполага за чувствата ми, не бих искала да го разочаровам или да сметне, че съм "предала" приятелството ни.
    Човека е бедняк, щом отнемат му мечтите! Злобата, за жалост е най-срещаното чувство - да правиш и да даваш любов е изкуство!

waiting for something real...

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    1. Имате ли приятел/ка? Вече не ;д
    2.Ако да, как се запознахте? -
    3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? - Не знам, не съм мислила по въпроса...
    4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) - усмивката и очите <3
    5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? - на пръв поглед излъчването, а след като започне разговор.. умствения капацитет.. мразя кухи момченца, които са хубави само на външен вид а отвътре са разядени от огромното си самочувствие и егоизъм.
    6.Кога ви беше първата целувка? - ъъ.. ;д на 10-11 мисля ;д ма то една целувка, детска игра по-скоро ;д
    7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? - ДА! <3
    8.Какво търсите у хората? - подкрепа, доверие. Искам, когато го погледна да виждам бъдещето си в неговите очи.. <3
    9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? - не знам ;д нямам врагове момчета общо взето ;д
    10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? - ама те са страшно многооо :X Не съм правила класация на най-неловкия ;д
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

1. Имате ли приятел/ка? - да
    2.Ако да, как се запознахте? - общ приятел
    3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? -
    4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) - той <3
    5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? - характер, очи..
    6.Кога ви беше първата целувка? - когато тръгнахме..
    7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? - в момента съм влюбена
    8.Какво търсите у хората? -
    9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? - не предполагам
    10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? - нямам
    My boy <3

Повече от фен Аватара на Gllory
    1. Имате ли приятел/ка? - Имам ..имах, не знам вече

2.Ако да, как се запознахте? - В един сайт отначало бяхме просто приятели

3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете?

4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) - обичам всичко в него, но любимите ми са устата и очите.. обожавам го!

5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? - характера, отношението...

6.Кога ви беше първата целувка? - с него, на 15 бях .. мноого време, след като се запознахме

7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? - Да и в момента все още съм : (

8.Какво търсите у хората? - ... приятеля ми (но в никой не го откривам, никой не е той :/)

9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? - Не мисля

10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? - До такава степен бях свикнала с него, че не се притеснявах от Нищо! Сега ми е неловко, дори когато погледите ни се засечат : (
    Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие

1. Имате ли приятел/ка? дам
    2.Ако да, как се запознахте? общи фр :дд
    3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? .....
    4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате)
    Усмивката..

5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? хм.. усмивката,очите и характера не на последно място ;д
    6.Кога ви беше първата целувка? мм не помня
    7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? да

8.Какво търсите у хората? разбиране
    9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? НЕ

10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? след като излезнахме на кафе .. после той си ме закара до нас и за чао се чудим кои кои да прегърне и тка.. (т'ва беше преди да тръгнем) ;д

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    1. Имате ли приятел/ка? - имах .. ;д а сега, работя пак по въпроса (но с друг човек - Е. да кажем
    2.Ако да, как се запознахте? - приятелка от 12 клас ме запозна с него.. и с бившия ми
    3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? Еми..ние се познаваме.. иначе - лично ;дд
    4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) хумора, лигнята, как приема живота с лекота, оптимизмът му <3
    5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? 1.височината (ми 1.74 съм - момиче ;х ;дд) 2. очита - трябва да съм чувстени
    6.Кога ви беше първата целувка? еми с бившия ми - беше у нас.. бях викнала няколко души да гледаме страшни филми
    7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? да.. за нещастие ;дд но с човека, така и не стана нищо
    8.Какво търсите у хората? разбиране, радост, оптимизъм, смелост, доброта
    9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? еми.. нямам такъв
    10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? с бившия - 1-вата целувка (беше трагично ;дд)... с Е. няма такъв <3
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

1. Имате ли приятел/ка? - В момента не..
    2.Ако да, как се запознахте? -..
    3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? - ми на живо , определено не в нета
    4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) - очите , гърба , ръцета , абе като цяло обожавам истински мъжествените тела и най - много сините очии!!
    5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? - очите , мъжественота , а не това да са някви женствени момченца
    6.Кога ви беше първата целувка? - мии някъде 5-ти клас , или може би края на 4-ти ;dd
    7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? - определеноо да ии супер трудно го преживях ;ss
    8.Какво търсите у хората? - във всеки човек нещо различно , но главно лудост(в добрия смисъл ;dd)
    9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? - определено не , защото когато някой ме е наранил , почти никога не забравям , или по - точно не прощавам...
    10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? - доста са били , не си спомням точно , кой е бил най - неловкият ;dd

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    1. Имате ли приятел/ка?
    Да.

2.Ако да, как се запознахте?
    Покрай общи приятели. След това той ми писа във Facebook, пописахме си около 2 дена и накрая решихме да излезем. Срещата мина сравнително добре и тръгнахме. Накратко е това.

4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате)
    Всичко в него ми е любимо. И най - голяма слабост.

5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче?
    За мен усмивката и очите. И характера, най - вече.

6.Кога ви беше първата целувка?
    Принципно или в настоящата връзка?

7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали?
    Да. Истински влюбена съм в настоящия си приятел.

8.Какво търсите у хората?
    Зависи.
    От настоящия ми приятел искам истинска любов, щастие, доверие и разбиране.

9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг?
    Не.

10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате?
    Не мисля, че имам такъв.

1. Имате ли приятел/ка? da
    2.Ако да, как се запознахте? mii s obshti priqteli
    4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) haraktera i ochite mu
    5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? haraktera i darjanieto mu
    6.Кога ви беше първата целувка? ami na 2rata sreshta
    7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? dam
    8.Какво търсите у хората? dobrota i chestnost
    9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? nee
    10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? nz

1. Имате ли приятел/ка? ... не
    3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? .... няма значение
    4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) усмивката
    5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? усмивката :Д
    6.Кога ви беше първата целувка? ... честно казано не помня
    7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? ... и аз не знам
    8.Какво търсите у хората? ... искреност
    9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? ... не, разбира се
    10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? ... На първата ни среща бяхме на кафе и стана дума за килограми ... и той сега да предположи колко съм и вика 53. Аз само го погледнах някво и викам 48... и на него му стана наистина неловко :Д и после след кафето седим на една пейка, аз съм седнала в него, прегърнали сме се и той изведнъж почна да се смее. Питах го защо и той ми вика "Сетих се, че ти казах, че си 53 килограма" :Д и аз само го ударих леко по гърба в знак на издразнение и той ме прегърна силно и ме целуна :Д
    I'm walking on the beach.. no money, but I'm so rich! I've got this world for me, everything is so free

1. Имате ли приятел/ка? Не
    3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? Няма значение
    4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) Очите..
    5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? Амии.. характерът
    6.Кога ви беше първата целувка? Не помня :Д
    7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? Да и то много..
    8.Какво търсите у хората? Ами да са искрени с мен и да ме разбират.
    9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? Ъъ.. не
    10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? Амии те са ужасно много :Д

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    1. Имате ли приятел/ка? - Не.

3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? - Иска ми се да е човек,когото вече познавам.

4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) - Държанието му. А за външния вид - може би усмивката,погледа...

5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? - Пак държанието.

6.Кога ви беше първата целувка? - 13 години.

7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? - Да.

8.Какво търсите у хората? - Нещо,без което няма да мога. Което да ме кара да не искам друг.

9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? - Не и докато сме врагове,но все пак една крачка е разстоянието м/у любовта и омразата. Знае ли се...

10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? - Хмм... в момента нищо конкретно не ми минава през ума... Може би когато веднъж си признах чувствата и не ми отвърнаха със същото. Беше доста кофти. Последва неловко мълчание и сменихме темата.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Фен
    Град
    Костинброд
    1. Имате ли приятел/ка? Да / приятел
    2.Ако да, как се запознахте? Записа се в училището в което учех и после ми писа
    3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? Запознанството очи в очи ми е по-предпочитано отколкото по фб или скайп, но какво да се прави така се случи
    4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) Първата му любов съм и със всичко показва, че ме е обикнал
    5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? Държанието му към мен
    6.Кога ви беше първата целувка? В деня в, който тръгнахме / точно заради целувката /
    7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? Да
    8.Какво търсите у хората? Човечност
    9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? Сигурно не
    10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? Няма да го споделям и тук да се засрамвам пак [/b]
    BREAK DANCE (H) BEATBOX (H) GRAFFITI (H)

Лексикон...;)

1. Имате ли приятел/ка?
    - Да

- Оо в един сайт за запознанства преди 3 години

3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? ----

- Обожавам усмивката му, очите му, обичам всеки един миг когато сме заедно .. и още доста други неща

5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче?
    - погледа, характера, дали има чуство за хумор

6.Кога ви беше първата целувка?
    - бях на 15

7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали?
    - Да в сегашния ми приятел

8.Какво търсите у хората?
    - приятелство, разбиране..

9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг?
    - Никога

- оо те са много, но ето един:
    Бяхме заедно в тях и правехме секс (аз бях отгоре, почти голи).. и внезапно баба му влезна погледна ме и излезе .. Просто няма да обяснявам колко сконфузно беше като свършихме
    Винаги има някаква истина зад" просто се шегувам". Знания зад "не знам". Чувства зад "Не ми пука". Болка зад:"Всичко е наред"

Женска съм

1. Имате ли приятел/ка? Да
    2.Ако да, как се запознахте? На бала му
    3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? -
    4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) усмивкатааааааааа
    5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? характер
    6.Кога ви беше първата целувка? 11
    8.Какво търсите у хората? характер
    9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? зависи
    ми понеже имам супер грамогласен смях.. така няма няма и като се изцепя да се хиля.. все ни гонят от кафетата хахаха
    Requiem for a dream <3

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T

Re: Лексикон...;)

Цитирай Първоначално написано от tomboy
    2.Ако да, как се запознахте? Дълга история ... (:
    4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) Целият ми е слабост.(ръцете,усмивката му,очите му...заради това което е ,а именно истински (
    5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? Начинът по който говори,мисли,разсъждава .
    6.Кога ви беше първата целувка?Може би на 13/14
    7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали?Да,сега съм влюбена!
    8.Какво търсите у хората?Истината.
    9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? Не мисля.
    10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате?Когато го запознах с половината ми рода и братовчедките ми ,подивяха..
    сори ако вече има такава тема....
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

1. Имате ли приятел/ка? нем
    2.Ако да, как се запознахте?-
    3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? не е от значение, но се надявам да е на живо
    4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) - ами очите, ръцете... други работи
    5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? погледни горния въпрос
    6.Кога ви беше първата целувка? въй, отдавнаааа ..
    7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? не
    8.Какво търсите у хората? забавление, добре прекарано време
    9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? не!
    10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? срещнахме се и нищо не си казахме

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    1. Имате ли приятел/ка? - Не.
    2.Ако да, как се запознахте? - -----------
    3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? - Това няма никакво значение
    4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) - В момента няма такъв човек.
    5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? - Първо външният вид естествено, докято не го опозная = лицето най-вече след това фигура.
    6.Кога ви беше първата целувка? - Мнооого отдавна, за да си спомня.
    8.Какво търсите у хората? - Любов, доверие, честност...
    9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? - Любовта и омразата са на една крачка...
    10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? - -----

Мега фен Аватара на mynichka

1. Имате ли приятел/ка? да
    2.Ако да, как се запознахте? На кръщене на племенницата ми.
    3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете?...
    4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) усмивката, милото държание
    5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? цялото излъчване
    6.Кога ви беше първата целувка? 14- 15
    8.Какво търсите у хората? доброта, искреност, отношение
    9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? момче враг нямам засега, иначе не знам
    еми казах му, че ще ходя на рожден ден на една приятелка, а на тая приятелка казах, че ще излизам с него и накрая са се срещнали в една дискотека, а мен ме е нямало (а аз реално съм си почивала у дома)

http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

2.Ако да, как се запознахте? Запознахме се на едно купонче :P
    3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? Всякакъв възможен начим
    4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) Всичко в Нея ми е любимо
    5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? Характера и нейната усмивка
    6.Кога ви беше първата целувка? На едно Парти в Нас
    7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? Да
    8.Какво търсите у хората? Характера,не само външния вид !
    9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? Никога
    10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? Когато за пътви път тръгнах да я целувам и не спрях ... :P
    Smoke Weed Every Day !

Супер фен Аватара на an0niimka
    Град
    L.A.

1. Имате ли приятел/ка? - Да...
    2.Ако да, как се запознахте? - Запознахме се в училище. Аз се блъснах в него... После се запознахме и т.н....
    3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? ----
    4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) - Усмивката и очите му...
    5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? - Характера...
    6.Кога ви беше първата целувка? - Миналата година...
    7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? - Да...
    8.Какво търсите у хората? - Доброта, разбирателство и др.
    9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? - Не...
    10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? - Може би когато ме целуна за 1 път пред всичките ми приятели и приятелки...

Момиче съм! xD

Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.

Уча се от всеки, но не подражавам на никой!

Супер фен Аватара на skate
    1. Имате ли приятел/ка? ne
    2.Ако да, как се запознахте? ...
    3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? nqma znachenie
    4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) dont know
    5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? harakter izluchvane durjanie
    6.Кога ви беше първата целувка? v 7 klas
    7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? ne
    8.Какво търсите у хората? razbiratelstvo
    9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? shto da ne
    10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? ne moga da se setq

1. Имате ли приятел/ка? Не
    2.Ако да, как се запознахте? -
    3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? Някак спонтанно, писна ми от планирани и нагласени работи.
    4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) Очите, ръцете, принципно тия 2 неща много ме впечатляват.
    5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? Възпитанието, обноските, грижовността, темперамента.
    6.Кога ви беше първата целувка? Отдавна, на една пейка в дъжда, с момиче.
    7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? Не
    8.Какво търсите у хората? Разбиране, искреност и всеотдайност.
    9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? Никога не казвай никога.
    10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? Не се сещам.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Фен Аватара на smarty
    Град
    Sofia.
    1. Имате ли приятел/ка? Не ...
    2.Ако да, как се запознахте? ....
    3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? Няма значение.
    4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) ...
    5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? Погледа, държанието.
    6.Кога ви беше първата целувка? Не помня.
    7.Смятате ли , че някога сте се влюбвали? Да.
    8.Какво търсите у хората? Търся истински и честни хора.
    9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? Ако съм влюбена разбира се, че бих тръгнала с него.
    10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? Със сигурност е имало такъв момент, но в момента не мога да се сетя.

Голям фен Аватара на DiDiChKa
    1. Имате ли приятел/ка? - Да.
    2.Ако да, как се запознахте? - facebook
    3.Ако не, то как бихте искали да се запознаете? - ..
    4.Каква е няй-голямата ви слабост ?...(в смисъл любимото ви нещо у човека ,с когото ходите /харесвате) - Целувките.
    5.Какво ви прави най-голямо впечатление у едно момиче/момче? - Първо външният вид естествено, докато не го опозная.
    6.Кога ви беше първата целувка? - Мнооого отдавна.
    8.Какво търсите у хората? - Любов, доверие, честност...
    9.Бихте ли тръгнали с най-големия си враг? - Може би...
    10.Най-неловък момент с момчето/момичето , с което сте/харесвате? - Не се сещам.

Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    Добрият мъж трябва да търка клитора на жена си и да изпитва удоволствие от това!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си